• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek çözüm boşanmak değildir bence

mihrimahinannesii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
27
5
1
cok severek evlendim eşim bir dediğimi ikiletmez kavgamız da pek yoktur sadece onun aile ilişkilerinden dolayı sınır çizememesinden yakınırım. onların yanında da bana ekstra deger gösterir ondan dolayı ailesi de bana prenses gibi davranır ama istiyprlar ki hep beraber olalım,takılalım. bu durum beni ziyadesiyle üzen bir durum. gercekten haklı olmak değil sadece huzur istiyorum. kime derdimş anlatsam boşan diyor. boşanmak istesem zaten coktan boşanır buralara yazıp çözüm istemezdim. ayrıca bi kızımız var boşansam insanız yıllar sonra biriyle beraber olsam kızıma nasıl davranır diye hep tedirgin olucam ayrıca herkesin bir sorunu var bence kimse dört dörtlük değil. bana kimse demiyor ki kızım eşin seni aldatmıyor, sigarası alkolu yok evine baglı hep beni ailesini gezdirmek ister .iyi yanları daha cok agır basıyor ama anneme bile anlatımca sanki dünyanın en kötü kocası gibi tavırlara girip aaa olmaz öyle, senin işin cok zor gibi şeyler söyler. ben bunları duymak istemiyorum kaldı ki babama bile bakımca 20 yıl biz dedemlerle aynı evde yaşadık. hani herkesin bir eksiği var sadece nasıl bu durumu huzura cevirebilirim onun arayışındayım

Bu kadar mükemmel bir kocanın bir kötü tarafını da görmezden gelebilirsiniz bence. İlla dört dörtlük olması gerekmiyor.
aynen öyle ama mesela dün de bir konu açtım eşimin görümcemle vs cok vakit gecirdiğiyle alakalı hemen boşan diye yazanlar olmuş bende sorguluyorum cok mu kötü bi durum bu ki boşanayım karşıma daha mı iyi biri cıkacak sorunsuz biri

cok severek evlendim eşim bir dediğimi ikiletmez kavgamız da pek yoktur sadece onun aile ilişkilerinden dolayı sınır çizememesinden yakınırım. onların yanında da bana ekstra deger gösterir ondan dolayı ailesi de bana prenses gibi davranır ama istiyprlar ki hep beraber olalım,takılalım. bu durum beni ziyadesiyle üzen bir durum. gercekten haklı olmak değil sadece huzur istiyorum. kime derdimş anlatsam boşan diyor. boşanmak istesem zaten coktan boşanır buralara yazıp çözüm istemezdim. ayrıca bi kızımız var boşansam insanız yıllar sonra biriyle beraber olsam kızıma nasıl davranır diye hep tedirgin olucam ayrıca herkesin bir sorunu var bence kimse dört dörtlük değil. bana kimse demiyor ki kızım eşin seni aldatmıyor, sigarası alkolu yok evine baglı hep beni ailesini gezdirmek ister .iyi yanları daha cok agır basıyor ama anneme bile anlatımca sanki dünyanın en kötü kocası gibi tavırlara girip aaa olmaz öyle, senin işin cok zor gibi şeyler söyler. ben bunları duymak istemiyorum kaldı ki babama bile bakımca 20 yıl biz dedemlerle aynı evde yaşadık. hani herkesin bir eksiği var sadece nasıl bu durumu huzura cevirebilirim onun arayışındayım
Tam olarak problem ne anlayamadım ben.
Çevrenizdekilerin boşan kötü demesinide algilayamadim bu yüzden.
Siz anlatırken acaba istemsizce eşinizi koyuluyor musunuz? Daha detaylı paylassaniz probleminizi belki bir yardımcı olan olurdu

aynen öyle ama mesela dün de bir konu açtım eşimin görümcemle vs cok vakit gecirdiğiyle alakalı hemen boşan diye yazanlar olmuş bende sorguluyorum cok mu kötü bi durum bu ki boşanayım karşıma daha mı iyi biri cıkacak sorunsuz biri
He o konu sizin miydi? O konuda anlattığınız adamla bu konuda anlattığınız mükemmel adam farklı kişiler ama. Aynı insandan bahsediyor olamazsınız.

