- 2 Ocak 2020
- 182
- 360
- 18
- 29
Ufacık bebeğe tamamda ilkokul yaşındaki çocuğa iyk yaniBenim eniştem ilkokula kadar emmiş konu sahibi de emzirecek herhalde.
Yani emzirme defteri kapandıktan sonra ikisi de aynı oluyor?Oluyor ama bebek emince süt boşalınca iki meme de boşken aynı büyüklükte oluyor yine.
E tabii 2,5 yaş denir de hiç ne zaman bıraktıracaksın, artık yeter denmez mi?
Sayın üyeler, bebek doğar doğmaz emiyor mu diye soran da sizsiniz değil mi?
İyi siz emzirmeyin, size o kadar emzirin diyen mi var?Yoo kimseye böyle bir şey sormadim sormam ama 2.5 yaşta öh yani
bizim bir komşumuz vardı onun oğlu da ilk okula kadar emmiş annem anlatırdı çocuk okuldan gelir kıyafetini değiştirir annesine koşardı emmek için diyordu
1-Var dedim mi?İyi siz emzirmeyin, size o kadar emzirin diyen mi var?
Doğru varla bıde saglik ocagına gideyim cunku acı ve sertlik var halaSağlık ocağında anlarlar mastit basit birşey
2.5 yasında bı kac kere denemedim bıraktırmayı olmadığı suan gunduzlerı vermeyorum gece arada veriyorum bu sekılde yavas yavas buraktırcam
Yavas yavas dogru ama herseyı denememe ragmen basarili olamadım ama bu sekılde bırakmak uzere mesela bugun hıc istemediyavas yavas?
bastan beri hep bir mememı emdi digerını cok az 2.5 sene oldu bu sekılde olmamıştı sanki adet olur gibi Acımaya basladı sertlestı fazla degil de birde sıcakTek memeyi emip 1 haftadır diğerini emmiyorsa süt birikmiştir. Süt humması derler bizde. Ayrıca daha fazla ilerletmeden kesmeniz gerekiyor, çünkü ilerde farklı bağımlılıklara daha yatkın oluyormuş çok uzun süre emen çocuklar.
doktora gitmelisiniz mutlaka. Hatta hemen bu sabah gidin.bastan beri hep bir mememı emdi digerını cok az 2.5 sene oldu bu sekılde olmamıştı sanki adet olur gibi Acımaya basladı sertlestı fazla degil de birde sıcak
Masalah ya Bnde cok rastladım alt konsum 4 cocuk buyutmüş yadırgıyor arkadaslar ya bide bekarken birı aynı bu sekılde 2.5 yasında yanlıs hatırlamıyorsam cocugunu emzırıyordu Bnım cok tuhafıma gıtmıstı hala emzırıyomusun buyumus demıstm kadın bana kızıp bedduamı etti acaba aklıma geldiİsteyen istediği yaşa kadar emzirir ya te allam kadın başka bir şey sormuş burda. Benim kayınvalidem tek meme ile üç çocuk büyütmüş canım
Beyaz ve akışkanEmilen memede ki süt nasıl?
Ay korkutmayın beni yadoktora gitmelisiniz mutlaka. Hatta hemen bu sabah gidin.
bence korkun ve gidin ne olur ne olmaz. Böyle şeyler ihmale gelir mi hiç? Anlattığınız şey beni tedirgin etti burda ki ben evham bir insan değilimdir.Ay korkutmayın beni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?