- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
3ay sanirim ara verıcem yine zaman yine gecıo, heterezıgotla homozigot arasındaki farkı nedir bu testi perinatolog yorumlarmıCanım pai 5g/5g çok bı bilgim yok ama riski çok yüksek değil inan ki, gele faktör 13 heterozigot bende mesela homozigot çok şanslısın.
Çok büyük bi etki etmez sana ama perinatoloji doktoru ile konuş iğne derse iğne ol coraspin derse coraspin iç.
İstanbul'damısın?
allahım bana da nasip et ya :)sağlıkla kucağınıza alın inşallah minik yavrularınızı :) ilk transfer benim de tek embriyo negatif. Nasipse haftaya çift embriyo transferini yapacağız o kadar istiyorum o kadar hevesliyim ki. Galiba olmazsa bu sefer yıkılıcamTabiki nasipte ne varsa o olur ama ben kendimden örnek vereyim
İlk transferim tek embriyo : negatif
İkinci transferim çift embriyo : pozitif
Bir kız bir erkek bekliyorum rabbim nasip ederse
Amiiin Allah razı olsunallahım bana da nasip et ya :)sağlıkla kucağınıza alın inşallah minik yavrularınızı :) ilk transfer benim de tek embriyo negatif. Nasipse haftaya çift embriyo transferini yapacağız o kadar istiyorum o kadar hevesliyim ki. Galiba olmazsa bu sefer yıkılıcam
Amin inşallah. İnanıyoruz, dua ediyoruz bakalım nasibimizde var mıAmiiin Allah razı olsun
Rabbim sizede yaşatsın insallah bu duyguları el açıp isteyen her kuluna nasip etsin .
Hayır yıkılmak yok olur gözüyle bakicaksin olumsuz düşünmek yok . Transferin olunca kendini oyalamak yerine mutlu olucan seyleri yapmanı tavsiye ederim
Hastaya göre değişiyor olmalı zira kendisi benim doktorum ve ilk denemem dahil olmak üzere hepsinde 2 transfer yapıldı.. Yaklaşık 9_10yıldırds hastasıyım kendısının. Ikı kez de gebelık elde ettikProf. Dr. Semra kahraman 2 embriyoda düşük veya tutmama ihtimalinin daha fazla olduğunu deneyimlediklerini söylemişti o nedenle daha çok tek embriyo transferi yapıyor kendisi.
Trombofili paneli testi yaptırmadan kesinlikle 2 embriyo transfer ettirmeyin.
Aman diyorum.
Bana iki transfer ettiler Allah'tan tutmadı tutsaydı başıma neler gelecekti...
Eğer anne trombofili ve homosistein i yüksek ise 2 transfer büyük risk.
Ben trombofili ve homosistein hastası olduğumu, oğluma hamile iken öğrendim.
Eğer sorun yoksa 2 transfer yaptırın.
Kıbrıs yaş ufakta olsaBenim bildiğim iki veya ikiden fazla embriyo nakletmek yasak
Allah bağışlasın. Rahatsizlıqınız neydi negatif durumla ndn karşilastinizİki embriyo demek şansı ikiye katlamak fakat ikiz olunca bakmak zor olur yapamam diyorsanız tek koyulsun.
benim hikayem şöyle;
1.deneme 2 embriyodan biri tuttu :düşük
2.deneme 2 embriyo :negatif
3.deneme 2 embriyo: birisi tutundu(bir yavrum var)
4.deneme 2 embriyo : negatif
5.deneme 2 embriyo:negatif
6.deneme 2 embriyo:ikiside tuttu (hamileyim)