- 31 Ağustos 2017
- 211
- 279
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikisinin de haftası ayni mi ? ben 34 te doğum yaptım , 15 günde 1 gidiyordukMerhaba arkadaşlar monokoryonik diamniyotik ikizlerimi bekliyorum kismetse geçen kontrolde 15+0 olmasi gerekirken 13+4 çıktı 8 cm olmuşlar neden olur bu hafta farki ölçüm hatasi olabilir mi dr sorun yok dedi ama içim hiç rahat değil bide kontroller 3 ya da 4 haftada bir oluyo sizin nasıldı sıkı takip lazım denildi ama kontrol arası uzun geliyo bana
Merhaba arkadaşlar monokoryonik diamniyotik ikizlerimi bekliyorum kismetse geçen kontrolde 15+0 olmasi gerekirken 13+4 çıktı 8 cm olmuşlar neden olur bu hafta farki ölçüm hatasi olabilir mi dr sorun yok dedi ama içim hiç rahat değil bide kontroller 3 ya da 4 haftada bir oluyo sizin nasıldı sıkı takip lazım denildi ama kontrol arası uzun geliyo bana
evet ikiside aynı 1 gün fark var aralarında inşallah bende gelebilirim 34lu haftalaraikisinin de haftası ayni mi ? ben 34 te doğum yaptım , 15 günde 1 gidiyorduk
Teşekkür ederim bakalım bu kontrolde belli olur o zaman benimde bişey olursa arıyorumMerhaba bazen ultrasonda oyle cikabilir ama ulasirlar haftalarina sorun oldugunu sanmiyorum. Ben de ayda bir gittim sadece sıkıntım olursa aradim veya kontrole gittim aralarda
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyütün inşallah. Darısı bizlere :)Merhaba kızlar bende 35+6 da doğurdum. Kızlarımdan biri 2360 diğeri 2070 gr doğdu. 1 hafta küvezde kaldılar. Şimdi benimleler allaha şükür sizlerde o haftalara gelirsiniz inşallah
merhaba ben de monokoryonik diamniyotik bebişlerime hamileyim :) bazen ultrasonda farklılıklar çıkabiliyor. bana da değişik ölçümler söyledikleri oldu ama ilerleyen zamanlarda birbirini yakalıyor bebekler :)Merhaba arkadaşlar monokoryonik diamniyotik ikizlerimi bekliyorum kismetse geçen kontrolde 15+0 olmasi gerekirken 13+4 çıktı 8 cm olmuşlar neden olur bu hafta farki ölçüm hatasi olabilir mi dr sorun yok dedi ama içim hiç rahat değil bide kontroller 3 ya da 4 haftada bir oluyo sizin nasıldı sıkı takip lazım denildi ama kontrol arası uzun geliyo bana
son kontrolde yakalamış haftasını canım içim rahatladı ama hala 3 haftada bir kontrol dr gerek gormuyo henüz riskli haftalarda değiliz dedimerhaba ben de monokoryonik diamniyotik bebişlerime hamileyim :) bazen ultrasonda farklılıklar çıkabiliyor. bana da değişik ölçümler söyledikleri oldu ama ilerleyen zamanlarda birbirini yakalıyor bebekler :)
bu arada benim kontrollerim iki haftada bir oluyor ve hepsi detaylı ultrason cihazıyla yapılıyor 4 boyutlu.
Normal 2 boyutlu ultrasonla yapmıyor doktor tek yumurta ikizi ve riskli gebelik statüsünde olduğumuz için.
senin kontroller neden 3-4 haftada bir oluyor canım sordun mu doktora?
Hayırlı olsun bebişlerin Can'ım çok nadir girebiliyorum sayfaya hala mono mono mu diyolar arada zar gördüler mi yoksa kaç haftalık oldunkızlar ben de tek yumurta ikizlerime hamileyim.. hem de en riskli olan grup, yani mono-mono diye adlandırılan tek kesede iki bebiş durumu.. gittiğim doktorlar hep olumsuz ve can sıkıcı şeyler söylüyorlar.. kordonlar birbirine dolanır, doğum erken olur, bebekten bebeğe kan tranfüzyonu gerçekleşir falan filan... çok canımı sıktılar dün hastanede..
benim gibi mono-mono bebişlere hamile olan var mı aranızda? bu dönemde doktor seçimi çok önemliymiş onu anladım, doktorlar aman stresten uzak durun diyorlar ama en çok stresi kendileri yaratıyorlar..
Nasılsın Can'ım bebişlerin Nasıl hayat Nasıl gidiyoy hadi inşallah. Genelde zar başta görülemiyor zaten detaylıda çıkıyor 10/11. Haftalarda. Muhtemelen sende de vardır dediği gibi.
Benimkiler nerdeyse 3 aylık oldular. Yanımda mutlaka birileri oluyor İkizlere tek başına bakmak imkansız. Onun dışında maşallah diyelim iyiyiz ca
canım selam, mono mono değiliz artık çok şükür arada zar göründü. Doktor zarın çok ince olduğunu söylüyor ama sonuçta var mı var :)Hayırlı olsun bebişlerin Can'ım çok nadir girebiliyorum sayfaya hala mono mono mu diyolar arada zar gördüler mi yoksa kaç haftalık oldun
Sevindim Can'ım ince olması kalın olması degil olay sonuçta bebişlerin arasında mı evet benimkilerde mono dia ydı benimkiler üç buçuk aylık oldular Can'ım darısı başına inşallahcanım selam, mono mono değiliz artık çok şükür arada zar göründü. Doktor zarın çok ince olduğunu söylüyor ama sonuçta var mı var :)
Seninkiler ne kadarlık oldu canım?
amin canım oy maşallah kuzulara :)Sevindim Can'ım ince olması kalın olması degil olay sonuçta bebişlerin arasında mı evet benimkilerde mono dia ydı benimkiler üç buçuk aylık oldular Can'ım darısı başına inşallah
35 haftalık doğdular Can'ım çok şükür küveze girmediler biri 2 kilo diğeri 2 buçuk kilo doğdu hastaneden çıkarken daha zayıf çıktılar ama çok şükür bu günümüzeamin canım oy maşallah kuzulara :)
kaç haftalık doğdular canım? küvöze girdiler mi? kaç kg doğdular? aydınlat beni :)
Maşallah canım Allah bağışlasın minnak kuzuları :) bize de doktor 34.haftayı görürsek halay çekeriz burda dedi, vakti zamanında sağlıklı sıhhatli doğurayım inşallah35 haftalık doğdular Can'ım çok şükür küveze girmediler biri 2 kilo diğeri 2 buçuk kilo doğdu hastaneden çıkarken daha zayıf çıktılar ama çok şükür bu günümüze
İnşallah görürsün Can'ım ben çok sıkıntılarla geldim 35. Haftaya Allah nasip etti yavrularımı bana Sanada nasip olur inşallah sormak istediğin birşey olursa ben buralardayımMaşallah canım Allah bağışlasın minnak kuzuları :) bize de doktor 34.haftayı görürsek halay çekeriz burda dedi, vakti zamanında sağlıklı sıhhatli doğurayım inşallah
Tamam canım çok sağol çok teşekkür ederim.. Bebek eşyalarına bakmaya başladık şu ara, epey kararsızım hem bebek arabasında hem de bebek odası-beşik-park yatak üçlüsünde :) bu konuda tecrübelernden faydalanmak isterim canımİnşallah görürsün Can'ım ben çok sıkıntılarla geldim 35. Haftaya Allah nasip etti yavrularımı bana Sanada nasip olur inşallah sormak istediğin birşey olursa ben buralardayım