tek cocuk psikolojisi

Benimde tek cocuktu 8 sene,başka istemiyordum.sonra süpriz oldu ve hamileyim suan 7.5 aylikim. iyiki oldu diyorum bana kalsa yapmazdım ama çok güzel bi duygu unutmuşum korkularimdan.kizim da yalnız büyüdü boşuna tek çocuk daha hassas ve özel oluyo zorlukları daha çok. kardes maddi anlamda bakilabilecekse şart bence.okula başladıktan sonra dahada sıkıntı oldu tek olmasi.bence kardes olmalı maddi açıdan sorun yoksa

hep 2 çocuğum olsun istedim bana kalsa aralarında 1 en fazla 2 yas olsun isterdim. eşim beni hep tuttu ve en sonunda kızım 2 yaşındayken hamile kalmaya ikna ettim onu. aralarında 32 .5 ay var. iyi ki yapmışım, iyi ki kız olmuş (burası biraz şımarıklık) ikinci prensesimin gelişiyle duble anne statüsüne ulaştım Allaha şükürler olsun. Araları şimdiden çok iyi, eminim seneye çok çok daha mutlu bir aile olacağız

hep 2 çocuğum olsun istedim bana kalsa aralarında 1 en fazla 2 yas olsun isterdim. eşim beni hep tuttu ve en sonunda kızım 2 yaşındayken hamile kalmaya ikna ettim onu. aralarında 32 .5 ay var. iyi ki yapmışım, iyi ki kız olmuş (burası biraz şımarıklık) ikinci prensesimin gelişiyle duble anne statüsüne ulaştım Allaha şükürler olsun. Araları şimdiden çok iyi, eminim seneye çok çok daha mutlu bir aile olacağız
Duble anne statusu mu? Hic duymamistim

Back