Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

Benimkiler 35 günlük. 60 cc mama içiyorlar. Biberonda damla kalmıyor. Versem daha içerler. Ben mi fazla veriyorum acaba ama doymuyorlar belli ediyorlar
Benimkilerde ilk Zaman'lar öyleydi Can'ım sonra bi ara biberonu reddettiler dilleriyle ittiler falan şimdi de 4 buçuk aylıklar 60 90 anca bitiriyorlar

Hızlı büyüme döneminde oldukları için mi öyleler acaba. Önce beni emiyorlar sonra sağdığım sütten ya da mama veriyorum içiyorlar. Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Çocuk doymuyor çünkü aç mı kalsın veriyorum :) doktorumuza kalsa 30 cc ver diyor 4 saatte bir. Ben fazla gelince dokunur diye korkmuştum ondan tereddüt ettim.

Benimkilerde ilk Zaman'lar öyleydi Can'ım sonra bi ara biberonu reddettiler dilleriyle ittiler falan şimdi de 4 buçuk aylıklar 60 90 anca bitiriyorlar
Normal demek ki canım. Doktor 30 cc ver deyince kafam karıştı ama yetmiyor tabi ki 30. Az önce kızımın biri önce beni emdi sonra 80 cc daha biberonla süt içti. Maşallah diyorum :)

Normal demek ki canım. Doktor 30 cc ver deyince kafam karıştı ama yetmiyor tabi ki 30. Az önce kızımın biri önce beni emdi sonra 80 cc daha biberonla süt içti. Maşallah diyorum :)
Ben hiç aç bırakmadım istediklerinde verdim aksi halde durmuyorlardı zaten aglıyolardı dediğim gibi şimdi az yiyo benimkiler seninkiler Nasıl olur bilmiyorum Can'ım doktorum bana böyle giderse kilo sorunu yaşarız demişti çok yiyorlar diye ama sonradan böyle olduk işte ama yeseler daha Mutlu olucam

Kilo alımları sağlıkları yerindeyse takılma bence canım. Dönem dönem bebeklerin yemesi değişiyor sanırım. Günü gününü bile tutmuyor bazen.

Kızlarrr ikizlerine tek bakan varmı?
Tek bakmak imkansız bence. Bakanlar var nasıl baş ediyorlar bilmiyorum. Ayakta alkışlıyorum onları. Annem yardımcı oluyor bana. Bir gün evden gitti. Depresyona girdim resmen. Çok zor biri dursa biri başlıyor. İkisi birden başlayınca oturup benim de ağlayasım geliyor.

Can'ım özelden numaramı atsam whatsaptan konuşurduk bu konu üzerine bende bu konuda sıkıntılıyım da

Slm kizlar 25+5 ikizlerime hamileym zeynpkamilde perinatoloji bolumndede takip altndym ekim ayn baslarnda rahim boyum2mm olmasi ve hunilesme sebebyle yattm hastanede dr.30haftaya kdr siklm disimizi sonrasi raht alirz dedi kucuk degilmi daha once iki hamilelk gecrdm hic bukdr sorun yasamdm resmn karnmda saatli bomba var gibi her gittigmde illaki biseyler cıkıyo dr.gitmeye korkr oldm artk butun ikizlermi erkn doguyo]

Eklentiler

• IMG-20170916-WA0001.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 41
siklm disimizi sonrasi raht alirz dedi kucuk degilmi daha once iki hamilelk gecrdm hic bukdr sorun yasamdm resmn karnmda saatli bomba var gibi her gittigmde illaki biseyler cıkıyo dr.gitmeye korkr oldm artk butun ikizlermi erkn doguyo]
Hayırlı olsun Can'ım bebişlerin ikizler kırk hafta beklemiyo zaten çok azdır 38. Haftada doğum yapan benimkileri 35. Hafta aldılar inşallah seninkilerde o haftaya kadar dururlar bol bol konuş onlarla ben hep diyodum sakın 35. Haftaya kadar gelmeyin beni üzmeyin üzmedi beni kızlarım

Benimkiler de iki erkek :) ilk altı ay nerdee ilk iki ay ancak beraber yattılar sonra herkes kendi beşiğine :) sonuçta büyüyorlar sağa sola kayıyorlar altı ay imkansız canım.

