Ben de bayadır bakamadım buraya.
L Lady Starlight ım opudan kurtulmuş. Şimdi çok güzel haberler gelsin
Ben biliyorsunuz hala başlamadım. İzmir Medicalpark ile görüştüm. Son histeroskopide servikste doğuştan gelen farklı bir kavis olduğunu söylemişti İstanbul’daki doktorumuz. Gidip anlattık herşeyi. Çok olumlu geldi bu görüşme. Hatta 2 defa arka arkaya histeroskopi olmuşsun. Vücudunu bir 3. ile yormak istemiyorum ama dayanabilirsen bir boş transfer denemesi yapıp, kavisi deneyimlemek isterim dedi. Bir bol transfer denedik. Gidiş yolunu, kullanacağı katateri, va her şeyi çizerek not aldı tek tek. Genetiğe gönderme konusunda da hem geçen transfer sonuçları, hem de serviksin farklılığı nedeniyle kesinlikle genetikli dedi. Bir de kürtaj için de eğimini verdiğimiz bir vakumla çözeriz, yapıyı gördük dedi. Toplama için de asenkron yumurta oluşursa, stimulation vs farklı yollar deneyebiliriz. Sen kafanı çok fazla yorma, bu kadar şeyden sonra rahatlamaya çok ihtiyacın var dedi. Regl bekliyorum, estrofem başalayacağım 1-2 güne. Akşam evde olabileceğimiz bir tedavi beni çok iyi hissettirdi daha şimdiden. Ki kendi kadın doğumcumla da okul arkadaşlarıymış. Her kontrolde gelmek zorunda kalmayacaksın dedi. Hadi bakalım, biraz da gevşek ve esnek bir sistemle deneyelim dedik.