Tek cocuk olmak

Emily19

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
491
416
33
Merhaba. Yaşım oldu 19. Tek çocuğum Bu zamana kadar hiç takmadım ama takmaya başladım artık. Bir akrabam kardeş kardeşe sarılacak ama sen yalnız kalacaksin demişti bana . Sonra düşündüm ki anne babamdan sonra kimsem yok. Çoğu akrabam ile de pek görüşmem. Kendi kendime yetmeyi öğrendim aslında ve biraz bencilim . Sadece te kardeş planlara sormak istedim . Tek kardeş olmanın eksileri neler? Keşke kardeşim olsaydı dediniz mi ?

Kardesiniz bile olsa seveceginizin, anlasacaginizin garantisi yok. Ne kardesler var, goruyoruz.

Ben tek cocugum ve gayet de mutluyum bu durumdan. Hic kardes ozlemim, istegim olmadi.
Benim de olmadı ama o öyle diyince. Dedi doğum anında Tek başına kalacaksın falan bir korkuyor insan...

Benim de olmadı ama o öyle diyince. Dedi doğum anında Tek başına kalacaksın falan bir korkuyor insan...
Kardesiniz var diye her an yaninizda olmayacak ki. Senelerce küs kalan, gorusmeyen, görüşse bile birbiri icin parmagini kipirdatmayacak o kadar cok kardes var ki.

Valla ben babama arada sorardim, bilmedigim bir kardesim yok di mi diye. Maksat miras bölünmesin :D :D

Şu an tek kardeş olmanın dezavantajını yaşıyorum. Babam hasta ve bakılması gerekiyor. İsim ve okulumdan kalmak üzereyim. Keşke birkaç kardeşim olsa ve nöbetleşe bakabilsek. Miras konusunda şanslı hissederdim kendimi paranın canı batsın sağlık olmayınca

Kardeş piyango gibidir iyiside var kötüsüde var.Biz 5 kardeşiz,çok şükür hayatta onlardan başka kimseye ihtiyacım olmadı iyiki varlar,ama kardeşi olup çok kötü olan dünya kadar örnek var, yaşınız çok genç,böyle kaygilanmayın,bakarsinız iyi bir eş denk gelir size,çoluk çocuk derken çoğalırsınız.

Merhaba. Yaşım oldu 19. Tek çocuğum Bu zamana kadar hiç takmadım ama takmaya başladım artık. Bir akrabam kardeş kardeşe sarılacak ama sen yalnız kalacaksin demişti bana . Sonra düşündüm ki anne babamdan sonra kimsem yok. Çoğu akrabam ile de pek görüşmem. Kendi kendime yetmeyi öğrendim aslında ve biraz bencilim . Sadece te kardeş planlara sormak istedim . Tek kardeş olmanın eksileri neler? Keşke kardeşim olsaydı dediniz mi ?
Ablam var o benden memnun değil bende ondan memnun değilim 😅 tek olmak en güzeli diyorum napacaksın kardeşini ya sana imreniyorum ya dert yok tasa yok :) .. Biz kavga ederken çok kötü kavga ediyoruz barışıyoruz barışmasına da o da annemizin babamızın hatrı için. Yoksa ikimizde pek birbirimize takacak değiliz 😅

Ben de tek kardeşim. Siz hele durun evlenirken ve bebeğiniz olduğunda bir teyzesi dayısı bile olmadığında daha da acitacak bu durum. Ama napalim bizim de kaderimizi buymuş yapabileceğimiz bir şey yok.
Ben bu duygu yüzünden çocuğuma kesinlikle kardeş yapacağım

Bu tarz akrabalardan uzak durun gerçekten ya. Ne kardeşler var düsman aratmaz ne dostlar var bin kardese bedel kardeslik yapar.

Bir abim birde kardeşim var ...ikiside evli aynı sehirdeyiz ilçeler farkli...
Yılda bı ya giderim ya gitmem oda davet edilirsem...
Onlarda ara uğrar yılda bı falan..
Eşimde 3 kardeş ikiside gereksiz yük biriyle aynı apartmandayiz selam sabah yok,diğerine evli zaten yılda bir gorusuyoruz ..
Ağır rahatsızlık geçirdiğimiz maddi manevi coktugumuz zamanlarimiz oldu elbet...hiçbiri armadi sormadı bile...
Herkes kendi hayatinda mutlu olsun uzak olsun🤣
Benimde kızım tek bende sorguluyorum bazen sonra diyorum ammaaannn bizim varda ne oluyor

Kardeş kardeşe düşman da olabilirdin. Bu saatten sonra kardeşin olmayacagina göre hayatını buna göre düzenle.keskenin senin için bir faydası yok.

Back
X