- 4 Haziran 2023
- 156
- 128
-
- Konu Sahibi Leylamalatya44
Diğer konuma gelip yine bişeyler yazmıştın yazıklar olsun ya insanız elbette hayatımızda sıkıntı olacak düşmez kalkmaz bir Allah siz çokmu dört dörtlüksünüz bu yorumu ne hakla yaptın ben bişe paylaşmışım eleştirmiştir demişsin sen kimsin ki bana bu şekilde yazabiliyosun terbiyeye davet ediyorum seniSızın konularınızda bellı sıkıntılı evliliğiniz neden baskalarını elestırmek yerıne kendınızd bakmıyorsunuz ki ne malum bugun cok ıyı yarın cok kötü olmayacağı? Asıl cesaret sizde
Yapmayı istemiyorsan yapma sakın çocuğa kulak asma gerçi tek çocuk olacak ama ilk cocugumda kalrdes dedi zaten çocukları sevdiğim için yaptık bitane kardeş,sonra 2.cocugum kardeş kardeş dedi 2 defa ölü karnimda çocuğuklarim ama yinede çocuk sevgim ağır bastı şükür Allah 3.yu nasıp etti tabi 4 sezeryan gecirdigim için ve kendimi biliyorum ilerde tekrar çocuk isteyeceğim için baglattik tuplerimi şimdi 3.cocugum daha kendisi 3 buçuk yaşındaMeraba kızlar ben beş yıllık evliyim kızım doğduktan hemen sonra spiral taktırdım evliliğimde sıkıntılar vardı o yüzden ikinci çocuğu düşünmedim çünkü çocuğu doğurmak değil ona iyi anne baba olmak marifet şuan şükür eşimle bazı şeyler yoluna girdi seneyede tehlikeli doğu bölgesinden tayin olacaz ama ben ikinci çocuğu hala düşünmüyorum kızım sürekli tek onu parka götürüyorum kardeşli çocukları görünce bazen üzülüyo ama ben tek çocukta kararlıyım herkes bakacağı kadar çocuk yapmalı bence şuan ikinci çocuğa bakacak enerjim yok ilerde pişman olurmuyum artı böyle tek çocuklu arkadaşlarım varmı burada insan yaşadığı sıkıntılardan sonra tek çocuk daha mantıklı moduna giriyor Allah bütün çocuklarımızı korusun
Kadın sana kötü bir şey yazmamış. Eli boşver kendi evliliğine bak, elin cesaretinden sana ne demiş. Neden bu kadar yükseldiniz ki? Herkes kendi hayatına bakmalı sonuç olarak.Diğer konuma gelip yine bişeyler yazmıştın yazıklar olsun ya insanız elbette hayatımızda sıkıntı olacak düşmez kalkmaz bir Allah siz çokmu dört dörtlüksünüz bu yorumu ne hakla yaptın ben bişe paylaşmışım eleştirmiştir demişsin sen kimsin ki bana bu şekilde yazabiliyosun terbiyeye davet ediyorum seni
Ayyyy bu benim ki ama? Benimki de erkek benimki de anne ve babamı çökertti,emeklerini hiç etti. Asla yanıma yaklaştırmam bende.Evet 8 sene var , erkek benimki. Hiçbir zaman ortak bir konumuz da olmadı, zaten bir yaştan sonra kötü yönleri çıktı annemi babamı sinir ilaçlarına başlattı benden de uzak olsun
Bu şahıs diğer konularıma girip senin şu sorunun var sıkıntılısın diyen bi kişi bilmeden konuşmaKadın sana kötü bir şey yazmamış. Eli boşver kendi evliliğine bak, elin cesaretinden sana ne demiş. Neden bu kadar yükseldiniz ki? Herkes kendi hayatına bakmalı sonuç olarak.
