Ekmekten başlayayım o halde
ekmeği glütensiz karabuğday unundan yaptım tadi da güzel oldu şimdi bütün marketlerde glütensiz unlar var. Makarna çok yemem zaten ama var onun da glütensizleri
Günlük rutinim şöyle sabah 1 haşlanmış yumurta ya da omlet ya da Menemen 5 adet zeytin bolca yeşillik laktozsuz peynir laktoz intoleransim da olduğu için .
Ara öğünde 1 Çay bardağı laktozsuz kefir ve 1 adet meyve öğle yemeğinde çorba haşlanmış /ızgara tavuk ya da balık yoğurt salata yiyorum çoğu zaman ekmek yemiyorum normalde de ama yersem de 1 dilim karabuğday yiyebilirim ara öğünde çiğ kuruyemiş yiyorum abartmadan kabak çekirdeği ve hurma da ekliyorum ve 1 fincan Yeşilçay ya da sade kahve içiyorum akşam da 7 kaşık sebze yemeği yoğurt salata
Salata burda çok önemli çeşit çeşit yapıyorum salatayı bazen mesela içine haşlanmış nohut mercimek fasulye falan atıyorum yemek yerine onu yiyorum
Saat en geç 19:00da yemiş oluyorum 19dan sonra sadece çay içerim
Öyle canım özellikler vazgeçemem dediğin bir glütenli yiyecek var ise onun alternatifini de söyleyebilirim
Mesela ben mercimek köftesine dayanamam onun için de sadece mercimekler yapıyorum ve içine bağlaması için haşlanmış patates atıyorum. Kinodadan falan da kısır yapılabilir