- 22 Şubat 2025
- 27
- 5
- 1
- Konu Sahibi mihrimahinannesii
cok severek evlendim eşim bir dediğimi ikiletmez kavgamız da pek yoktur sadece onun aile ilişkilerinden dolayı sınır çizememesinden yakınırım. onların yanında da bana ekstra deger gösterir ondan dolayı ailesi de bana prenses gibi davranır ama istiyprlar ki hep beraber olalım,takılalım. bu durum beni ziyadesiyle üzen bir durum. gercekten haklı olmak değil sadece huzur istiyorum. kime derdimş anlatsam boşan diyor. boşanmak istesem zaten coktan boşanır buralara yazıp çözüm istemezdim. ayrıca bi kızımız var boşansam insanız yıllar sonra biriyle beraber olsam kızıma nasıl davranır diye hep tedirgin olucam ayrıca herkesin bir sorunu var bence kimse dört dörtlük değil. bana kimse demiyor ki kızım eşin seni aldatmıyor, sigarası alkolu yok evine baglı hep beni ailesini gezdirmek ister .iyi yanları daha cok agır basıyor ama anneme bile anlatımca sanki dünyanın en kötü kocası gibi tavırlara girip aaa olmaz öyle, senin işin cok zor gibi şeyler söyler. ben bunları duymak istemiyorum kaldı ki babama bile bakımca 20 yıl biz dedemlerle aynı evde yaşadık. hani herkesin bir eksiği var sadece nasıl bu durumu huzura cevirebilirim onun arayışındayım