bende 2. Cocugu Düşünmüyorum Ve Bu Fikre Eşimle Birlikte Karar Verdik.
Etrafimdaki Herkeste Tutturmus Bir Ccouk Olmaz 2.sini Ilerde Mutlaka Düşünürsün Diye Ama Ben Eminim Ikincisine Pskolojim Yetmez.
Suanda Hamileyim 1 Hafta Sonra Allahin Izniyle Dogum Yapacam
Kalbimi Yüreğimi Sevgimi Kocamla Bebişime Verecem Eminim Bu Bana Yetecektir
bende 2. Cocugu Düşünmüyorum Ve Bu Fikre Eşimle Birlikte Karar Verdik.
Etrafimdaki Herkeste Tutturmus Bir Ccouk Olmaz 2.sini Ilerde Mutlaka Düşünürsün Diye Ama Ben Eminim Ikincisine Pskolojim Yetmez.
Suanda Hamileyim 1 Hafta Sonra Allahin Izniyle Dogum Yapacam
Kalbimi Yüreğimi Sevgimi Kocamla Bebişime Verecem Eminim Bu Bana Yetecektir
ben 3aylık bebegım var 2 yasına gelınce 2 ıstıyorum esım bıraz karsı ama kararı degısıcek ben 2kardesım ama dıyorum anneme keske 2 tane daha yapsaydın kızkardesım hekezden yakındır annemden bıle ozlellıkle evlenınce cok aranıyo ınsanın kardesının olması cok guzel yarın bırgun anne baba vefat edınce tek kalmamalı hem cocuk paylasmayı ogrenıyo kardesı olunca bana kalsa 3te yaparım yanı :)
canım cocuk sahıbı olmadan karar almak cok kolay ama dogsun helekı brıaz buyusun o zaman anlarsın ne kadar yanlıs bı kara verdıgını kendı adınada dusun tek cocuk hem sımarık hemde yanlız olur unutma canım
özellikle yeni dogum yapmış annelere soruyorum 2.bebek düşünüyormusunuz? ben düşünmüyorum ama herkes tek olmaz diyo ilerde istersin diyolar ogluşumu canımdan cok seviyorum ama 2. cocugu düşünmüyorum cok mu yalnış? birde birden fazla cocugu olanlara soruyorum siz 1. yaptıktan sonra ikinciyi istedinizmi yani ilerde istersin falan diyolarya ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?