Evet dogal yolla hamile kaldimdoğal yolla mı hamile kaldınız peki??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesi Tek sorunu morfoloji olan var mı?
- Konu Sahibi yberen
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- morfoloji bozukluğu
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
- 133
aaa süper bizimde 2 çıktı ben de olmaz diye düşünüyordum... peki canım sayı ve hız nasıldı siz deEvet dogal yolla hamile kaldim
1. Saatte Toplam Hareketli %40 - en dusuk %40 olmasi gerekiyormusaaa süper bizimde 2 çıktı ben de olmaz diye düşünüyordum... peki canım sayı ve hız nasıldı siz de
1. Saatte Ileri Hareketli %35 oda 32 en dusuk referean araligina gore
Sayisida 36 - normali 39 milyon olmasi gerekiyormus
Bu sekilde doktor bir sikinti yok dediyse sizde olur insallah
- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
- 133
evet değerler benziyor bizim sayı da bi yüksek çıkıyor bir düşük şaştık kaldık bazen ml 23 milyon bazen 8 bazen 9 bu 36 milyon toplam sperm miydi ml de ki mi1. Saatte Toplam Hareketli %40 - en dusuk %40 olmasi gerekiyormus
1. Saatte Ileri Hareketli %35 oda 32 en dusuk referean araligina gore
Sayisida 36 - normali 39 milyon olmasi gerekiyormus
Bu sekilde doktor bir sikinti yok dediyse sizde olur insallah
Direkt 36 milyon yaziyor testte ml de yazmiyor. Surekli yapmaniza gerek yok bence. Cunku her seferinde farkli cikar. Esinizin o an ki odagi psikolojisi rahatligi falan cok fark ettiriyormus bu testte. Ne kadar sure denediniz ki cocuk icinevet değerler benziyor bizim sayı da bi yüksek çıkıyor bir düşük şaştık kaldık bazen ml 23 milyon bazen 8 bazen 9 bu 36 milyon toplam sperm miydi ml de ki mi
- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
- 133
4 yıl oldu ara ara bakıldı işte 4 yılda artık tüp bebek denicez yorulduk bizDirekt 36 milyon yaziyor testte ml de yazmiyor. Surekli yapmaniza gerek yok bence. Cunku her seferinde farkli cikar. Esinizin o an ki odagi psikolojisi rahatligi falan cok fark ettiriyormus bu testte. Ne kadar sure denediniz ki cocuk icin
Allah gonlunuze gore versin insallah en kisa surede4 yıl oldu ara ara bakıldı işte 4 yılda artık tüp bebek denicez yorulduk biz
- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
- 133
inşallah canım teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin inşallahAllah gonlunuze gore versin insallah en kisa surede
Aynı durumda olan biz hiç fark yok insilün direncim biraz yüksek sadece Eşimin herşeyi çok iyi morfolojisi %1 aşılama çok gereksiz birşey maddi açıdan yorar direk tüp bebek yaptırıdk morfoloji yüzündrn 10 kaliteli yumurtadan sadece 1 tanesi döllendi tüp bebekte de düşük şansımız allah yardımcımız olsun gönlümüze göre versin inşllahMerhaba, evleneli 3.5 yıl oldu. İlk 2 yıl çocuk sahibi olmak istemedim. İsteyince de hemen olacağını sandım. Ancak 13-14 aydır denememize rağmen sonuç alamıyoruz. Eşimin sperm morfolojisi değerleri %1 - %2 çıkıyor analizlerde. Sayı ve hız ise oldukça yüksek. Benimle ilgili de hormon testleri, ultrasonlar, amh, hsg vs. tüm standart testler yapıldı. Hepsi sorunsuz çıktı. 6-7 farklı doktorla konuştuk, çoğu bu sonuçlarla doğal yoldan gebe kalınabileceğini söyledi ve tedaviye gerek duymadı. Morfolojiyi önemsiz görüyorlar. 1 yılı geçince bu ay aşılama denedik ancak ondan da sonuç alacağımızı sanmıyorum. Tüm değerler iyiyken tek sorunu morfoloji olup sonuç alamayan var mı?
- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
- 133
nerde yaptırdın canım bize dr tüp bebekte morfoloji önemli değil dedi ama önemli dimiAynı durumda olan biz hiç fark yok insilün direncim biraz yüksek sadece Eşimin herşeyi çok iyi morfolojisi %1 aşılama çok gereksiz birşey maddi açıdan yorar direk tüp bebek yaptırıdk morfoloji yüzündrn 10 kaliteli yumurtadan sadece 1 tanesi döllendi tüp bebekte de düşük şansımız allah yardımcımız olsun gönlümüze göre versin inşllah
Hanımlar daha önce de söylendi forumda,yine ben de söylemiş olayım. Morfoloji düşüklüğü sebebi önemli. Sigara yada varikosel gibi bir durum varsa DNA hasarı minimuma indirmeden tüp bebek aşılama yaptırmayın.nerde yaptırdın canım bize dr tüp bebekte morfoloji önemli değil dedi ama önemli dimi
Morfolojik olarak düşük olsa bile gebelik oluşabiliyor evet. Yumurta içinde spermi sağlamlaştıran bazı enzimler mevcut.Kaan Aydos sitesinde de yazmış. Ama dna hasarıyla yumurtanız da baş edemez. Morfolojiniz 1,2 vs ise önce hasar düşürün sonra yardımcı yöntemleri deneyin. Maddi ve manevi emeğinize yazık etmeyin.
Allah bilir olacağı varsa tabii ki olur ama bizim elimizden gelen şifa aramak olmalıdır.
