- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
İnşallah devam eder canım, benim de bi tanesi A AnnelikUmudu nun delibaşı gibi olmuşİnşAllah canım benim. Bugün benim dozumu arttırdı doktorum. Gonalf 150 yerine 200 yapacağım bugün, merional 150 aynen devam. Yarın tekrar kontrol var. Bari bu beş tane devam etsin diye dua ediyorum.
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun Allah emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasınMerhaba bana sordunuz herhalde. 2. Denemede genetiğe 3 embriyo gönderdim 2 si sağlıklı geldi. Adet olup transfer olmayı bekliyorum çok şükür inşallah sonu güzel biter. Sizin yaşınızda ngs li embriyo ile cok sağlıklı dogum yapanları okudum bu forumda ama denemek gerekiyor ve bu da maliyet maalesef. Bu kurlarla ngs yaptıracalara da allah yardım etsin.
Çok teşekkür ederim; Günseli hoca iki hafta sonra ultrasonla bakalım dedi. Şimdi ili hafta nasıl bekleyeceğim onu düşünüyorumGayet güzel artmış canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşAllah bitanemİnşallah devam eder canım, benim de bi tanesi A AnnelikUmudu nun delibaşı gibi olmuşbüyümüş kiste dönüşmüş, kaldı 4 bakalım napacak onlar da.
Canım hiç canını sıkma, artışın güzel, zaten genetik testten de geçmişti değil mi? E tamam işte, hem sağlıklı hem de tuttu, ne güzel tadını çıkar bitanemÇok teşekkür ederim; Günseli hoca iki hafta sonra ultrasonla bakalım dedi. Şimdi ili hafta nasıl bekleyeceğim onu düşünüyorum
Ne guzel, bu zamanlarin tadini cikarmak lazim :)Çok teşekkür ederim; Günseli hoca iki hafta sonra ultrasonla bakalım dedi. Şimdi ili hafta nasıl bekleyeceğim onu düşünüyorum
Amin canım hepimiz için kabul olsun sağlıkla ilerlesin inşallahİnşAllah bitanem, kalan 4 tane güzel güzel sağlıkla büyüsün, blast olsun, sonra da sana evlat olsun insAllah canım benim
umarim guzel kaliteli yumurtalar olsunlar ve saglikli embriyolara donussunler :) benim kist varken ve en az sayi gorulen tedavimde, bir tane ngs den gecen yakaladik. sizin en az 2 tane gecsin.İnşallah devam eder canım, benim de bi tanesi A AnnelikUmudu nun delibaşı gibi olmuşbüyümüş kiste dönüşmüş, kaldı 4 bakalım napacak onlar da.
Ayy ne güzel söyledin, inşallah benimki de öyle olur. Az çok olurumarim guzel kaliteli yumurtalar olsunlar ve saglikli embriyolara donussunler :) benim kist varken ve en az sayi gorulen tedavimde, bir tane ngs den gecen yakaladik. sizin en az 2 tane gecsin.
benim sag tarafta kafalarina bastirilmasina ragmen, hala direnip onden onden giden 2 tane var. kaliteli cikip beni utandirirlar mi acaba?
nereden ne cikacagi belli olmuyor.Ayy ne güzel söyledin, inşallah benimki de öyle olur. Az çok olurSonuçta 5’te 5 yaptıklarım da sağlıklı olmadı diye teselli ediyorum ben de kendimi
Benim hiç önden giden olmazdı ilk defa oldu. Senin afacanlar utandırır seni inşallah
Tahmini pazartesi günü ama çok da yolunda gitmiyor işler. Şehir dışına çıkmamız gerekti, bu yüzden rutin kontrolüm aksadı ve bulunduğum minik ilde doktora gitmek zorunda kaldım bugün, İstanbul’daki doktorumuz da pek beğenmedi ölçüm biçimi ama yine de devam edelim pzt bakalım karar verelim dedi, progesteron baktırdım 0,38 çıkmış çatlama vs yok yaparız dedi doktorumuz ama yumurtalar yeterince büyümemiş gibiydinereden ne cikacagi belli olmuyor.
sizin OPU tahmini ne zaman?
Amerikali bir hekimden duymustum. 40 yas uzerinde 16-17 mm olculerinde en cok basari yakaliyoruz diyordu. Ilaclardan daha az etkilenmis ve kaliteyi koruyor olduklari icinmis. Ben de yumurtalar cok buyudugunde endiseleniyorum.Tahmini pazartesi günü ama çok da yolunda gitmiyor işler. Şehir dışına çıkmamız gerekti, bu yüzden rutin kontrolüm aksadı ve bulunduğum minik ilde doktora gitmek zorunda kaldım bugün, İstanbul’daki doktorumuz da pek beğenmedi ölçüm biçimi ama yine de devam edelim pzt bakalım karar verelim dedi, progesteron baktırdım 0,38 çıkmış çatlama vs yok yaparız dedi doktorumuz ama yumurtalar yeterince büyümemiş gibiydi
Sevindim bunu duyduğuma sevgili annelik umuduAmerikali bir hekimden duymustum. 40 yas uzerinde 16-17 mm olculerinde en cok basari yakaliyoruz diyordu. Ilaclardan daha az etkilenmis ve kaliteyi koruyor olduklari icinmis. Ben de yumurtalar cok buyudugunde endiseleniyorum.
Canım hiç canını sıkma, artışın güzel, zaten genetik testten de geçmişti değil mi? E tamam işte, hem sağlıklı hem de tuttu, ne güzel tadını çıkar bitanem
Ne guzel, bu zamanlarin tadini cikarmak lazim :)
Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin. Guzel haberlerinizi geleceginden emin olarak bekleriz :)Evet pgt yapılmış 4aa embriyoydu.
Tüp bebeğe kadar hiç kalp atışı almadım, kese görmedik ama 4 kere biyokimyasal yaşadık. Sanırım bu yüzden yine bir yerde duracakmış gibi geliyor inanamıyorum.
İki hafta sonra umarım herşey ilerlemiş ve güzel olur.
Sizler için de en iyisini diliyorum, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bu sefer inşAllah herşey yolunda gidecek canım. Güzel haberlerini bekliyoruzEvet pgt yapılmış 4aa embriyoydu.
Tüp bebeğe kadar hiç kalp atışı almadım, kese görmedik ama 4 kere biyokimyasal yaşadık. Sanırım bu yüzden yine bir yerde duracakmış gibi geliyor inanamıyorum.
İki hafta sonra umarım herşey ilerlemiş ve güzel olur.
Sizler için de en iyisini diliyorum, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Uzuldum canimCanlarım bugün kontrolüm vardı, malesef güzel haber veremiycem. 5 folikulle başlamıştık bugün 2 folikul gördü doktor. Ben de devam etmek istemedim. Bu ay iptal. Kendimiz değerlendireceğiz iki yumurtayı bu ay. Gelecek ay ne yapacağımı da düşünücem biraz.
Hayır bitanem, dozu yükselttik dün ama geride kalanlar yine de yetişmedi.Uzuldum canimFolikul sayisi neden azalmis anlatti mi?
11. günde 100 üzeri için iyi sonuç deniyor. Ayrıca ikiye katlamış.Bence şahane haber!Arkadaşlar bugün kan testini tekrarladım.
7.gün 35
9.gün 80
11. Gün 195 çıktı
Aynı saatlerde, aynı yerde yaptırdım. Ama hala düşük mü emin değilim, doktorumdan haber bekliyorum.