- 4 Haziran 2023
- 156
- 128
-
- Konu Sahibi Leylamalatya44
İlerde tek olucak sazende üzülüyorum çevrede evliliği sıkıntılı olup ard arda çocuk yapan kadınları gördükçe hayret ediyorum cesaretliler gercektenNiye pişman olacaksın ki anlamadım. Dediğin gibi herkes bakabileceği kadar çocuk yapmalı.
ileride tek olucak diye bir şey yok ki. Benim şahsen kardeşim var ama lanet olsun keşke olmasaydı diyorum. Hiç yalnız değilim görüşmüyorum da mümkün oldukça kendisiyle.İlerde tek olucak sazende üzülüyorum çevrede evliliği sıkıntılı olup ard arda çocuk yapan kadınları gördükçe hayret ediyorum cesaretliler gercekten
Bence üzülecek bir tarafı yok. Avantaj bile olabilir. Çevremde kardeş sorunlarını düşününce.İlerde tek olucak sazende üzülüyorum çevrede evliliği sıkıntılı olup ard arda çocuk yapan kadınları gördükçe hayret ediyorum cesaretliler gercekten
Çok üzüldüm sizin adınızaileride tek olucak diye bir şey yok ki. Benim şahsen kardeşim var ama lanet olsun keşke olmasaydı diyorum. Hiç yalnız değilim görüşmüyorum da mümkün oldukça kendisiyle.
Pişmanlık hep var ki. Doğursan da pişman olabilirsin doğurmasan da. Burada mesele pişman olma meselesi değil. Sen kendini ruhen,fiziken ve maddi olarak uygun görüyor musun bir çocuk büyütmek için? Görmüyorsan eğer hiç düşünmene gerek yokMeraba kızlar ben beş yıllık evliyim kızım doğduktan hemen sonra spiral taktırdım evliliğimde sıkıntılar vardı o yüzden ikinci çocuğu düşünmedim çünkü çocuğu doğurmak değil ona iyi anne baba olmak marifet şuan şükür eşimle bazı şeyler yoluna girdi seneyede tehlikeli doğu bölgesinden tayin olacaz ama ben ikinci çocuğu hala düşünmüyorum kızım sürekli tek onu parka götürüyorum kardeşli çocukları görünce bazen üzülüyo ama ben tek çocukta kararlıyım herkes bakacağı kadar çocuk yapmalı bence şuan ikinci çocuğa bakacak enerjim yok ilerde pişman olurmuyum artı böyle tek çocuklu arkadaşlarım varmı burada insan yaşadığı sıkıntılardan sonra tek çocuk daha mantıklı moduna giriyor Allah bütün çocuklarımızı korusun
Ya ben çok sıkıntı yaşadım evliliğimde o yüzden psikolojik men sanırım ikinci çocuğa enerjim yok bide güven sıkıntım var en azından ayrılık olsa bile tek çocuk başka iki üç çocuğun sorumluğu başka ben önceden iki çocuk isterdim ama yaşadıklarından sonra düşüncemi değiştiren şeyler olduYani kendine arkadaş arıyorsa arası 6 7 yaş olucak minimum ona göre düşün
Bence üzülme hiç tekte kalYa ben çok sıkıntı yaşadım evliliğimde o yüzden psikolojik men sanırım ikinci çocuğa enerjim yok bide güven sıkıntım var en azından ayrılık olsa bile tek çocuk başka iki üç çocuğun sorumluğu başka ben önceden iki çocuk isterdim ama yaşadıklarından sonra düşüncemi değiştiren şeyler oldu
Aynı kaderi paylaşıyoruz ama içimden keşke olmasaydı diyesim gelmiyor. Olmuş bir kere. Mutlu olsun ama benden uzak.ileride tek olucak diye bir şey yok ki. Benim şahsen kardeşim var ama lanet olsun keşke olmasaydı diyorum. Hiç yalnız değilim görüşmüyorum da mümkün oldukça kendisiyle.
Asli sen bensin resmen bu konuda. Benim kardeşimle aramda 8 yıl var seninki de böyleydi?ileride tek olucak diye bir şey yok ki. Benim şahsen kardeşim var ama lanet olsun keşke olmasaydı diyorum. Hiç yalnız değilim görüşmüyorum da mümkün oldukça kendisiyle.
Sızın konularınızda bellı sıkıntılı evliliğiniz neden baskalarını elestırmek yerıne kendınızd bakmıyorsunuz ki ne malum bugun cok ıyı yarın cok kötü olmayacağı? Asıl cesaret sizdeİlerde tek olucak sazende üzülüyorum çevrede evliliği sıkıntılı olup ard arda çocuk yapan kadınları gördükçe hayret ediyorum cesaretliler gercekten
Eleştirmek derken sen benim konularıma gelip haddini bilmiyosun ben düşüncemi yazmışım umarım sizde hayatınızda sıkıntılar yaşarsınız insanları nekadar yargılıyosunuz ya yapma kardeşim benim konuma yorumSızın konularınızda bellı sıkıntılı evliliğiniz neden baskalarını elestırmek yerıne kendınızd bakmıyorsunuz ki ne malum bugun cok ıyı yarın cok kötü olmayacağı? Asıl cesaret sizde
Evet 8 sene var , erkek benimki. Hiçbir zaman ortak bir konumuz da olmadı, zaten bir yaştan sonra kötü yönleri çıktı annemi babamı sinir ilaçlarına başlattı benden de uzak olsunAsli sen bensin resmen bu konuda. Benim kardeşimle aramda 8 yıl var seninki de böyleydi?