Evet ikizler erken doğuyor ben 35. Haftada doğum yaptım. Bu arada zeynepkamilde perinatalog Oya Pekin bir efsanedir çok tavsiye ederim.

Tek bakmak hem de nasıl imkansız. Ni5AN ben bir saat yalnız kalınca mahvoluyorum

Benimkiler de iki erkek :) ilk altı ay nerdee ilk iki ay ancak beraber yattılar sonra herkes kendi beşiğine :) sonuçta büyüyorlar sağa sola kayıyorlar altı ay imkansız canım.
Allah bağışlasın yavrularını canım :)
Ben ilk 6 ay aynı beşikte yanımda yatak odasında yatırırım düşüncesiyle tek park yatak almayı düşünüyordum ama eğer dediğin gibi olursa çift almak gerekecek. Odalarını yaptım zaten oraya iki tane büyüyen beşik aldım, 6 aydan sonra odalarına geçiririm diyordum ama bu gidişle evdeki hesap çarşıya uymayacak mı acaba? :) ya da şey mi yapsam, şu 90*90 boyutundaki büyük kare park yataklar var ya, ondan mı alsam bi tane acaba? Onda da yine yatamazlar mı ilk 6 ay birlikte sence?

Tek bakmak hem de nasıl imkansız. Ni5AN ben bir saat yalnız kalınca mahvoluyorum
gülerim ağlanacak halimize. Allah yardımcımız olsun canım :) Benimkiler 43 günlük ve birbirlerini uyandırmaya başladılar bile canım ben de 4 ay yatsınlar aynı beşikte dedim bi tane park yatak aldım ama olacak gibi durmuyor

Canım o büyüyen park yatağı bilmiyorum belki olabilir. Ben tek park yatak almıştım yanımıza, odalarını da ayrıca yapmıştım. Senin düşündüğün gibi 6 ay sonra odalarına geçerler demiştim nerdee beşikler bizim odaya geldi 4. ay

Hmm o zaman iki tane park yatak almak lazım demekki.. Senin ptırcanlarını da yerim maşallah 43 günlük olmuşlar bile :))

Oyy yandık desene :)
Benim yatakodasına o iki tane koca büyüyen beşik sığmaz. Odalarının haricinde iki tane de park yatak alcaz gibi görünüyor :) hem yazlığa filan da götürürüm pratik olur..

Oldular valla :) doğum ne zaman olur haftasını beklerler mi küvezde ne kadar kalacaklar derken bakıyorum doğmuşlar 43 gün geçmiş bile. Zaman su gibi akıyor. Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Amin canımm çok sağol.. bizim de şimdiki tüm gündemimiz dediğin gibi doğum ne zaman olur kaç haftalık doğarlar küvöze girerler mi falan filan :) :) doğan hızlı büyüyor derler ya zaman su gibi geçiyordur iki çocukla ilgilenmekle :)
Mesela hastane çıkışını acaba prematüre takımlardan mı alsam yoksa normal mi alsam acaba?

Bence bir takım prematüre yeter canım bulunsun. Derlerdi inanmazdım gerçekten de çok çabuk büyüyorlar. Ben hata yaptım bir sürü prematüre takım aldım. Çoğunu giyemediler tabi :)) doğum yaptığın haftaya da bağlı. Alışverişleri son haftalara bırakmaya çalış. Sonradan da alınır önemli değil. Yenidoğan ve 0-3 ay almanı tavsiye ederim ben.

Bence bir takım prematüre yeter canım bulunsun. Derlerdi inanmazdım gerçekten de çok çabuk büyüyorlar. Ben hata yaptım bir sürü prematüre takım aldım. Çoğunu giyemediler tabi :)) doğum yaptığın haftaya da bağlı. Alışverişleri son haftalara bırakmaya çalış. Sonradan da alınır önemli değil. Yenidoğan ve 0-3 ay almanı tavsiye ederim ben.

Anladım canımm teşekkürler, ben de son haftalar iyice ağırlaşırım diye 30.haftaya kadar her şeyi bitirip tamamlamayı düşünüyordum. Ne olur ne olmaz diye..
inşallah 36.haftaları görürüm diye dua ediyorum şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…