- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 43
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #1.921
Biraz abartmışım dün baş ağrısı İle kalktımBen de opu işlemi yaptıracağım yakında, git gel yapıyorum anlayacağın
Benim de kaybımdan sonraki ilk opularım baya başarısız geçmişti sonra toparladı vücut, o kadar tedavi ve üzüntü, hayal kırıklığı sonrası üretim de iyi olmuyor sanırım ama geçiyor, senin de önümüzdeki aylar çok verimli geçecektir eminimŞimdi özgürlüğün tadını çıkar çok abartmadan
Bende 5.gun embriyosunu çok zor yakalıyoruz, buna rağmen tekrardan bir opu dusunulebilir..ama sizin tedavi gecmisinizi hiç bilmiyorum, 5.gun embriyonuz sıklıkla oluyor ise opu ya devam. Sonra bu yakaladiginiz embriyoyu sonra da değerlendirebilirsiniz..Allah hayırlı kararlar vermenizi nasip etsin..Kızlar sizlerin fikirleri önemli benim için Memorial histeroskopi polip
ameliyatını şimdi ayarladı Bugün karar vermem gerekiyor Benim yerimde olsaydınız mozaik embriyo ile transfer olur muydunuz ? Gönül hanım transfer öneriyor Yoksa tekrar opu dener miydiniz? Mantığım tekrar dene diyor Ama kalbim hemen ol ameliyatı öbür ay transfer ol diyor
Selamlar, oglen 14:30 gibi hastaneye gittim. Online sistemine henuz dustu ki sende yazmissin :) :) 86.97 cikmis. Ilaclar aynen devam, 2 gun sonrasina yine test.A AnnelikUmudu canım test günün bugün müydü? Nasıl gidiyor günler?
Tesekkur ederim canim. Doktorum 2 gun sonra yine bakacagiz dedi, ilaclara devam. Benim ayak suruklemelerim meshurdur. Bos bir yere girerim, aninda dolar. Buradan da testler icin ayaklarimi surukluyorum, sirayla gelsin guzel haberler tum OPU ve testlerden :)
Canım benim, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına al, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşAllah. Çok emek verdin bitanem, çok şükür emeklerin boşa gitmedi. Bizlere de umut oldun. Eşini de seni de tebrik ederim.Selamlar, oglen 14:30 gibi hastaneye gittim. Online sistemine henuz dustu ki sende yazmissin :) :) 86.97 cikmis. Ilaclar aynen devam, 2 gun sonrasina yine test.
Lekelenmeler disinda tek belirtim istah kapanmasi. Yemek yemek icin yada karnim aciktigi icin yiyorum.
Canim benim cok cok tesekkur ederim. Umarim boyle devam eder. 2 gun sonra ve 4 gun sonra da pozitif haberlerle gelirim umarim. Darisi kisa zamanda basina olsun :)Canım benim, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına al, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşAllah. Çok emek verdin bitanem, çok şükür emeklerin boşa gitmedi. Bizlere de umut oldun. Eşini de seni de tebrik ederim.
İnşAllah bitanem. Senin izindeyimCanim benim cok cok tesekkur ederim. Umarim boyle devam eder. 2 gun sonra ve 4 gun sonra da pozitif haberlerle gelirim umarim. Darisi kisa zamanda basina olsun :)
Oolleeey ne güzel haber!Selamlar, oglen 14:30 gibi hastaneye gittim. Online sistemine henuz dustu ki sende yazmissin :) :) 86.97 cikmis. Ilaclar aynen devam, 2 gun sonrasina yine test.
Lekelenmeler disinda tek belirtim istah kapanmasi. Yemek yemek icin yada karnim aciktigi icin yiyorum.
Bitanem ben kullanmadım hiç ama forumda yazanlar olmuştu, bi arat istersen canım.Kızlar ya saizen diye bi iğne kullanan oldu mu? Bu sefer regle 1 hafta kala 2 güne 1 şeklinde başlayalım dedi. Yumurta kalitesi, büyümesi için kullanacağım.
Cok cok tesekkur ederim canim :) Ben de sariliyorum buradan. Buarada en kucuk kedim iyice benimle paralel takilmaya basladi. 1 saniye ayrilmiyor yanimdan. Surekli dipdibeyiz. O yuzden beraber sariliyoruz sana :)Oolleeey ne güzel haber!
Sen güzel beslenmeye devam et annesi. Normal öğün ye, zaten şu an neye ihtiyacı varsa kanından alıyo miniko.
Kocaman sarıldım
Ingilterede tedavi goren, benimle yasit bir arkadasim kullanmisti. Detaylarini bilmiyorum ama o tedavisinden 2.5 yasinda bir kizi var.Kızlar ya saizen diye bi iğne kullanan oldu mu? Bu sefer regle 1 hafta kala 2 güne 1 şeklinde başlayalım dedi. Yumurta kalitesi, büyümesi için kullanacağım.
Selamlar, oglen 14:30 gibi hastaneye gittim. Online sistemine henuz dustu ki sende yazmissin :) :) 86.97 cikmis. Ilaclar aynen devam, 2 gun sonrasina yine test.
Tebrik ederim, cok sevindim. Lekelenme bende de oldu 6. Gün. Umarım sağlıkla ve neşe içinde devam eder hamileliliğiniz :))Selamlar, oglen 14:30 gibi hastaneye gittim. Online sistemine henuz dustu ki sende yazmissin :) :) 86.97 cikmis. Ilaclar aynen devam, 2 gun sonrasina yine test.
Heyooo ben geldimmmm saizen bir büyüme hormonu iğnesi yumurta toplanana kadar kullanıyorsun kaliteye inanılmaz etkisi var bizzat kullandım en kaliteli yumurtalarım toplandı ve hepsi blast oldu 3 tane ama maalesef genetikten sağlıksız geldiler be transfer olamadımKızlar ya saizen diye bi iğne kullanan oldu mu? Bu sefer regle 1 hafta kala 2 güne 1 şeklinde başlayalım dedi. Yumurta kalitesi, büyümesi için kullanacağım.
Ben de sizin izinizdeyim :) Cok tesekkur ederim :)Tebrik ederim, cok sevindim. Lekelenme bende de oldu 6. Gün. Umarım sağlıkla ve neşe içinde devam eder hamileliliğiniz :))
Ayy daha güzel sarılma mı olur ya. Benimkiler de gelir kesin duramazlar sarılan görünceCok cok tesekkur ederim canim :) Ben de sariliyorum buradan. Buarada en kucuk kedim iyice benimle paralel takilmaya basladi. 1 saniye ayrilmiyor yanimdan. Surekli dipdibeyiz. O yuzden beraber sariliyoruz sana :)
Ayy daha güzel sarılma mı olur ya. Benimkiler de gelir kesin duramazlar sarılan görünce
Kediler köpüşler hissedermiş, karnına yakın yatar şimdi o afacanCok cok tesekkur ederim canim :) Ben de sariliyorum buradan. Buarada en kucuk kedim iyice benimle paralel takilmaya basladi. 1 saniye ayrilmiyor yanimdan. Surekli dipdibeyiz. O yuzden beraber sariliyoruz sana :)