• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek taş pırlanta; Sarı'mı, Beyaz'mı ?

yoncam84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
337
2
0
Aydın
Arkadaşlar tek taş pırlanta ille de beyaz altınmı olmalı, yoksa sarıda beyaz kadar güzel gösterirmi. Genelde beyaz daha hoş gösteriyor diyorlar ki bencede öyle ama sarı olmasını isteyenler ne yapacak?(ben öyle istiyorum alyansta sarı olacak) Sarı altında pırlantası olan yada nasıl olur diye fikir verecek olan arkadaşlar varsa merakla bekliyorum..

cnm ben de aynı kafa karışıklıgı içindeyim :5: bi yandan klasık sarı alyans ıstıyorum çok hoşuma gidiyor fakat tektaş beyaz olmalı kesinlikle diye düşünüyorum ama ıkısıde cok kotu duracagından birinden fedakarlık edcıgm sanırsam o da baska bir alyans secmek olacak...sen de bir parmagında dene cnm oluruna bak için rahat etmiyorsa gözüne batıyorsa 2sinden birinden fedkarlık et renk olrk :30: ama bence tektas beyaz olarak daha nazık hos geliyorr :30:

Oldum olası hep bombleli sade ama düz olmayan, kalın bir alyans istemişimdir, ama gel görki bu tek taş olayı bozuyor :( alyanstan geçmekte istemiyorum, beyazın güzelliğini bozmakta, kaldım öyle arada. Nasıl bir yolu bulunur nasıl gözüme hoş gelir hiç bilemiyorum.Keşke olan arkadaşlar resimlerini koysalarda görebilsem sarı tek taşın duruşunu, pırlanta olarak ama, normaldeki yani pırlanta olmayan halini biliyorum, ışığı yansıtmada sarı altında pırlantayı merak ediyorum. :5:

Canım merhaba.Benim de tektaşım beyaz altın ama beğendiğimiz alyans sarı altın ikisini denedim sırıttı ben beğenmedim açıkçası.Ama söze kadar 2-3 ayımız var ben de tektaşı sarı olanıyla değiştirmek istiyorum.Aldığı yerle görüşmüş kuyumcu tamam getirin demiş sarı olanla değiştirelim, artık aradaki fark ödenecek sarısı alınacak sanırım.Çünkü alyans sarı altın olunca tektaş gümüş gibi duruyor önünde.Bence sarı olmalı ikisi de

Bende bu fikre yakınım yani sarıdan yana, beyaz altın evet gümüş gibi duruyor sanki, hoş tam benzemiyor ama ilk bakışta öyle gibi geliyor..Sarıyı düşünücem sanırım bende..

önemli olan senin hangisinden daha fazla hoşlandığın bence. ben altın rengini sevmediğimden beyazı tercih ederim ama dediğim gibi önemli olan senin hangisini sevdiğin

Evett bencede canım önemli olan senin zevkin kuyumcuya gittiğinizde çok çeşit çıkıcak karşınıza bellimi olur belki başka bişey beğenirsin ve senin için çok anlamlı özel olur :) benim alyansımda tektaşımda beyaz :) altını pek sevmiyorum bütün takılarım beyaz altın :) tamamen zevk meselesi birde her yüzük her parmağa yakışmıyor tak ve kendin bak yakıştır kendine :)

eğer alyansın tam sarı olacaksa beyaz hoş durmaz yanında ama yeşil altın alcaksan alyansını tektaşınıda beyaz altın al bence gayet ii duruyoo. bide açıkcası ben günlük hayatımda tektaşımı kullanmıyorum alyans genelde parmağımda çok özel yerlere gittiğim zamanda sol elime sıra taşla birlikte takıyorum ikisini çok hoş duruyolar . bence sen her durumda beyaz al daha güsel zarif duruyoo :34::34::34:

