ya sen düşün bence artık guarta yaş faktörünü de geçtim artık bi süre sonra kafanız kaldırmaz çocuk sesini.şimdi tam zamanı düye düşünoyrum
ben 29 yaşındayım eşim 32 oldugundan daha erken geliyor ona sanırım yani 5 sene sonra bile olsa gayet ideal
şimdi bile tekrar hamilelikmiş,uykusuzluk işe başlama bakıcı hiç düşünemiyorum.o gücüm yok benim..
o yüzden 1 tanede kalacağız.maddi manevi 1 çocuğa yetebiliyoruz..
tabi bir de evlilikte bazı sıkıntılar yaşadık,yeni aşıyoruz..işin bir de o kısmı var tabi.o yüzden tek çocukta kalmak için sebeplerim çok:)
Biyolpjik olarak yas almaktan kurtulus yok henuz. Ama bu cok guzel bir ayricalik. Ben oldugumdan da buyuk gosterdigim icn minyon tipli kadinlara hep ozenirim. Masallah diyelim:)
teşekkür ederim sağolun..ama ne kadar genç görünsem de,rahatsızlıklarım var..bir sebebi de budur belki..
tiroid ,taşikardi,bel fıtığı(ameliyat oldum),astım gibi gibi...olsun Allaha çok şükür oğlum sağlıkla doğdu ,büyüyor...
hayatta en önemli şey pozitif olmak bence....oğlumla mutluyum çok şükür,şartları zorlayarak 2.çocuk için çabaya gerek yok diye düşnüyorum..
ama dediğim gibi çok kişisel bir konu..bazı arkadaşlarım hem çalışıyor,hem 2 çocuk yapıyor,her işe yetişiyor..hatta 3 yü istiyorlar..bana da çok kızarlar:)