Çocuk bu bir gün kardeşim olsun der bir gün bunu niye eve getirdiniz der.Meraba kızlar ben beş yıllık evliyim kızım doğduktan hemen sonra spiral taktırdım evliliğimde sıkıntılar vardı o yüzden ikinci çocuğu düşünmedim çünkü çocuğu doğurmak değil ona iyi anne baba olmak marifet şuan şükür eşimle bazı şeyler yoluna girdi seneyede tehlikeli doğu bölgesinden tayin olacaz ama ben ikinci çocuğu hala düşünmüyorum kızım sürekli tek onu parka götürüyorum kardeşli çocukları görünce bazen üzülüyo ama ben tek çocukta kararlıyım herkes bakacağı kadar çocuk yapmalı bence şuan ikinci çocuğa bakacak enerjim yok ilerde pişman olurmuyum artı böyle tek çocuklu arkadaşlarım varmı burada insan yaşadığı sıkıntılardan sonra tek çocuk daha mantıklı moduna giriyor Allah bütün çocuklarımızı korusun
Meraba kızlar ben beş yıllık evliyim kızım doğduktan hemen sonra spiral taktırdım evliliğimde sıkıntılar vardı o yüzden ikinci çocuğu düşünmedim çünkü çocuğu doğurmak değil ona iyi anne baba olmak marifet şuan şükür eşimle bazı şeyler yoluna girdi seneyede tehlikeli doğu bölgesinden tayin olacaz ama ben ikinci çocuğu hala düşünmüyorum kızım sürekli tek onu parka götürüyorum kardeşli çocukları görünce bazen üzülüyo ama ben tek çocukta kararlıyım herkes bakacağı kadar çocuk yapmalı bence şuan ikinci çocuğa bakacak enerjim yok ilerde pişman olurmuyum artı böyle tek çocuklu arkadaşlarım varmı burada insan yaşadığı sıkıntılardan sonra tek çocuk daha mantıklı moduna giriyor Allah bütün çocuklarımızı korusun
Bazı şeyler otursa da yine de böyle evliliğe çocuk risk benceMeraba kızlar ben beş yıllık evliyim kızım doğduktan hemen sonra spiral taktırdım evliliğimde sıkıntılar vardı o yüzden ikinci çocuğu düşünmedim çünkü çocuğu doğurmak değil ona iyi anne baba olmak marifet şuan şükür eşimle bazı şeyler yoluna girdi seneyede tehlikeli doğu bölgesinden tayin olacaz ama ben ikinci çocuğu hala düşünmüyorum kızım sürekli tek onu parka götürüyorum kardeşli çocukları görünce bazen üzülüyo ama ben tek çocukta kararlıyım herkes bakacağı kadar çocuk yapmalı bence şuan ikinci çocuğa bakacak enerjim yok ilerde pişman olurmuyum artı böyle tek çocuklu arkadaşlarım varmı burada insan yaşadığı sıkıntılardan sonra tek çocuk daha mantıklı moduna giriyor Allah bütün çocuklarımızı korusun
Benim de tek cocugum var ve tekte kalacağım ama evliliğinde keşke sorun olmasaydı da cocugumun kardeşi olsaydı diye düşünüyorum bu aralar
Erkek çocuklar bence sıkıntılı oluyor.Evet 8 sene var , erkek benimki. Hiçbir zaman ortak bir konumuz da olmadı, zaten bir yaştan sonra kötü yönleri çıktı annemi babamı sinir ilaçlarına başlattı benden de uzak olsun
Onlardan da kalmadı ki.doğum oranı.1,5.eskiden tartışır ederdik de mevzu çıkardı.şimdi herkes aynı şeyleri düşünüyor.bize de malzeme çıkmıyorGerçekten sizi tebrik ediyorum. Hiç düşünmeden pat pat doğuranlar varken böyle mantıklı düşünüp korunduğunuz için.
Meraba kızlar ben beş yıllık evliyim kızım doğduktan hemen sonra spiral taktırdım evliliğimde sıkıntılar vardı o yüzden ikinci çocuğu düşünmedim çünkü çocuğu doğurmak değil ona iyi anne baba olmak marifet şuan şükür eşimle bazı şeyler yoluna girdi seneyede tehlikeli doğu bölgesinden tayin olacaz ama ben ikinci çocuğu hala düşünmüyorum kızım sürekli tek onu parka götürüyorum kardeşli çocukları görünce bazen üzülüyo ama ben tek çocukta kararlıyım herkes bakacağı kadar çocuk yapmalı bence şuan ikinci çocuğa bakacak enerjim yok ilerde pişman olurmuyum artı böyle tek çocuklu arkadaşlarım varmı burada insan yaşadığı sıkıntılardan sonra tek çocuk daha mantıklı moduna giriyor Allah bütün çocuklarımızı korusun
birçok kadın ilk çocuk kardeş istiyor diye çocuk yapıyor :)Çocuğa arkadaş olsun diye veya çocuk istiyo diye çocuk yapılmaz zaten. Kardeş şart değil
Ben ikinciyi bebeği düşündüğüm için o kadar mutluyumki keşke daha erken düşünseymişim ve hep iyiki iyiki var diyorum çok tatlı 2 de kaldım çünkü 3 beni yorar bu 2 si ve babası hiç yerimizde durmuyoruz geziyoruzda büyüğü baba gözekliyor ikinciyi ben 3.yüde getirirsem onu gezerken kim gözetleyecekBen evliliğimde öyle büyük problemler yaşamadım. Genel olarak stabil bir evliliğim var ama hiç ikinciyi düşünmedim. Kızımın da hiç kardeş talebi olmadı. Siz nasıl anladınız mesela üzüldüğünü, söylüyor mu? Kaç yaşında? Canımdan çok sevdiğim kardeşlere sahibim. Öyle kardeşiyle kanlı bıçaklı olan da yok çevremde. Ama yine de düşünmüyorum.
Bu zamanda birden fazlası macera aramak gibi geliyor bana.