Negüzelde söyledin :) İnşAllah canım bende senin gibi düşünüyorum sonradan değiştirme taraftarı değilim şuan çokta memnunum tektaşımla alyansımdan :) sende gönlüne, zevkine göre bir alyans beğenirsinde hep takarsınız inşAllah :)

pirlantanin yani tasin renkleri oluyor, cok pahali iyi derece pirlanta tasini sari altin yuzuge oturttursaniz yazik edersiniz, beyazligini gosteremez sarimtrak durur, yani bi kac bin lirayi cope atmis gibi olursunuz. pirlantaya fazla para harcamayacaksaniz, mesela I, J veya daha koyu sarimtrak renklerde olucaksa o zaman sari altina taktirmak daha iyi olur.

ikincisi beyaz altin bir sure sonra sarariyor, duzenli bakim gerektiriyor, kuyumcuya goturup rodyum kaplama filan istiyor, yani illa beyaz olacaksa o zaman platin almak en iyisi. ya da sari altin.

bir de ne renk metal olursa olsun, benim tavsiyem tektasin yanina ayni renkte incecik (belki tamtur) bir alyans almak, bunlari sadece ozel gunlerde takmak, gundelik olarak da istediginiz gibi kalin esinizle ayni model alyans takmak. cunku hem kalinca esinle alyans hem de yanina tektasi takmak rahatsizlik veriyor.

Alyans sarıysa tek taş ta sarı olmalı bence.
Benimkilerde sarı. daha hoş görünüyor bence.

bence tek taş pırlantaysa kesinlikle beyaz altın olmalı hem taşın parlaklığı çok daha güzel göze çarpıyor hemde daha asil duruyor.tek taş beyazsa alyansta sarı-beyaz yada bakır beyaz tercih edilebilir diye düşünüyorum şahsen ben bu şekilde alıcam :)

Bende bu konu yüzünden aklımı kaçırmak üzereyim :ssz:
Alacağımız alyans bu ve istediğim tektaşta bu
Üst üste sanki çok garip duracak gibi geliyor.
Lakin diğer sarı tektaşlarda çok çirkin görünüyor gözüme :37:
Bijuteriden alınma imitasyonlar gibi sarı sarı :37:
Erkek arkadaşım alyans konusunda bunları çok istiyor, bende çok beğeniyorum ama napacağımı bilemedim :ssz:

$26112012_111132_8954.webp $Kuyumcu_2475521.webp

Bende bu konu yüzünden aklımı kaçırmak üzereyim :ssz:
Alacağımız alyans bu ve istediğim tektaşta bu
Üst üste sanki çok garip duracak gibi geliyor.
Lakin diğer sarı tektaşlarda çok çirkin görünüyor gözüme :37:
Bijuteriden alınma imitasyonlar gibi sarı sarı :37:
Erkek arkadaşım alyans konusunda bunları çok istiyor, bende çok beğeniyorum ama napacağımı bilemedim :ssz:

Eki Görüntüle 715881 Eki Görüntüle 715885
Ben de bu alyansın bombesizini istiyorum bence çok şık bir model.
Ama tek taş bununla birlikte hoş durmaz maalesef:50: Tek taş diğer ele takılabilir belki ama bence ikisini deneyip üst üste duruşlarını görmeden alma. Belki sevmediğin sarı tek taş alyansınla bütünlük oluşturup gözüne hoş görünecek:32:

Arkadaşlar tek taş pırlanta ille de beyaz altınmı olmalı, yoksa sarıda beyaz kadar güzel gösterirmi. Genelde beyaz daha hoş gösteriyor diyorlar ki bencede öyle ama sarı olmasını isteyenler ne yapacak?(ben öyle istiyorum alyansta sarı olacak) Sarı altında pırlantası olan yada nasıl olur diye fikir verecek olan arkadaşlar varsa merakla bekliyorum..

ben sarı altın manyağıyım diyebilirim. alyansım da tek taşımda sarı altın olacak kesinlikle. ama illa beyaz altın tek taş istiyorsan yüzüğünü altın-beyaz karışık olan alyanslardan seçebilirsin bence canım. mesela benim erkek arkadaşımda altın alyans takmayacakmış haram diye düşünüyor. ona da radyum kaplı gümüş alıcaz.

Back