- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
Aynen öyle hatta daha altında..altında alım satım farkı %10 ken pırlantada %50 civarı sanırım.
Rica ederim o da aynen böyle düşünüyooYoo est neden yanlış anlıyim..Bilgisizliğimden sordum ben de.Ayrıca sevgilime de pırlanta çöplüğü için 2500 tl verdirtmem yani,ona da günah..O parayla neler alırız evimize..Teşekkür ederim :)
Peki alınması mantıklı mı sizce?Bu arada coronettler de pırlanta ancak size söylenen 1 ct efekt değeri. Aslen pırlantalar toplamda 0.4 ct gibi bir şeydir ancak minik pırlantalar yan yana dizilerek 1 ct efekti verilmiştir. Çakma taş değiller yani.
Aaa hakikaten,şimdi siteye tekrar baktım da,toplam 0.23 ct yazıyor..Bu arada coronettler de pırlanta ancak size söylenen 1 ct efekt değeri. Aslen pırlantalar toplamda 0.4 ct gibi bir şeydir ancak minik pırlantalar yan yana dizilerek 1 ct efekti verilmiştir. Çakma taş değiller yani.
Bence 2500-3000 civarına tek taş alınır. Coronetler şık görünmüyor bana. Hem yeni yıl hem sevgililer günü geliyor, güzel indirimler yapılabilir. Bilindik maarkalardan uzak durun:))Peki alınması mantıklı mı sizce?
Aynen öyle hatta daha altında..
1 Karatlık coronet marka pırlantanın imitasyonu o reklamda olan 1400 liralık.ama kuyumcuya gittiğinizde pırlantada ciddi bi pazarlık yapın 6 bin liralık Yüzüğü 2.5003 e alabilirsinşz. Sıkı pazarlıkla.sertifika istemeyi unutmayınMerhaba arkadaşlar.Sizlere sormak istediğim bir soru var.Sevgilim 15 tatilde ailesiyle bize gelicek tanışmak için.Ne olur ne olmaz hazırlıklı gelmek istiyorum dedi.Ve bu sebeple de tek taş pırlanta almak istediğini söyledi.Benim çok kolay beğenen biri olmadığımı bildiği için de yüzüğü benim seçmemi istedi.Tek taş evlenme teklifinde verilir demeyin,teklifi yaparken farklı bi yüzük almıştı,o zaten parmağımda.Şimdi size sormak istediğim şu arkadaşlar.Hem pırlanta olsun istiyorum,hem de çok pahalı olmasın istiyorum.Yani en fazla 2500 tl civarı..Azönce reklamlarda bi markanın 1 karatlık damla tek taş yüzüğünün 1490 tl olduğunu gördüm.Sitesine girdim baktım ama pek bişey anlayamadım.Araştırdım,1 karatlık pırlantalar çooook pahalı.Peki neden o yüzük o kadar ucuz?Bu konuda bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler :)
Gecen yil bende aldim, 1 karat gorunumlu o yuzuk. Minik minik taslari bir araya getirip buyuk bir tas gorunumu verilmis. Gercekten cokkk şık bi model. Maalesef hic takmadim, icimde kaldi.Merhaba arkadaşlar.Sizlere sormak istediğim bir soru var.Sevgilim 15 tatilde ailesiyle bize gelicek tanışmak için.Ne olur ne olmaz hazırlıklı gelmek istiyorum dedi.Ve bu sebeple de tek taş pırlanta almak istediğini söyledi.Benim çok kolay beğenen biri olmadığımı bildiği için de yüzüğü benim seçmemi istedi.Tek taş evlenme teklifinde verilir demeyin,teklifi yaparken farklı bi yüzük almıştı,o zaten parmağımda.Şimdi size sormak istediğim şu arkadaşlar.Hem pırlanta olsun istiyorum,hem de çok pahalı olmasın istiyorum.Yani en fazla 2500 tl civarı..Azönce reklamlarda bi markanın 1 karatlık damla tek taş yüzüğünün 1490 tl olduğunu gördüm.Sitesine girdim baktım ama pek bişey anlayamadım.Araştırdım,1 karatlık pırlantalar çooook pahalı.Peki neden o yüzük o kadar ucuz?Bu konuda bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler :)
Yinekuyumcu sevgilisi buldum faydalanayım
yaklaşık 2 ay önce alınmış bir tek taş var, sertifikalı falan. hiç kullanmadım. kuyumcu iade alır mı yoksa yine fiyat düşer mi?
Ne zaman aldığınızın bir önemi yok hıç kullanmamış olmanıźında..kuyumcu alırken o yüźüğü size sattığı fiyatın yarışından daha ucuza alıp neredeyse % 100 karla size satıyor..size yarı fiyatını bile vermez..bunlar satmak için değil günün anlam ve önemine gore alınmış hatırakuyumcu sevgilisi buldum faydalanayım
yaklaşık 2 ay önce alınmış bir tek taş var, sertifikalı falan. hiç kullanmadım. kuyumcu iade alır mı yoksa yine fiyat düşer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?