- 18 Kasım 2020
- 2.661
- 3.243
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #1.741
İnşAllah bitanem Ngs ücreti 300 Dolar yine canım. Ama biyopsi ve dondurma ücreti arttı. 3 embriyo üzeri biyopsi 2.400-TL. Dondurma ise 3 tüpe kadar 1.800-TL, 3-5 tüp için 2.300-TL, 5 tüp üzeri 2.800-TL. Yani artık Ngs li tüp bebek yapacaklar ilaçlar dahil en az 40.000-TL gözden çıkarmak zorundayız. Daha ne kadar dayanabiliriz buna bilmiyorum umarım son tedavidir. 25 yıldır çalışıyorum. İyi de sayılabilecek bir gelirim var ama neyim var neyim yok bu tedavilere gitti. Ailelerden destek aldığımız halde. En başa dönsem yine yaparım, gram pişmanlığım yok ama çok yoruldum. Bu kadar ilaç bana ne yaptı onu da hiç bilmiyorum. Allah acısın bizlere, yardım etsinSuper haberler! Hadi o kucukler de yetissin :) Dondurulmuslardan da guzel haberler gelsin, bomba gibi bir ay olsun. Ilac dozu dusuklugu bende embriyo kalitesinin daha yuksek gelmesine neden olmustu, umarim hem hizlari icin hem de kalite icin cifte fayda olur.
Evet fiyatlara zam gelince ilaclar da piyasaya cikmaya basladi. NGS icin kur yuzunden mi artti dedin canim? Yoksa onu da mi arttirmislar?