- 13 Ocak 2020
- 45.581
- En iyi cevaplar
- 2
- 174.052
- 598
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay onu ben de düşünüyorum. Hemnes yatak. Ama kullanışlı mı acaba. Oğlum 29 aylık. Birkaç aya odasını düzenlemek istiyorum. Hemnes yatak kullanan varsa yorum alabilirimBende ikeanin su acilinca çift kişilik yatak olan ondan istiyorum ama ona sadece kendi yatakları oluyor galiba
Ben birkaç kişide gördüm çok rahat diyorlar düşme ihtimali yokmuş baya geniş yatakAy onu ben de düşünüyorum. Hemnes yatak. Ama kullanışlı mı acaba. Oğlum 29 aylık. Birkaç aya odasını düzenlemek istiyorum. Hemnes yatak kullanan varsa yorum alabilirim
22 aylık kızım için istiyorum. Full ortopedik, yarı ortopedik, yumuşak ya da sert neye dikkat etmeliyim? Hangi marka hangi model alayım? Siz hangisinden memnunsunuz?
Bende ikeanin su acilinca çift kişilik yatak olan ondan istiyorum ama ona sadece kendi yatakları oluyor galiba
Ay onu ben de düşünüyorum. Hemnes yatak. Ama kullanışlı mı acaba. Oğlum 29 aylık. Birkaç aya odasını düzenlemek istiyorum. Hemnes yatak kullanan varsa yorum alabilirim
Benimki kesin düşerBen birkaç kişide gördüm çok rahat diyorlar düşme ihtimali yokmuş baya geniş yatak
Emredersiniz hanımefendi22 aylık kızım için istiyorum. Full ortopedik, yarı ortopedik, yumuşak ya da sert neye dikkat etmeliyim? Hangi marka hangi model alayım? Siz hangisinden memnunsunuz?
Sen benim bebeyi görmedin eşim nöbette olunca beraber yatıyoruz gece kafamda bir ağırlık bide bakıyorum benim oğlanBenimki kesin düşer![]()
Peki hangi marka? Ben de düşünüyorum aslında 120 gibi genişlikler.Biz de yeni aldık yatağını. 120x200 lik baza başlık ve yatak aldım. Bilerek büyük aldım ki biraz uzun süreli olsun rahat rahat yatsın. Baza olması iyi oldu altını depolama olarak kullanırım. Bizimki park beşikten direk yatağa geçecek ilk zamanlar yere minder koymayı düşünüyorum düşüşleri yumuşak olsun.
meslea dönüyo döndün kal di mi yoook bi tur daha dönüyoSen benim bebeyi görmedin eşim nöbette olunca beraber yatıyoruz gece kafamda bir ağırlık bide bakıyorum benim oğlangeçen sene bazanin arasına düşmüş uyumuş çocuğu evde arıyorum bulamdim kafayı yiyecem eşimi aradım dedim çocuk yok nasıl yok el kadar bebe gece nereye gider ama evin heryerine baktım
sonra eşim bazanin arasına bak belki oraya düşmüştür dedi anaaa bı baktım bebe orada uyuyor
![]()
Çocuğun yanına geçtiğimde de rahat olayım diye 120 lik aldım. Yataş aldık. Yatak bluestar oldu. İki yönlü kullanılabilmesi ve sert bir yatak olması aradığımız bir kriterdi. Fizyoterapistle tartışarak bu karara vardık. Bir de bizim tosbik bizim yastıkları çok seviyor onu da yatsan puretouch aldık. Yastık kullanmaya başladığında hazır olur dedikPeki hangi marka? Ben de düşünüyorum aslında 120 gibi genişlikler.![]()
Yastık için ayrı konu açarım artık zamanı gelince asdfadsddsaÇocuğun yanına geçtiğimde de rahat olayım diye 120 lik aldım. Yataş aldık. Yatak bluestar oldu. İki yönlü kullanılabilmesi ve sert bir yatak olması aradığımız bir kriterdi. Fizyoterapistle tartışarak bu karara vardık. Bir de bizim tosbik bizim yastıkları çok seviyor onu da yatsan puretouch aldık. Yastık kullanmaya başladığında hazır olur dedik
Akşama kadar oynuyorlar enerjileri bitmiyor bide gece boyleler uykuda balı bı rahat durun dimi yoookmeslea dönüyo döndün kal di mi yoook bi tur daha dönüyo![]()
Karyolasını kullandım uzun seneler. Divan gibi olanı mı diyosunuz yoksa tek kişilik yatağı mı bilmiyorum ama kullandığım en sağlam eşyaydı. Şiltesini de kullandım modeli hövag’dı. Çok çok rahattı asla çökmediAy onu ben de düşünüyorum. Hemnes yatak. Ama kullanışlı mı acaba. Oğlum 29 aylık. Birkaç aya odasını düzenlemek istiyorum. Hemnes yatak kullanan varsa yorum alabilirim