- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.400
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #1.821
Y
Puzzle dedin ama benim evde kediler var. O puzzle'i bana yar etmezler. Ilk acip yapmaya calistigimda dibimde bitecekler. Peryderpeyi bir iki parca kaybolacak gun be gun . Basima geldi daha once. Cok cok tesekkur ederim canim benim.
Yok yahu ne testi. Bekleyecegim kan testini. :) Evet ilk 3 gun evde hafif hafif yururum. Yatmak iyi degil diye duymustum.Nolur idrar testi falan yapma bu süreçte. O 11 gün süreci böyle güzel güzel geçir. Puzzle öneririm mesela. Acaip zaman geçirtiyor. Hatta benim yapıp bitirip kaldırdığım çok eğlenceli bi puzzle var, bana adres verirsen sana göndermek çok isterim. Uğur getirir belki. İlk 2 gün oldukça dinlen ama sonra ağır kaldırmadan güzel güzel hareketlen. Rahime kan pompanlansın ki bebişimiz keyifle tutunsun. Biz de burdayız zaten, sohbet ederiz beraber bekleriz.
Puzzle dedin ama benim evde kediler var. O puzzle'i bana yar etmezler. Ilk acip yapmaya calistigimda dibimde bitecekler. Peryderpeyi bir iki parca kaybolacak gun be gun . Basima geldi daha once. Cok cok tesekkur ederim canim benim.