- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
Tanışmada yüZük takılmaz ama,takılırsa isteme olmadan tanışmada söz kesmiş olursunuz.Merhaba arkadaşlar.Sizlere sormak istediğim bir soru var.Sevgilim 15 tatilde ailesiyle bize gelicek tanışmak için.Ne olur ne olmaz hazırlıklı gelmek istiyorum dedi.Ve bu sebeple de tek taş pırlanta almak istediğini söyledi.Benim çok kolay beğenen biri olmadığımı bildiği için de yüzüğü benim seçmemi istedi.Tek taş evlenme teklifinde verilir demeyin,teklifi yaparken farklı bi yüzük almıştı,o zaten parmağımda.Şimdi size sormak istediğim şu arkadaşlar.Hem pırlanta olsun istiyorum,hem de çok pahalı olmasın istiyorum.Yani en fazla 2500 tl civarı..Azönce reklamlarda bi markanın 1 karatlık damla tek taş yüzüğünün 1490 tl olduğunu gördüm.Sitesine girdim baktım ama pek bişey anlayamadım.Araştırdım,1 karatlık pırlantalar çooook pahalı.Peki neden o yüzük o kadar ucuz?Bu konuda bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler :)
Ya evet tanışmada yüzük takılmaz ama babası ordaki ortama göre istemeyi de o gün yapabiliriz,o yüzden hazırlıklı gidelim demiş.İstanbul'dan Aydın'a gelicekler,12 saatlik yol.Yani hem tanışma,hem isteme,hem bilmem ne için ayrı ayrı gelmelerini ben de istemem..Tabi herşey babama bağlı..Tanışmada yüZük takılmaz ama,takılırsa isteme olmadan tanışmada söz kesmiş olursunuz.
Benim babam olsa ilk tanışmada vermezYa evet tanışmada yüzük takılmaz ama babası ordaki ortama göre istemeyi de o gün yapabiliriz,o yüzden hazırlıklı gidelim demiş.İstanbul'dan Aydın'a gelicekler,12 saatlik yol.Yani hem tanışma,hem isteme,hem bilmem ne için ayrı ayrı gelmelerini ben de istemem..Tabi herşey babama bağlı..
Valla pirlanta tek tasiniz varsa neden bitane daha pirlanta istiyosunuz ki mesela soyle klasik zarif ince modellerden bi tamtur olabilir tek tasinizla birlikte takarsiniz cokda şık dururMerhaba arkadaşlar.Sizlere sormak istediğim bir soru var.Sevgilim 15 tatilde ailesiyle bize gelicek tanışmak için.Ne olur ne olmaz hazırlıklı gelmek istiyorum dedi.Ve bu sebeple de tek taş pırlanta almak istediğini söyledi.Benim çok kolay beğenen biri olmadığımı bildiği için de yüzüğü benim seçmemi istedi.Tek taş evlenme teklifinde verilir demeyin,teklifi yaparken farklı bi yüzük almıştı,o zaten parmağımda.Şimdi size sormak istediğim şu arkadaşlar.Hem pırlanta olsun istiyorum,hem de çok pahalı olmasın istiyorum.Yani en fazla 2500 tl civarı..Azönce reklamlarda bi markanın 1 karatlık damla tek taş yüzüğünün 1490 tl olduğunu gördüm.Sitesine girdim baktım ama pek bişey anlayamadım.Araştırdım,1 karatlık pırlantalar çooook pahalı.Peki neden o yüzük o kadar ucuz?Bu konuda bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler :)
En iyisini sen bilirsin ama,Evet coronet yazıyordu.Yani gerçek pırlanta değil mi?
Üzüldüm ya,sevinmiştim ben de
Peki bana tavsiyeleriniz nedir?
Pırlanta tektaşım yok ki..Evlenme teklifinde sade bi yüzük almıştı,şimdi de tektaş almak istiyor..Valla pirlanta tek tasiniz varsa neden bitane daha pirlanta istiyosunuz ki mesela soyle klasik zarif ince modellerden bi tamtur olabilir tek tasinizla birlikte takarsiniz cokda şık durur
Ben de niyeyse evlenme teklifi ederken yüzük taktı parmağımda dediğinde tek taş yüzüğün var diye algılamışım :)Pırlanta tektaşım yok ki..Evlenme teklifinde sade bi yüzük almıştı,şimdi de tektaş almak istiyor..
Bu arada herkese çok teşekkür ederim :)
evet .pırlanta ve değerli taşları insanlar ne eziyetlerle çıkarıyorlar
almayın aldırmayın,swarovski taştan pırlantanın ne farkı var
ben şahsen farkı anlamıyorum,ikiside aynı parlıyor,çok iyi bilenler anlar ancak
para vermeye değmez,zaten satsanızda para etmiyor
kanlı elmas filminde Leonardo'nun bir repliği vardı ,o kadar güzeldiki o söz.
Benzer paylasimi ben de yaptim ama pek kimsenin umursadigi yok...pırlanta ve değerli taşları insanlar ne eziyetlerle çıkarıyorlar
almayın aldırmayın,swarovski taştan pırlantanın ne farkı var
ben şahsen farkı anlamıyorum,ikiside aynı parlıyor,çok iyi bilenler anlar ancak
para vermeye değmez,zaten satsanızda para etmiyor
kanlı elmas filminde Leonardo'nun bir repliği vardı ,o kadar güzeldiki o söz.
yok ben çok beğendim paylaşım için teşekkürlerBenzer paylasimi ben de yaptim ama pek kimsenin umursadigi yok...
Gerci kim okursa kar...
ablam takı takmaz,bari bir pırlanta yüzüğüm olsun deyip seneler sonra eşine pırlanta tektaş yüzük aldırdıevet .
savarosky taşlar da gayet güzel duruyor .
Ben konu sahibinin yerinde olsam zümrüt bir yüzük aldırırdım . Daha da güzel duruyor üstelik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?