• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek taş pırlanta; Sarı'mı, Beyaz'mı ?

Arkadaşlar tek taş pırlanta ille de beyaz altınmı olmalı, yoksa sarıda beyaz kadar güzel gösterirmi. Genelde beyaz daha hoş gösteriyor diyorlar ki bencede öyle ama sarı olmasını isteyenler ne yapacak?(ben öyle istiyorum alyansta sarı olacak) Sarı altında pırlantası olan yada nasıl olur diye fikir verecek olan arkadaşlar varsa merakla bekliyorum..

Canım kuyumcu bana beyaz altında pırlanta kendini daha güzel gösterir demişti. Ben alyansımı sarılı beyazlı aldım. Tek taşla takınca gayet de uyumlu duruyor.

benim alyansım 3 renk pırlantamda beyaz altın üstüne ve çok hoş duruyor ben sarı sevmiyorum zaten :)

Rose altınla elmas tektaş her iki renk ile de çok şık duruyor hem de farklı gözüküyor tavsiye ederim. Klasik sarı alyansla beyaz tektaş gerçekten kötü beyaz tektaş istiyorsan en azından iki renkli alyans almalısın ben bu yüzden beyaz tektaşımı rose kaplattım

ben benimkinden çoook memnunum çok hoş duruyor

Eklentiler

• $1.81 emerald cut.webp
    $1.81 emerald cut.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 376
Alyansım da sarı, tek taşımda.. Eskiden beyaz altını çok beğenirdim, ama ne zaman ki yaş oldu 28, sarıya gönlüm kaydı, sarı aldım.:1: Tek taşım pırlanta değil maalesef ama ikisinin güzel durduğunu düşünüyorum. imkanım olursa foto isteyenler olmuş, onlar için atabilirim.
Klasik alyans düşünenler için bilgi vereyim biraz.
Model olarak nerdeyse her kuyumcunun elinde bulunan bir alyans çeşididir. Değişen gram ağırlıklarıdır. Tavsiyem; yüzüğü alırken rahat olmasına da özen gösterin. Bunun için de, yüzüğünün iç kısmının dolgun olmasına dikkat edin, boş olmasın. yoksa parmağınızı rahatsız eder. Yüzüğümü deneyenler çok beğeniyor çünkü çok rahat. Ben favoriden aldım. Sonuçta 1 gecelik değil, ömürlük bir takı alıyoruz, rahatlığı, kullanımı her şeyden önemli olmalı.
Bu arada eskiden ayılıp bayıldığım o tektaş yüzük meğer ne çeşit bir şeymişte haberim yokmuş:27:. Normal zamanda takmıyorum çok rahatsız birşey, bi kaç kez nişanlımın elini kolunu çizdim, etrafa vurmuşmuluğum da çok olmuştur.
İşte alyansım böyle birşey:

$images.webp

Benimde tektaşım beyaz ki beyaz seviyorum hoş duruyor , alyansa da gelince sanırım bende 2 renkli beğenirim böylelikle sarı sırıtmamış olur :))

Benim minik, beyaz çok memnunum, sade ve kibar şeyleri sevdiğimden erkek arkadaşım tam da zevkime göre almış. Birazcık büyük olması dışında bir sıkıntım yok :31:

herkesin düşüncesi fikri zevki farklıdır. bana göre sarı daha güzel. beyaz bana gümüş gibi geliyo

Tek tasim sari fakat sariligi pek gozukmuyor buyuk tasin yaninda kucuk taslar dizili orgu modeli gibi. Alyansim ise beyaz ve sari renkten tas gibi gorunen islemeleri var :) cok zarif ve hos hem tas varmis gibi gozukuyor hemde tasi duser ici kirlnir de siyah olur gibi bi endisem yok :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sarı altın hiç sevmiyorum. Düğündeki setim bile beyaz altındı. Ama Alyansın sarı olacaksa tektaşıda sarı almalısın diğeri sırıtır hoş durmaz. Bir bütün olarak düşünmelisin ikisini :) şimdiden mutluluklar dilerim ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bencede sarı canım :) beyaz altın bana da gümüşü anımsatıyo. Herkesin zevki ayrı tabi.:34:

Back