Tek çocuk olmazmı?

canım o şartlar ile şimdiki şartlar arasında çooooooooook fark var.bir defa eskiden bu kadar lüks yokmuş,lüksten kastım şu:cümbürbür cemaat aynı evde kalınırmış,aynı tastan yenir içermiş bu nedemek oluyor,ne bu kadar fazla ev(kira veya satın alınan)gerekiyor,nede ayrı çatal ayrı bıçak,bizim evlerimizin işi bitmiyor.ya kadın gelecek(+masraf)
ya da evin kölesi olup sen temizleyecen, al sana vakiiiiiiiiiiiiiit kaybı.şimdi hepimizin dolapları hınca hınç deterjan,kozmetik dolu,al sana iş ve masraf,ama eskiden su ve arap sabunu.dolayısı ile kırda bayırda kadınlar hem iş yaparlarmış hem de stres atarlarmış,vakti gelince bi kıyıda da dogururlarmış.akşam aynı tasa kaşık salla,işlerine yürüyerek gidip gelirlermiş,bizler gibi lüks arabalar yoooooooooook.al işte hepimiz geçmişiz pc. başına tek çocuk mu çok çucuk mu?3 unde mi yumurtlarım 5 ınde mi?çocugu beline kadar mı ortsem,dizine kadar mı?hafta da 3 kere mi yıkasam 5 kere mi?vs...aslında biraz mantıklı düşünsek sanırım şu sonuç çıkıyor.teknoloji iyi bir şey tabi yerinde ve kararında kullanmak kaydı ile.bazen büyük ülkeler bizi ayakta uyutuyor gibime geliyor:sm_confused:arada bir silkelenelim arkadaşlar,opülecek tek bilek var kendi bilegimiz.bizler o anaların çocuklarıyız.ya nasip diyelim gerisi tevekkil.

şuanda çok erken karar veriyorsun bence ama şuna inan çocuğun 6_7 yaşına gelince 2 cocuğu isteyeceksin .tıpki şuan benim istediğim gibi.ben 2 senedir çocuk istiyorum ama hala beklemedeyim inşallah olur RABBİM HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZE

inşallah isterim ya böylede vicdanım cokta rahat degil oglumada kıyamıyorum o yüzden o cok isterse yaparım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…