- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- Konu Sahibi afra tafra
-
Sanirim.arkadas bir erkek bir kiz cocuk sahibi olmanin guzelligini vurgulamak istedi. Ama neden kiz cocuk diye belirtti anlamadm. Sonucta cinsiyete gore cocuk yapmak diye bisey yok.ben anlamadım ,neden kız çocuk için çocuk yapıyorlar?cidden soruyorum bunu..
Allah herkesin gönlüne göre versin,çocuk olayı çok kişisel bir konu..sadece komiğime gitti kız çocuk yapın demeniz o yüzden..:)
bu düşünceyi doğru bulmuyorum.kız evlatla erkek evlat sevgisi farklı olmaz ,çocuklar tarafından da anne tarafından da..benim için bu böyle..Anne babanızı olan duygularınızı düşünün yeter
oğluma çok düşkünüm ilk göz ağrım onun yeri apayrı
kızım olduktan sonra kız isteyenleri anladım bu sevgiden değil başka bir şey
kız çocuk yapın demedim oğlunuz varsa kız düşünün dedim yani olmayabilir de nasip işi diye ekledim
Benim ona olan sevgim değil kibu düşünceyi doğru bulmuyorum.kız evlatla erkek evlat sevgisi farklı olmaz ,çocuklar tarafından da anne tarafından da..benim için bu böyle..
erkek çocuk evlenene kadar kız çocuk ölene kadar mantığı diyorsanız bana çok ters ,asla böyle düşünmüyorum..
kız olsun diye deneyebilrsiniz demek istiyor anladım 2. mesajında..Sanirim.arkadas bir erkek bir kiz cocuk sahibi olmanin guzelligini vurgulamak istedi. Ama neden kiz cocuk diye belirtti anlamadm. Sonucta cinsiyete gore cocuk yapmak diye bisey yok.
Erkek annesi olmakta kız annesi olmakta çok güzel ikisini tatımSanirim.arkadas bir erkek bir kiz cocuk sahibi olmanin guzelligini vurgulamak istedi. Ama neden kiz cocuk diye belirtti anlamadm. Sonucta cinsiyete gore cocuk yapmak diye bisey yok.
Benim izlenimlerim bu yönde herkes düşüncesinde özgürkız olsun diye deneyebilrsiniz demek istiyor anladım 2. mesajında..
kız çocuk çok farklı oluyor diyor..
kız evladı daha hayırlı gören bir zihniyet sanıırm..anne babaya daha düşkün olduğunu sanıyor.bana göre yanlış o cinsiyet sebebiyle değil,tamamen kişilikle ilgli bence.
elmikim hoşgeldin..senin en büyük sıkıntın doğum oldu tabii:) 40 ı çıktı mı kuzunun? 1 sene kadar sonra tekrar konuşalım,40 günde daha bişey görmedin sanırımBir baskası benim yerime doğuracaksa 5 cocuk yaparım : )
benimkinin de gönlü yok 2.çocuk için ama tüm kapıları kapatmak da istemiyor.40 yaşından sonra da doğuran kadınlar var,o zaman düşünürüz diyor..bu arada 36 yaşındayım,neredeyse 37.kusura bakma o yaştan sonra da doğuramam dedim :):)TEK ÇOCUKLA KALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM kızım kardeş istiyor 4,5 yaşında ama eşim pek sıcak bakmıyor.13-14 yaşında düşünelim diyor.ortak alınacak bir karar bu iki tarafta gerçekten istemeli.şu an diil ama bir kaç sene sonra düşünebilirim
Resimdeki sen misn? Hic 37 gibi durmuyorsun.benimkinin de gönlü yok 2.çocuk için ama tüm kapıları kapatmak da istemiyor.40 yaşından sonra da doğuran kadınlar var,o zaman düşünürüz diyor..bu arada 36 yaşındayım,neredeyse 37.kusura bakma o yaştan sonra da doğuramam dedim :):)
evet benim:)yaşımı göstermiyorum doğru ama ne kadar genç göstersem de biyolojik yaşım var..Resimdeki sen misn? Hic 37 gibi durmuyorsun.
ya sen düşün bence artık guarta yaş faktörünü de geçtim artık bi süre sonra kafanız kaldırmaz çocuk sesini.şimdi tam zamanı düye düşünoyrumbenimkinin de gönlü yok 2.çocuk için ama tüm kapıları kapatmak da istemiyor.40 yaşından sonra da doğuran kadınlar var,o zaman düşünürüz diyor..bu arada 36 yaşındayım,neredeyse 37.kusura bakma o yaştan sonra da doğuramam dedim :):)
Biyolpjik olarak yas almaktan kurtulus yok henuz. Ama bu cok guzel bir ayricalik. Ben oldugumdan da buyuk gosterdigim icn minyon tipli kadinlara hep ozenirim. Masallah diyelim:)evet benim:)yaşımı göstermiyorum doğru ama ne kadar genç göstersem de biyolojik yaşım var..
Cikti şükürler olsun teyzesi :) ürkütme beni bebisim :)elmikim hoşgeldin..senin en büyük sıkıntın doğum oldu tabii:) 40 ı çıktı mı kuzunun? 1 sene kadar sonra tekrar konuşalım,40 günde daha bişey görmedin sanırım
şimdi bile tekrar hamilelikmiş,uykusuzluk işe başlama bakıcı hiç düşünemiyorum.o gücüm yok benim..ya sen düşün bence artık guarta yaş faktörünü de geçtim artık bi süre sonra kafanız kaldırmaz çocuk sesini.şimdi tam zamanı düye düşünoyrum
ben 29 yaşındayım eşim 32 oldugundan daha erken geliyor ona sanırım yani 5 sene sonra bile olsa gayet ideal
teşekkür ederim sağolun..ama ne kadar genç görünsem de,rahatsızlıklarım var..bir sebebi de budur belki..Biyolpjik olarak yas almaktan kurtulus yok henuz. Ama bu cok guzel bir ayricalik. Ben oldugumdan da buyuk gosterdigim icn minyon tipli kadinlara hep ozenirim. Masallah diyelim:)
maşallah maşallahCikti şükürler olsun teyzesi :) ürkütme beni bebisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?