• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEk yumurta ikizleri (monokoryonik diamniyotik) gebelik yaşayanlar

Bende 6 haftalık hamileyim bu haftaya kadar tek keseydi. En son kontrole gittiğimde bir kese daha oluşmuş diğer kesede de 2 bebek gördü doktor ama sadece bir kalp atışı duyduk çok endişeliyim. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Hayirlisi olsun canim. 1-2 hafta sonra digerininde kalp atisini duyarsin

Teşekkürler. Doktorum çok korkutuyor çok riskli normal bir durum değil diye ama yorumlara baktım da Sağlıklı dünyaya gelen bebekler de var fazlasiyla

Teşekkürler. Doktorum çok korkutuyor çok riskli normal bir durum değil diye ama yorumlara baktım da Sağlıklı dünyaya gelen bebekler de var fazlasiyla
Dr um benide korkutmustu benimki zaten en nadir gorunen ve en risklisiymis.hic panik yapma cok cesitli ikiz bebek cesidi var tek yumurta ikizleri 4 cesit dusun.dr takibinde hersey zamani gelince netlesiyor.hayirlisi olsun.

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Merhaba Doğum yaptınız mı acaba merak ettim bebeklerde sizde iyimisiniz ? Bende 30.haftama girdim tek arter vardı bebeğimin birinde 1520kg diğeri 1050kg olmus aralarındaki fark açılmış dedi.30.haftada sizde de bu kadar fark varmıydı acaba?

Benimde ikiz bebekler iki ayrı kese tek plasenta fakat çok agrım oluyo vajinal kanamam vardı geçtiğini söyledi doktorum kasılmam ve agrım var 17 haftalık bnim gibi olan var mı

Benimde ikiz bebekler iki ayrı kese tek plasenta fakat çok agrım oluyo vajinal kanamam vardı geçtiğini söyledi doktorum kasılmam ve agrım var 17 haftalık bnim gibi ola
Benimde ikiz bebekler iki ayrı kese tek plasenta fakat çok agrım oluyo vajinal kanamam vardı geçtiğini söyledi doktorum kasılmam ve agrım var 17 haftalık bnim gibi olan var mı
Merhaba nasıl gidiyor hamileliğiniz, yolu yarılamışsınız, benim de 15 haftalık oldu, kasık bölgesinde ağrılar var, sanırım rahim büyümesinden. Sizin şikayetler azaldı mı hafta ilerledikçe?

Merhaba nasıl gidiyor hamileliğiniz, yolu yarılamışsınız, benim de 15 haftalık oldu, kasık bölgesinde ağrılar var, sanırım rahim büyümesinden. Sizin şikayetler azaldı mı hafta ilerledikçe?

Benim ağrılı sancılı gidiyor aşağı doğru baskim var ayağa kalkmakta yürümekte zorlaniyorum bakalım nasıl olcak

Canım maşallah şimdi buyumuslerdir demi darısı bana çok amin :))sana sorum şuki ucuz demissiniz acaba tedavimi yada yaş kaç veya özel birseyler yaptinizmi çoğul gebelik için :) bende ikiz cokkkkk isdiyorum çocukluktan beri hayalim 😍

Kaçıncı haftada anlaşıldı çoğul gebelik olduğu

Kaçıncı haftada anlaşıldı çoğul gebelik olduğu
[/QUOTE
Şu an 21 haftalık olduk, çoğul gebelik olduğunu 12. Haftadaki kontrolümüzde öğrendik. Tek embriyo transfer edilmişti ama bölünmüş, çok büyük bir sürpriz oldu bizim için

Anladım canım kendimizin anlamamıza imkan yok yani demi benim idrar testim aşırı koyu çıkıyor eşim diyor bu ikiz olmasın falan diye

Anladım canım kendimizin anlamamıza imkan yok yani demi benim idrar testim aşırı koyu çıkıyor eşim diyor bu ikiz olmasın falan diye

Merhaba kizlar. Benimde bugun ikizlerimin tek plesenta iki ayri kese olduklari perinotolog tarafindan kesinlesti. Normalde normal kadin doguma gidiyorum rutin kontrollere, ama bugun 12. Haftam doldugundan perinatologa gittim. Bi suru riski varmis, biraz endiselendim ama allah buyuk, insallah saglikla hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimizi zamani gelince
Merhaba canım orda mısın acaba

Back