- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay carsambadan beri sigara içmiyorum ki 10 yılı aşkın tiryakiyim . Nasil bi övgüdür bu sigara meretiné hayret ettim. Sigarayı bırakarak sınıf atladığımı hissediyorum.o kadar da zor değilmiş. Siz bence içenlere karışın onun yaptığı suç sizin de yapmadığınız
Alıntı yapmayı unutmuşum cevabım üst mesajda iyi gecelerAy nasıl bıraktınız?
Cok tesekkurler denicem bunu. Allah kolaylık versin, darısı basıma:)Alıntı yapmayı unutmuşum cevabım üst mesajda iyi geceler
Bu dediğiniz şeyi kısmen yapıyorum zaten. İlk zamanlar bir iki cevapla geçiştirdim, artık cevap bile vermiyorum ama suratım da düşmüyor tabi karşısında. Gülüyorum, gerçekten o öyle saçmaladığı zaman suratına bakıp gülüyorum, konuşulan asıl konu neyse ona dönüyorum ya da ortamda diğer insanlar asıl konuya devam ediyorlar. Diğerleri de ciddiye almıyorlar. O da susuyor. Duruyor duruyor mesela sigarası bitince yenisini yakarken inadına gibi bana da uzatıyor. Biz o esnada diğer arkadaşla bişey konuşuyor oluyoruz, geçiştiriyorum X'i bu defa laf söylemeye başlıyor falan. Ben duymazdan geliyorum sohbetime devam ediyorum, o hala konuşuyor. Ama artık aklıma takılıyor yani ciddi manada bi cevap verip vermemek. Normalde ben birşeyi ciddiye almadığım zaman almıyorum, kafama da takmıyorum ama bununki fazla olmaya başladı artık.Bence en guzeli ne kadar bos bos konusan bir salak oldugunu hissettir ona. Bir dahaki bulusmada, yine konuyu acarsa, onu kucumser bir ifadeyle bak. Sadece dinle ve hic konusma. Ama alayci alayci bak. Lafini bitirince de ne kadar salak oldugunu hissettirecek derecede bir kahkaha at. Sonra da cevap vermeye deger olmadigini gostermek icin, yanindaki arkadasina dön ve "ne diyorduk canim" deyiver. Mal gibi kalakalsin orda.
Üniversite 4. sınıfız.Bence çocuk sana asılıyor. Ya da ortamın zekiye'si gibi duruyorsan da gıcıklığından sana sarıyor.
Üniversiteye vs gitmiyor musunuz? Ortaokul muhabbeti gibi geldi bana bunlar..
Çekindiğim falan yok, ben normalde tak tak cevap veren bir insanım ve dediğiniz şeyi söyledim daha önce. Onda bi değişiklik olmayınca onu ciddiye almıyormuş gibi gözükmeye başladım. Ama görünen o ki ciddi bir cevabı hakediyor. Ben öyle herkesi ciddiye alıp cevap vermem ama bu konuda hata yaptım sanırım, cevabını vermek gerekiyormuş.arkadaşınız bile olmayan insanlara tepki göstermekten neden bu kadar çekiniyorsunuz ki.
Cevabınız çok basit: Ben sigara içmiyorum, bir daha bu konunun açılmasını da istemiyorum.