- 15 Temmuz 2016
- 8.375
- 13.979
- 248
Korkma canim sakın korkma.Benim transferime 10 gün varbana doktor hiç böyle birşey demedi ilk denemem olacak ve cift embriyo koyulacak gerileme olmaz ise sizin bu mesajinizi okuyunca bir korktum ya inşallah yoktur bende of
İlkinde tek denemişsiniz şimdide çift deneyin belki böyle olumlu olur sizin için oda olmazsa daha geri de iki tane kalırİlk denemem ilk transferimdi tutmadıkimyasal gebelik ile sonuçlandı. Allahtan 4 Dondurulmuşum var. 2 ay sonra tekrar deneyeceğiz ama eşim çift koysunlar diyor başka bişe demiyor ne yapmalıyız
Kusura bakmayın lütfenPelinçiçekçi ye soracaktınız galiba ona sorun isterseniz ama bnce 6 defa değildir dondurulmuşlarıda kullanmışlardır
Insallah öyle olmaz teşekkür ederimKorkma canim sakın korkma.
İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.
Ve mesleğini sağlıkla kucağına alırsın.
Herkes benim gibi olacak diye bı kural yok ama çift embriyo doktorlar başarı sagisi artsın diye tedbirsiz bı şekilde transfer etmemeli.
Maşallah sağlıkla kavuşun benimde gönlümden geçen öyle inşallah nasip olurTabiki nasipte ne varsa o olur ama ben kendimden örnek vereyim
İlk transferim tek embriyo : negatif
İkinci transferim çift embriyo : pozitif
Bir kız bir erkek bekliyorum rabbim nasip ederse
Bende ayni seyleri yasadim ve sansimiz her gecen ay düşüyordu.temmuz ayinda ilk transferim yapildi ve 1 tane koydular saglik bakani izni olmadigi icinBizimki tüp bebek şansımız da kısıtlı olduğu için yaş sınırı aranmıyor bize bırakacaklar sanırım kararı
Ben kızım tam 10 aylık olunca denedimİlk embriyosu tutanlar sağlıklı doğum yapanlar 2. Yii ne zaman denediniz??
Ayy maşallah. Baya erken olmuş sizin. Ben de yeni yeni düşünüyorum.Ben kızım tam 10 aylık olunca denedim
Hadi ya. Değerin kaç çıktı. Bende yanlış sayfaya yazmışım bizim sayfada arıyorum yorumu. Diyorum ben arvene yazdım ama nerede diye. Demek buraya yazmışım. Evet canım sakın pes etme kaç kişi gördük tek embriyo ile bebeği olan. Bu kez olmadı diyelim. Sağlıklı beslen Eylül’de tekrar dene inşallah bu kez olur.Maalesef canım ☹ Ama pes etmek yok bu ay dinlenip eylülde tekrar başlıcam inşallah
Merhaba sizin tup bebek yapma sikintiniz neydi acaba?yumurta rezervi veya esinizden miydi sikinti?1.deneme 2 embriyo = negatif
2.deneme 2 embriyo = biri tutu ama kaybettim
3.deneme 2 embriyo = bir oğlum oldu
4.deneme 1 embriyo = bir oğlum daha oldu
Nasip Kısmet aslında..
Son denemeni nerde yaptın canım?
Almanyadayim bayanlar.son üç tedavim ayni merkezde,digerleri baska merkezde idi.Maşallah sürece güzel sabretmişsiniz. Benim 3. Denemem negatif olunca herhalde olmayacak artık uğraşma demeye başladım kendi kendime
Hangi hastane dr sakıncası yoksa yazarmısınız
Merhaba sizin tup bebek yapma sikintiniz neydi acaba?yumurta rezervi veya esinizden miydi sikinti?
Pes etmeye hiç niyetim yok olana kadar devam önümüze bakcaz artık olcak hayırlı zamanda inşHadi ya. Değerin kaç çıktı. Bende yanlış sayfaya yazmışım bizim sayfada arıyorum yorumu. Diyorum ben arvene yazdım ama nerede diye. Demek buraya yazmışım. Evet canım sakın pes etme kaç kişi gördük tek embriyo ile bebeği olan. Bu kez olmadı diyelim. Sağlıklı beslen Eylül’de tekrar dene inşallah bu kez olur.
Maşallah gerçekten . Halbuki ne kadar zorlu gibi görünse de olmuş çok mutlu oluyorum bunları okuyuncaErkek infertilitesi. Sayımız 1mil altındaydı. Kalitesi de düşüktü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?