• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Tek memeden bebek emzirmek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Fcbk ta emzirme akademisi var. Oraya yqzım yardımcı olacaklardır. Muhtemelen mastit başlangıcı elle sağım varsa pompa ile sağım yaparsınız. Ağrı şiddetlenip ateş yaparsa direk doktora gitmelisiniz.

Dipçe: Kaç yaşına kadar emzirdiğiniz kaç memeyi emzirdiğiniz kimseyi ilgilendirmez. O bık bık konuşanların çoğu ya henüz anne olmamış ya da emzirme konusunda deneyimsiz insanlar. Hiç takılmayın.

Fcbk ta emzirme akademisi var. Oraya yqzım yardımcı olacaklardır. Muhtemelen mastit başlangıcı elle sağım varsa pompa ile sağım yaparsınız. Ağrı şiddetlenip ateş yaparsa direk doktora gitmelisiniz.

Dipçe: Kaç yaşına kadar emzirdiğiniz kaç memeyi emzirdiğiniz kimseyi ilgilendirmez. O bık bık konuşanların çoğu ya henüz anne olmamış ya da emzirme konusunda deneyimsiz insanlar. Hiç takılmayın.
İnterneten bende baktım mastıte ya koyu kıvamlı sarı bide yaglı sıkrıgımda sarılar koyılasıyo ince cızgıler seklinde 😯

İnterneten bende baktım mastıte ya koyu kıvamlı sarı bide yaglı sıkrıgımda sarılar koyılasıyo ince cızgıler seklinde 😯
Dalga gecer gibi konısyularda o yuzden acıklama bari yapım dedım iki defa denedim anca yavas yavas bıraktırarak oluruna vardım cunku cocuk asırı etkileniyor bide sonra verırım oglum deyince tamam dıyo boyle boyle alısacak zaman alıcak ama bizim ıcın bu yöntem ıyı

Yeni adet oldum hamile olma olsalıgım yok gibi
Hmm o zaman enfeksiyondur...
Eltim derdi göğüsleri acıyor diye memeyi bıraktırmıştı 5 6 ay sonra..
Sızlıyor bi de sarı sarı sıvı geliyor diyordu....
Doktora gidecekti ama sonradan hamile kaldı doktora da gitmedi. Durumu ne bilmiyorum.
Siz ihmal etmeyin

Bende iki cocugumuda tek gogus emzirdim birakali bir sene oldu hala sıkınca sari sut gelir emzirmedigim gogsumden ama sislik hic olmadi.

Bende iki cocugumuda tek gogus emzirdim birakali bir sene oldu hala sıkınca sari sut gelir emzirmedigim gogsumden ama sislik hic olmadi.
Benim bı kac gundur boyle daha oncedrn olmamıştı sanki adet olmaya yakın gögus sıser acırya oyle

Dalga gecıyorlar resmen 😯
Hepsini kibledim ben ..kendilerinin komik olduklarını sanıyorlar ;hiç takma ve umursama .bir anne olarak çocuğunu en iyi sen tanırsın sen bilirsin .zaten bizim milletimiz bir garip ;çocuk doğar emiyor mu vs derler ;sonra neden hala emiyor diye sorarlar .herşeyi onlar belirleyecek sanki .

Sagma nakinesiyle yada elinizle sagin sisince sagmak iskence oluyor ama islatinca bi nebze hafifliyor acisi yinede gecmezse bi doktora gidin.

Hepsini kibledim ben ..kendilerinin komik olduklarını sanıyorlar ;hiç takma ve umursama .bir anne olarak çocuğunu en iyi sen tanırsın sen bilirsin .zaten bizim milletimiz bir garip ;çocuk doğar emiyor mu vs derler ;sonra neden hala emiyor diye sorarlar .herşeyi onlar belirleyecek sanki .
Tesekur ederim canım ya. Moralim bozuk buradan danısırsam İcim rahatlar diye yazdım cunku korkuyorum kotu bısy sandım bu şekilde yorumlar gelince canım sıkıldı

Hayır canım bıraktırıyırum ama işte yavas yavas olması daha ıyı hem Bnde bunalmıyorum gunduzlerı emmıyor gece arada veriyorum
Biraktirmaya çalıştığınız icin eskisine nazaran daha çok süt memede beklediği icin fazlasi diger taraftan akmaya başlamış. Süt olduğundan eminseniz eğer bence durum boyle. Çünkü mastit dedigimiz durumun ilk aşaması anlattıklarınız. Yine de bir doktora görünün.

Sagma nakinesiyle yada elinizle sagin sisince sagmak iskence oluyor ama islatinca bi nebze hafifliyor acisi yinede gecmezse bi doktora gidin.
Sagma makinesiyle basladım sagmaya az rahatlar gibi oluyorum aynn gecmese doktora giderim ınsalah kötu bısy degıödır

Gogusunu kendin sık yoksa mastit olur. Drlar sana demedi mi anne sütü de olsa beklememeli. Sakın çocuğa da icirme bayatliyor aile hekimim demisti.

Biraktirmaya çalıştığınız icin eskisine nazaran daha çok süt memede beklediği icin fazlasi diger taraftan akmaya başlamış. Süt olduğundan eminseniz eğer bence durum boyle. Çünkü mastit dedigimiz durumun ilk aşaması anlattıklarınız. Yine de bir doktora görünün.
Koyu yaglı ve sarı yanı sıktıkca geliyor damlatiyor damla

Zaten o yağlı süt tıkama yapıyor. Sıcak duş alın. Memeleri duşta tarakla tarayın. İp gibi süt gelir bazen, bazende gelmez. Duş sonrası sütü sağın. Elle sağmayı biliyorsanız elle sağın
Aslında tıkalı memeyi en güzel bebek açar ama bu koyu kıvamlı sütü içmesi doğru mudur onu bilmiyorum o konuda yanlış yönlendirme yapmak istemem.

Back