- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
nurlar içinde yatsın annceğin..bende 2003 te kaybettimannemi..bence daha farklı yatırımlar yapmalısın..tabii takılarında olur ama çok değer kaybedecek kadarda olmasın..Teşekkür ederim arkadaşlar.Gerçekten bu konuda hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum..Ben hani ilerde elimde değerli bişey bulunsun,Allah korusun ilerde çok kötü bi durumla karşılaşırsam bozdururum diye düşündüğüm için pırlanta istemiştim.(Bu yüzük satılır mı demeyin.Annem ameliyat olacağı sıra hastaneden 5000 tl istediler ve o anda bulamadık.bu gibi durumlardan bahsediyorum,diğer türlü ben de satmam.) Eğer bozdururken çok fazla değer kaybedecekse pırlanta almaya da gerek yok demek ki..
Canım benin darısı başına olsun inşallah ama unutma gelin ata binmiş ya nasip demiş..Pırlanta felan önemli değil,Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)Yaa konuyla ilgisi yok ama çok ozendim be yaa. Valla bak, ne tek tasim var, ne de alacak sevgilim
Bu gidisle tek taşımı kendim alcam galiba
Bilmiyorum be ablacim bu sene evde kalmis gibi hissetmeye başladım kendimi 22 ye gircem ben de..hepsi olur tatlım..ben 26 yaşımda evlenmiştim..şimdi 35 bile normal yani..hayat şartları çok zorlaştı..
Amin canım..Evet haklısın,ben pırlanta çok pahalı olunca en iyi yatırım o olur diye düşünmüştüm sadece..nurlar içinde yatsın annceğin..bende 2003 te kaybettimannemi..bence daha farklı yatırımlar yapmalısın..tabii takılarında olur ama çok değer kaybedecek kadarda olmasın..
22 miBilmiyorum be ablacim bu sene evde kalmis gibi hissetmeye başladım kendimi 22 ye gircem ben de..Hayırlısı olsun bakalim
İnşallah hayırlısı olsun hakkimizdaaCanım benin darısı başına olsun inşallah ama unutma gelin ata binmiş ya nasip demiş..Pırlanta felan önemli değil,Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)
Çok teşekkür ederim canımİnşallah hayırlısı olsun hakkimizdaasize de bir omur boyu sevdiceginizle mutluluklar dilerim hanfendicimm
Pirlanta efekti verilmis yüzük onlar. 1 karat pirlanta rengine gore 10binden baslar. En iyi renk D rengidir ve dogada da nadir bulunur ama en parlagi da odur. Fakat cok pahalidir. Gidip de pirlanta olmayan bir seye bos yere para vermeyin derim. Çünkü soylediginiz rakam sahte bir yüzük icin pahali..
Hehe aynen ya22 misen evliliği kolaymı sanıyorsun bakalım..26 yaşımda tam bir çaylaktım
ilk günler dışarıdan yersiniz sonra eşin evde yamek ister..ee ütü falan da yapılacak..kayınvalide vs ziyarete gelir..ohooo....Hehe aynen yaannem bile diyo sen daha donunu toplayamiyon diye hakli da kadın ay neyse sanırım ben boyle rahadim galiba ya hayirlisi olsun diyelim
Ben de katiliyorum, tek niteligi pirlantaya benzemek olan degersiz bir tas bu kadar pahali olmamali.
Ote yandan konu sahibesi, canin istiyorsa maddi durumunuz da elveriyorsa alin tabi :)
Ee seeyy.. en iyisi oturdugum yerde kaliyim bence bu rahatligi zor bulurum vallailk günler dışarıdan yersiniz sonra eşin evde yamek ister..ee ütü falan da yapılacak..kayınvalide vs ziyarete gelir..ohooo....
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Benim canım istediğinden değil,daha önce yaşadığım gibi kötü bi durum olursa,ki inşallah olmaz,o zaman satmak amaçlı almak istiyordum..
yeşil altın her zaman kaybeder 100 de 40 sanırım..tabii altının iniş çıkışına göre değişebilir..benim çok severek aldığığım bir yüzüğüm vardı alyans olarakta kullandım 800 tl ydi kalın yeşil altın üzerine el işçiliği taşsız zayıfladığımda olmadı parmağıma 550 ye sattım..o şekilde yani..altına yatırm yapacaksan çeyrek altın yada tam vs..o tarz şeyler alabilirsin..ama şu an piyasa nasıl bilmiyorum..o şekilde karlı olabilir..Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Benim canım istediğinden değil,daha önce yaşadığım gibi kötü bi durum olursa,ki inşallah olmaz,o zaman satmak amaçlı almak istiyordum..
gerçekten hazır hissetmen gerek..canın sıkılınca hemen geri dönemezssinEe seeyy.. en iyisi oturdugum yerde kaliyim bence bu rahatligi zor bulurum valla
Benim beğenmeme huyum çok pistir canım,içime sinmedi mi sineni bulana kadar zindana çeviririm ortalığı..Herkese değil tabi bu,sadece böyle önemli konularda yaparım..O yüzden ben seçicem,daha sonra dırdırımı çekmek istemiyor adambana sorarsanız alyans birlikte seçilmeli ama tektaşı erkek seçmeli diye düşünüyorum
Evet ben de öyle düşünüyorum zaten de,ama o markayı öyle ucuza görünce içime kurt düştü işte..pırlanta da berraklık da önemlidir.sadece karat değil.tavsiyem reklamlarda gördüğünüz gülaylar altınbaş vs vs gibi marka şubelerinden değil güvenilir bi esnaftan alın.fiyat fark eder altın yine altın pırlanta yine pırlanta.ve bu markalar işçiliği daha fazla alır.
Çok haklısın canım,zaten nişan ve düğün için birikimlerimizi küçük altın şeklinde yapıyoruz ikimiz de.Ama ben yüzükte kararsız kalmıştım.Daha doğrusu pırlanta bu,aldığım fiyata satarım diye düşünüyordum.O yüzden pahalı istemiştim ama şimdi çok gereksiz olduğunu gördüm..yeşil altın her zaman kaybeder 100 de 40 sanırım..tabii altının iniş çıkışına göre değişebilir..benim çok severek aldığığım bir yüzüğüm vardı alyans olarakta kullandım 800 tl ydi kalın yeşil altın üzerine el işçiliği taşsız zayıfladığımda olmadı parmağıma 550 ye sattım..o şekilde yani..altına yatırm yapacaksan çeyrek altın yada tam vs..o tarz şeyler alabilirsin..ama şu an piyasa nasıl bilmiyorum..o şekilde karlı olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?