• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Tek memeden bebek emzirmek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sarı akıntılar enfeksiyondur mastit olmuşsunuz sıcak duşta tarakla yukarıdan aşağıya tarayın elinizle sağın. Duştan sonrada pompa varsa pompayla yoksa da elinizle sağın. Ama yinede bir kadın doğuma gidin görünün ultrasonla baksın.

Süt dolmuştur diye düşünüyorum onu sağın you tubede videolar var elinizle yavaş yavaş sagip rahatlatin

Arkadaslar 2.5 yasındaki oğlum emiyor suan ama bu zamana kadar tek göğsümü emdi bi haftadır emzırmedıgım göğsüm ağrıyor sertlestı dün gece elimle sıktım sut geldi damla damla ama mideniz bulamasın boyle koyu ve sarı renkti yaglıydı acaba sutmu birikti sağmamıstım daha once sut gelmiyor diye
digerinden neden emmiyor ? emzirmeye çalış gündüz tutmuyorsa gece ver onun acısına nasıl dayanıyorsun çok kötü ağrır

digerinden neden emmiyor ? emzirmeye çalış gündüz tutmuyorsa gece ver onun acısına nasıl dayanıyorsun çok kötü ağrır
Canım emzirmem bu saatten sonra zaten bıraktırıyırum yavas yavas bıde süt sarı ve cok yaglıydı dıgerı beyaz renkte ilk zamanlar tutmadı reddetti o mememı Bnde digerınj emzordım hep

Sarı akıntılar enfeksiyondur mastit olmuşsunuz sıcak duşta tarakla yukarıdan aşağıya tarayın elinizle sağın. Duştan sonrada pompa varsa pompayla yoksa da elinizle sağın. Ama yinede bir kadın doğuma gidin görünün ultrasonla baksın.
Ay ınsalah gecıcı bısydır daha kötu bısy cıkmasından korkuyorum ınsalah sagınca gecer

2 5 yas artik gec ve riskli bir yas emzirmek icin .sağlıklı değil askere kadar emzirmeyi düşünmüyorsanız çocuğun psikolojik ve fiziksel sağlığı icin biraktirin artık .
😊Guldurdunüz beni bıraktırıyırum zaten yavas yavas gunduzlerı emmıyor uykusuz arasında verıyorum sadece onuda bırakacak yavas yavas

Benim eniştem ilkokula kadar emmiş konu sahibi de emzirecek herhalde.

Eniştenin durumu nasıl şu anda? O da burdaki bi konuda yazdıgı gibi annesine "sultanım senin ..... yerim" diyor mu acaba...

Şu an yalnız ben bişi merak ettim...ne kadar emerse o kadar süre süt gelmeye devam mı ediyor...2.5 sene süt gelmiş vay diyorum...vücut bitmiştir yani süt yapıcam diye...zararlı değil mi sürekli bu sekilde goguslere? Adam ömür boyu emse hep süt mü geliyo yani?? Biyerde sonlanması lazım belki de

Eniştenin durumu nasıl şu anda? O da burdaki bi konuda yazdıgı gibi annesine "sultanım senin ..... yerim" diyor mu acaba...
Allah askın benim yorumları okumuyorsunuz galiba bıraktı sayılır cocuk zaten sorduğun soruyla alakasız seyker sorup duruyorsunuz

Hamile olabilir misiniz?
Hamile kalınca da emziren annelerin sütü sararır.... Memeler ağrı yapar.

Oğlum doğduğundan beri sağ göğsümü emmeyi sevmezdi. 1 yıl öyle böyle emdi sonraki bir sene sadece tek göğsümü emdi. Öyle bir problem yaşamadım hiç. Memeyi bıraktığında sürekli emdiği göğsüm şişti ama 2-3 güne tamamen normale döndü sol göğsümde.

Şu an yalnız ben bişi merak ettim...ne kadar emerse o kadar süre süt gelmeye devam mı ediyor...2.5 sene süt gelmiş vay diyorum...vücut bitmiştir yani süt yapıcam diye...zararlı değil mi sürekli bu sekilde goguslere? Adam ömür boyu emse hep süt mü geliyo yani?? Biyerde sonlanması lazım belki de

Eniştem iyi yani 60 yaşında adam zaten. Köyde büyümüş öyle konuşabileceğini sanmam.

Kesince adam emmeye devam ederse gelir. İlaçla kesiyorlar öyle durumda. Mesela hiç çocuğu olmayan bir arkadaşım vardı evlenince eşi biraz fazla yumulmuş süt geliyor diye hastaneye gitti. Doktor da biraz geri dur yiğidim demiş. Kanalları dürtersen geliyor yani 😂

Emzirme döneminde beslenmek de çok önemli. Dişleri çürüyen kadınlar var düzgün beslenemediği için. Beslenme iyiyse en fazla sarkma yapıyordur herhalde. 🤔

Arkadaslar 2.5 yasındaki oğlum emiyor suan ama bu zamana kadar tek göğsümü emdi bi haftadır emzırmedıgım göğsüm ağrıyor sertlestı dün gece elimle sıktım sut geldi damla damla ama mideniz bulamasın boyle koyu ve sarı renkti yaglıydı acaba sutmu birikti sağmamıstım daha once sut gelmiyor diye

Tek memeden emzirmek iyi değil neden öyle yaptınız ki

Eniştem iyi yani 60 yaşında adam zaten. Köyde büyümüş öyle konuşabileceğini sanmam.

Kesince adam emmeye devam ederse gelir. İlaçla kesiyorlar öyle durumda. Mesela hiç çocuğu olmayan bir arkadaşım vardı evlenince eşi biraz fazla yumulmuş süt geliyor diye hastaneye gitti. Doktor da biraz geri dur yiğidim demiş. Kanalları dürtersen geliyor yani 😂

Emzirme döneminde beslenmek de çok önemli. Dişleri çürüyen kadınlar var düzgün beslenemediği için. Beslenme iyiyse en fazla sarkma yapıyordur herhalde. 🤔

😂😂😂😂😂
Ay bayılazaaaam.
Biraz geri dur yiğidim

Hayır canım bıraktırıyırum ama işte yavas yavas olması daha ıyı hem Bnde bunalmıyorum gunduzlerı emmıyor gece arada veriyorum
Canım neden açıklama yapıyorsun ;ne zaman istersen o zaman kesersin ,kimsenin buna laf söylemeye hakkı yok...

Back