Canim embriyolariniz kalitelimiydi hepsinde..İki embriyo demek şansı ikiye katlamak fakat ikiz olunca bakmak zor olur yapamam diyorsanız tek koyulsun.
benim hikayem şöyle;
1.deneme 2 embriyodan biri tuttu :düşük
2.deneme 2 embriyo :negatif
3.deneme 2 embriyo: birisi tutundu(bir yavrum var)
4.deneme 2 embriyo : negatif
5.deneme 2 embriyo:negatif
6.deneme 2 embriyo:ikiside tuttu (hamileyim)
Transfer oldu mu sizin şimdiBunu kimse bilemez tek tek koyuldugunda da ikisi tutmayanilir yada ikisi ayrı ayrı da tutabilir.. benimde 3 taneydi transferde birisi kalitesizleşti geriye kaldi 2 bende ikisini istedim zaten istemesemde mecbur ikisi olcakti birlikte dondururulmuslardi... artık kader kısmet olmazsa da baştan baslicam
Yeni mi transfer oldunuz tutundu mu sizeDrlar zaten bize bırakmıyor ki transfer prosedürlerine göre yapıyorlar ben çift istedim ama tek koydu prosedür böyle diye
Evet çarşamba günü oldumTransfer oldu mu sizin şimdi
Hayırlı haberler alırsınız inşallahEvet çarşamba günü oldum
Maalesef tutmadı temmuz ayında transfer olmuştum açıkcası ben çift istiyordum Dr olmaz dedi kısmet birde bu işler tutmazsa kaç tane koyarsan koy olmuyor tutacagı varsa ztn tutuyor rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor süreçlerYeni mi transfer oldunuz tutundu mu size
Aynen öyle inşallah en hayırlı zamanda sizede herkese de rabbim nasip ederMaalesef tutmadı temmuz ayında transfer olmuştum açıkcası ben çift istiyordum Dr olmaz dedi kısmet birde bu işler tutmazsa kaç tane koyarsan koy olmuyor tutacagı varsa ztn tutuyor rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor süreçler
Merhaba,bana tek embriyo transfer oldu ama sonuc negatif bence cift embriyo daha yüksek sans demekTüp bebek tedavisinde tek embriyo mu çift embriyo mu gebelik şansını artırır hangisine karar vermek daha sağlıklı oluyor bilginiz var mı acaba
Yaşınız kaç acabaİki embriyo demek şansı ikiye katlamak fakat ikiz olunca bakmak zor olur yapamam diyorsanız tek koyulsun.
benim hikayem şöyle;
1.deneme 2 embriyodan biri tuttu :düşük
2.deneme 2 embriyo :negatif
3.deneme 2 embriyo: birisi tutundu(bir yavrum var)
4.deneme 2 embriyo : negatif
5.deneme 2 embriyo:negatif
6.deneme 2 embriyo:ikiside tuttu (hamileyim)
Bana ilk denemede çift embriyo transfer edildi, biri tuttu, düşük yaptım, ikinci denemede yine çift embriyo transfer edildi, bir kızım var, üçüncü denemede ben tek embriyo transferi istedim, kızım da küçük bakamam diye, ama tek yumurta ikizlerim olduTüp bebek tedavisinde tek embriyo mu çift embriyo mu gebelik şansını artırır hangisine karar vermek daha sağlıklı oluyor bilginiz var mı acaba
2 emriyo daha garanti olur diye düşünüyor doktorlar biri tutmazsa diyeri tutar diye bir bakmışsın 2 si de tutur allah bilir orasınıTüp bebek tedavisinde tek embriyo mu çift embriyo mu gebelik şansını artırır hangisine karar vermek daha sağlıklı oluyor bilginiz var mı acaba
Sağolun dediğiniz gibi kısmetBana ilk denemede çift embriyo transfer edildi, biri tuttu, düşük yaptım, ikinci denemede yine çift embriyo transfer edildi, bir kızım var, üçüncü denemede ben tek embriyo transferi istedim, kızım da küçük bakamam diye, ama tek yumurta ikizlerim oldugaliba biraz da kısmetle ilgili
Amin sağolun herkese inşallahBir bilgim yok ma umarım ALLAH gönlünden geçeni nasip eder size
Sağolun onu bilmiyordum bir araştırayım sadece rahim filmi çekildi oda normaldiTrombofili paneli testi yaptırmadan kesinlikle 2 embriyo transfer ettirmeyin.
Aman diyorum.
Bana iki transfer ettiler Allah'tan tutmadı tutsaydı başıma neler gelecekti...
Eğer anne trombofili ve homosistein i yüksek ise 2 transfer büyük risk.
Ben trombofili ve homosistein hastası olduğumu, oğluma hamile iken öğrendim.
Eğer sorun yoksa 2 transfer yaptırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?