Tam olarak problem ne anlayamadım ben.
Çevrenizdekilerin boşan kötü demesinide algilayamadim bu yüzden.
Siz anlatırken acaba istemsizce eşinizi koyuluyor musunuz? Daha detaylı paylassaniz probleminizi belki bir yardımcı olan olurdu
ailesiyle olan ilişkisinde sınır çizememesi diye belirtmiştim ama detaya girmedim dün de aynı konuyu actım diye. denge kuramıyor eşim. biz aileden uzak şehirde yaşıyoruz ,otobüsle 26 saatlik yol..ondan dolayı ailesine gider en fazla 1 ay olacak şekilde kalır gelir yanıma diye. bundan dolayı boşan diyorlar nasıl seni yalnız bırakır vs vs ama bende diyorum ki yalnız kalmaktan cok onun orada (annesi babası da değil) görümcelerimle takılması rahatsız ediyor

Niye herkes Bosan diyor çünkü bu genelde hiç çözülmeyen bir konu.
İkincisi de ailesinin yanında bir ay kalması sizce normal mi evli birinin? Görümcelerimle takılması rahatsız ediyor kalması değil demişsiniz de onlarla takılmak için kalıyor zaten.
Buna okay olup susun o zaman dert anlatmayın kimseye çünkü herkes boşan diyecek çözüm yok ki

Rest çekmek var onu da yapar mısınız?

kimse dört dörtlük değil. bana kimse demiyor ki kızım eşin seni aldatmıyor, sigarası alkolu yok evine baglı hep beni ailesini gezdirmek ister .iyi yanları daha cok agır basıyor ama anneme bile anlatımca sanki dünyanın en kötü kocası gibi tavırlara girip aaa olmaz öyle, senin işin cok zor gibi şeyler söyler. ben bunları duymak istemiyorum kaldı ki babama bile bakımca 20 yıl biz dedemlerle aynı evde yaşadık. hani herkesin bir eksiği var sadece nasıl bu durumu huzura cevirebilirim onun arayışındayım
e o zaman annen gibi sabret sen de. anan 20 sene yasamis allah bilir nasil davranan kayinpederle. ustelik huyu suyu nasildi kimbilir. seninkiler sana piremses gibi davranıyormus sen de ailen kabul et. birak gitsin ailesinin yanina, baska kadin yanina gittmiyor ya. niye sorun yapiyorsun?
madem hersey on numara, bunu da tolere et, aile huzurunu kacirma

Sürekli karşıma daha iyi biri mi çıkacak diye sorgulamanız tuhaf geldi bana. Boşanmak istemiyorum ama başkasıyla nasıl olur düşüncesi garip.. Eşinizi bilmiyorum da kendinizi sorgulamaniz lazım sanki.

Herkesin ne söylediği neden bu kasar etkiliyor sizi,sormayın kimseye o zaman.
Kimsenin lafıyla koca boşamam,kimseden etkilenmem ben.Bu kadar her çekenin peşinden gidiyorsanız sizde pek mükemmel sayılmazsınız.

ailesiyle olan ilişkisinde sınır çizememesi diye belirtmiştim ama detaya girmedim dün de aynı konuyu actım diye. denge kuramıyor eşim. biz aileden uzak şehirde yaşıyoruz ,otobüsle 26 saatlik yol..ondan dolayı ailesine gider en fazla 1 ay olacak şekilde kalır gelir yanıma diye. bundan dolayı boşan diyorlar nasıl seni yalnız bırakır vs vs ama bende diyorum ki yalnız kalmaktan cok onun orada (annesi babası da değil) görümcelerimle takılması rahatsız ediyor
Görümce, anne baba ne fark eder? Bir ay çocuğunuzla sizi bırakıp gitmesi için çok uzun bir süre. Diğer konunun yorumlarını okumadım ama bu gidip kalmalar bir sefere mahsus da değil anladığım kadarıyla. Bu evlilik birliği içinde olacak bir şey değil. Eşiniz istediği kadar iyi davransın, sizi bırakıp bırakıp gitmesi aileniz açısından bakınca gayet boşanma sebebi olarak görülür yani.

Benim eski eşimde aşırı anneciydi aileciydi. Ki bunlar sözseldi daha davranışa tam yansinamamisti.ama ben ikinci plana atılmaya gelemedim. İki kişilik yuva kavramı olmayacak hayatınızda. Siz kabul edebilirsiniz elbet. Eşinize bu duruma çözüm bulması gerektiğini belki sizi kaybetmekten korkarsa ki korksa sınır çizerdi ama güzelce konuşun eşinizle...

Esiniz yegenine ancak dayilik yapabilir olmayan vasiflari en iyi sekilde yapmaya kalkarsa ne iyi insan ne iyi baba ne iyi bir dayi olur. Hersey bir yana cocugunuz bu ikiligi hissedecek yasa geldiginde cok uzulecek.

Back