• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek maaş.Çift maaş

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar merhabalar bir şey sorucam sizce bu sorun mu yoksa ben kafaya takacak bir şey mi arıyorum.

Ben çalışmıyorum yani şuan çalışmıyorum 10 yıllık evliliğimiz boyunca da zaman zamn hep calistim özel sektör de.

Mesele gelirimiz de değil çok şükür iyi .

Ama mesela bir şey yapicaz ne bilim bir sey alicaz ..hep şey diyor iki kişi çalışıyor olsa şöyle olur iki kişinin maaşı olsa bile zor olur.iki kişi çalışıyor olsa birinin maaşı paso krediye gider .

Mesela bir şey alicaz tek maaşım bak biseyler yap falan diyor .

Böyle bir durumda ne yapmalıyum artık kırılıyorum çünkü.

tek maaş geliri nasıl iyi oluyor ben pek anlayamıyorum açıkcası bunu. Heralde hayat standarları vs gelir iyi oluyor.

yeni bir şey almak, yatırım yapmak krediden bahsediyorsa eşiniz demekki ortada bir zorluk var; çalışmanızı aileye destek olmanızı bekliyor neden kırılıyorsunuz?

Ek iş ve yan gelirimz var

Kızlar merhabalar bir şey sorucam sizce bu sorun mu yoksa ben kafaya takacak bir şey mi arıyorum.

Ben çalışmıyorum yani şuan çalışmıyorum 10 yıllık evliliğimiz boyunca da zaman zamn hep calistim özel sektör de.

Ama mesela bir şey yapicaz ne bilim bir sey alicaz ..hep şey diyor iki kişi çalışıyor olsa şöyle olur iki kişinin maaşı olsa bile zor olur.iki kişi çalışıyor olsa birinin maaşı paso krediye gider .

Neden çalışıyorsunuz
Bnce bi yerden başlamalısın çocuğunuz varmi.bn kendimi bildim bileli lisede nasılsın beri çalışıyorum. Iyikide çalışıyorum.ewet çift maaş giren evin standartı bi tık daha iyidir.tek maaşla bu devirde geçim zor..neden çalışmayı düşünmüyorsun.esin yine kibar.bznmkiler olsa git çalış iş bul der,:D

Eğer bir mesleğiniz varsa, evde bebekte yoksa çalışmanızı beklemesi, talep etmesi normal geldi bana. Karı kocasınız sonuçta, böyle şeylere kırılmak, alınmak doğru değil.

Haftada 1 dışarıda yiyeceğinize, 3 kere yersiniz belki. Eve yeni bir şey alırken daha rahat edersiniz. Çocuk için daha iyi bir gelecek olur. Her açıdan 2 maaş avantajlı.

bu bana anlamsız geliyor
Neden
Eğer bir mesleğiniz varsa, evde bebekte yoksa çalışmanızı beklemesi, talep etmesi normal geldi bana. Karı kocasınız sonuçta, böyle şeylere kırılmak, alınmak doğru değil.

Haftada 1 dışarıda yiyeceğinize, 3 kere yersiniz belki. Eve yeni bir şey alırken daha rahat edersiniz. Çocuk için daha iyi bir gelecek olur. Her açıdan 2 maaş avantajlı.
Zaten çalısıyordum bu sene çalışmadım saadece cv bıraktım yine hem çalışsam bile maaşımı az buluyor.

Back
X