• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Tek memeden bebek emzirmek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
2,5 yasina kadar emziren konu sahibi hic mi bilmiyor yani emzirilmeye memede süt birikip sertlesecegini damla damla akacağını :işsiz:

Ya sagarsin ya emzirirsin ya da doktora gidersin yani

Burda yeni anne de var hic anne olmamis da var. Bizim sana sormamiz lazim niye boyle.olur diye sonucta deneyimli olan konu sahibi

Hic mi basina gelmedi daha once:işsiz:

2,5 yaşında ve hala memeyi bırakmadı mı?
Yalnız hiç faydası yok biliyorsunuzdur sanırım.
Ağız alışkanlığı bile olsa mutlaka bırakmalı bir an önce.

Tek memeyi emip 1 haftadır diğerini emmiyorsa süt birikmiştir. Süt humması derler bizde. Ayrıca daha fazla ilerletmeden kesmeniz gerekiyor, çünkü ilerde farklı bağımlılıklara daha yatkın oluyormuş çok uzun süre emen çocuklar.

Tek memeyi emip 1 haftadır diğerini emmiyorsa süt birikmiştir. Süt humması derler bizde. Ayrıca daha fazla ilerletmeden kesmeniz gerekiyor, çünkü ilerde farklı bağımlılıklara daha yatkın oluyormuş çok uzun süre emen çocuklar.
bastan beri hep bir mememı emdi digerını cok az 2.5 sene oldu bu sekılde olmamıştı sanki adet olur gibi Acımaya basladı sertlestı fazla degil de birde sıcak

İsteyen istediği yaşa kadar emzirir ya te allam kadın başka bir şey sormuş burda. Benim kayınvalidem tek meme ile üç çocuk büyütmüş canım
Masalah ya Bnde cok rastladım alt konsum 4 cocuk buyutmüş yadırgıyor arkadaslar ya bide bekarken birı aynı bu sekılde 2.5 yasında yanlıs hatırlamıyorsam cocugunu emzırıyordu Bnım cok tuhafıma gıtmıstı hala emzırıyomusun buyumus demıstm kadın bana kızıp bedduamı etti acaba aklıma geldi

Back