- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
digerinden neden emmiyor ? emzirmeye çalış gündüz tutmuyorsa gece ver onun acısına nasıl dayanıyorsun çok kötü ağrırArkadaslar 2.5 yasındaki oğlum emiyor suan ama bu zamana kadar tek göğsümü emdi bi haftadır emzırmedıgım göğsüm ağrıyor sertlestı dün gece elimle sıktım sut geldi damla damla ama mideniz bulamasın boyle koyu ve sarı renkti yaglıydı acaba sutmu birikti sağmamıstım daha once sut gelmiyor diye
Canım emzirmem bu saatten sonra zaten bıraktırıyırum yavas yavas bıde süt sarı ve cok yaglıydı dıgerı beyaz renkte ilk zamanlar tutmadı reddetti o mememı Bnde digerınj emzordım hepdigerinden neden emmiyor ? emzirmeye çalış gündüz tutmuyorsa gece ver onun acısına nasıl dayanıyorsun çok kötü ağrır
Sagma makinesiyle sagacam rahatlarım belkı baktım gecmıyor doktora giderimSüt dolmuştur diye düşünüyorum onu sağın you tubede videolar var elinizle yavaş yavaş sagip rahatlatin
Ay ınsalah gecıcı bısydır daha kötu bısy cıkmasından korkuyorum ınsalah sagınca gecerSarı akıntılar enfeksiyondur mastit olmuşsunuz sıcak duşta tarakla yukarıdan aşağıya tarayın elinizle sağın. Duştan sonrada pompa varsa pompayla yoksa da elinizle sağın. Ama yinede bir kadın doğuma gidin görünün ultrasonla baksın.
2 5 yas artik gec ve riskli bir yas emzirmek icin .sağlıklı değil askere kadar emzirmeyi düşünmüyorsanız çocuğun psikolojik ve fiziksel sağlığı icin biraktirin artık .
Benim eniştem ilkokula kadar emmiş konu sahibi de emzirecek herhalde.
Allah askın benim yorumları okumuyorsunuz galiba bıraktı sayılır cocuk zaten sorduğun soruyla alakasız seyker sorup duruyorsunuzEniştenin durumu nasıl şu anda? O da burdaki bi konuda yazdıgı gibi annesine "sultanım senin ..... yerim" diyor mu acaba...
Hamile olabilir misiniz?
Hamile kalınca da emziren annelerin sütü sararır.... Memeler ağrı yapar.
Hayırlı olsun o zaman yeni yaşınız.Ooooo o nasıl iş.
Bi yaşıma daha girdim burda
Eniştenin durumu nasıl şu anda? O da burdaki bi konuda yazdıgı gibi annesine "sultanım senin ..... yerim" diyor mu acaba...
Şu an yalnız ben bişi merak ettim...ne kadar emerse o kadar süre süt gelmeye devam mı ediyor...2.5 sene süt gelmiş vay diyorum...vücut bitmiştir yani süt yapıcam diye...zararlı değil mi sürekli bu sekilde goguslere? Adam ömür boyu emse hep süt mü geliyo yani?? Biyerde sonlanması lazım belki de
Arkadaslar 2.5 yasındaki oğlum emiyor suan ama bu zamana kadar tek göğsümü emdi bi haftadır emzırmedıgım göğsüm ağrıyor sertlestı dün gece elimle sıktım sut geldi damla damla ama mideniz bulamasın boyle koyu ve sarı renkti yaglıydı acaba sutmu birikti sağmamıstım daha once sut gelmiyor diye
Eniştem iyi yani 60 yaşında adam zaten. Köyde büyümüş öyle konuşabileceğini sanmam.
Kesince adam emmeye devam ederse gelir. İlaçla kesiyorlar öyle durumda. Mesela hiç çocuğu olmayan bir arkadaşım vardı evlenince eşi biraz fazla yumulmuş süt geliyor diye hastaneye gitti. Doktor da biraz geri dur yiğidim demiş. Kanalları dürtersen geliyor yani
Emzirme döneminde beslenmek de çok önemli. Dişleri çürüyen kadınlar var düzgün beslenemediği için. Beslenme iyiyse en fazla sarkma yapıyordur herhalde.![]()
Mastit olmuşsunuz ; oradaki sütü sağarak çıkarmanjz lazım ,geçmezse de doktora gidin çünkü ilaçsız geçmeyebilirNormal süt rengi filan arı gibi degılde dokundugumda acıyor belirli bir yer değil ama bu arada yavas yavas bırakıyorum emzirmeyi
Canım neden açıklama yapıyorsun ;ne zaman istersen o zaman kesersin ,kimsenin buna laf söylemeye hakkı yok...Hayır canım bıraktırıyırum ama işte yavas yavas olması daha ıyı hem Bnde bunalmıyorum gunduzlerı emmıyor gece arada veriyorum