Evet, zaten sadece iyi ve kaliteli spermlerin seçilip kullanıldığını, onun için tüp bebekte morfolojinin hiç önemi olmadığını söylüyor benim konuştuğum doktorlar da.tüp bebek drları morfoloji sorun değil diyor nedense
Sizin DNA hasarı ile ilgili detaylı bilginiz var sanırım. DNA Hasarı %10.2 yüksek bir değer mi biliyor musunuz? Test TUNEL yöntemine göre yapılmış. Verilen referans aralığına göre %20 ve altı normal kabul ediliyor. Doktor da %10 iyi, zaten kimse de %0-%1 gibi çıkmaz, bu iyi bir oran dedi. Ama ben bu konuda çok bilgiye sahip değilim.Hanımlar daha önce de söylendi forumda,yine ben de söylemiş olayım. Morfoloji düşüklüğü sebebi önemli. Sigara yada varikosel gibi bir durum varsa DNA hasarı minimuma indirmeden tüp bebek aşılama yaptırmayın.
Morfolojik olarak düşük olsa bile gebelik oluşabiliyor evet. Yumurta içinde spermi sağlamlaştıran bazı enzimler mevcut.Kaan Aydos sitesinde de yazmış. Ama dna hasarıyla yumurtanız da baş edemez. Morfolojiniz 1,2 vs ise önce hasar düşürün sonra yardımcı yöntemleri deneyin. Maddi ve manevi emeğinize yazık etmeyin.
Allah bilir olacağı varsa tabii ki olur ama bizim elimizden gelen şifa aramak olmalıdır.
Hep tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama ile veya doğal yoldan olsun diye dua ediyorum ancak dediğiniz gibi aşılama veya beklemek biraz boşuna gibi. Haklısınız bence. Sizin bir tane döllenen yumurtanız transfer edildi mi? İnşallah tutar, inşallah gönlünüze göre olur.Aynı durumda olan biz hiç fark yok insilün direncim biraz yüksek sadece Eşimin herşeyi çok iyi morfolojisi %1 aşılama çok gereksiz birşey maddi açıdan yorar direk tüp bebek yaptırıdk morfoloji yüzündrn 10 kaliteli yumurtadan sadece 1 tanesi döllendi tüp bebekte de düşük şansımız allah yardımcımız olsun gönlümüze göre versin inşllah
Merhaba, sizin adınıza çok sevindim. Olumlu örnekler olduğunu duymak da güzel. Bebeğiniz henüz doğmadıysa umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Doğduysa da sağlıklı, güzel bir ömrü olsun. Ne kadar süre denedikten sonra hamilelik oldu sizde? Bir yılı geçmiş miydi?Esiminde %2 di. Doktor 0 olsa bile hamile kalan kadinlar var dedi. 3 ay olmicak diye kafaya taktigimizdan hamile kalmadim. 4. Ay hamile oldugumu ogrendim. Ama son hamile olmadan onceki ay olmicak diye karalara baglamistim. O ayda keciboynuzu ve bal corekotu tarcin karisimi yemistik. Psikolojide cok onemli. Insallah allah isteyen herkese nasip etsin
- 28 Aralık 2014
- 1.576
- 1.829
- 333
Benim eşiminde 0 çıkıyordu morfolojisi en son verdiği testte 2 çıktı şuan normal yolla gebeyim 2 aylık morfolojiyi bende önemsemiyorum doktorumda önemsemiyor tüp bebekte zaten saglıklı sperm ve saglıklı yumurta secilip dölleniyor tüp bebekte hiç önemi olmadıgını söylemişti doktor
Ne güzel, gözünüz aydın. Sağlıkla doğar inşallah bebeğiniz. Herhangi bir tedavi uyguladınız mı destek, vitamin vb? Bir de ne kadar süre sonra doğal yoldan gebelik oldu acaba?Benim eşiminde 0 çıkıyordu morfolojisi en son verdiği testte 2 çıktı şuan normal yolla gebeyim 2 aylık morfolojiyi bende önemsemiyorum doktorumda önemsemiyor tüp bebekte zaten saglıklı sperm ve saglıklı yumurta secilip dölleniyor tüp bebekte hiç önemi olmadıgını söylemişti doktor
- 28 Aralık 2014
- 1.576
- 1.829
- 333
gecen sene 1,5 senenın sonunda kaldım 2 aylıkken kalbi durdu sonrasında yapılan testlerde bende pıhtılaşma çıktı tam 1 sene sonra aynı ayda tekrar hamile kaldımNe güzel, gözünüz aydın. Sağlıkla doğar inşallah bebeğiniz. Herhangi bir tedavi uyguladınız mı destek, vitamin vb? Bir de ne kadar süre sonra doğal yoldan gebelik oldu acaba?
- 28 Aralık 2014
- 1.576
- 1.829
- 333
macun kullandı esım onun dısında vıtamın falan kullanmadık inanın boşa para o vıtamınler aldıgımız macunda 75₺ bsey macunhane insta hesabıda var onu kullandıktan sonra dsuk olan degerlerı arttı bnde o ara kalmışımNe güzel, gözünüz aydın. Sağlıkla doğar inşallah bebeğiniz. Herhangi bir tedavi uyguladınız mı destek, vitamin vb? Bir de ne kadar süre sonra doğal yoldan gebelik oldu acaba?
Kucağınıza alıp sağlıkla büyütmek nasip olsun. Söylediğiniz macuna bakayım ben de, sağ olun cevap için.macun kullandı esım onun dısında vıtamın falan kullanmadık inanın boşa para o vıtamınler aldıgımız macunda 75₺ bsey macunhane insta hesabıda var onu kullandıktan sonra dsuk olan degerlerı arttı bnde o ara kalmışım