Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Ben 36 yaşında olsam kesinlikle bereketli görünen bir ayda sıfırdan yumurta toplatır ve PGT ye gönderirdim. Böylece kafandaki soru işaretleri PGT ile gider, rahîm aliciliginda zaten sorun yok. Ben tutacağını düşünüyorum bu şekilde canım.

Çok teşekkür ederim. Evet sanırım öyle yapmak daha doğrusu. Klinik olarak peki pgt de laboratuvar önemli. Fertijin miydi sizin? Orayı çok duydum ama bu konuda öneri verebilir misiniz? Sanırım bir de ikizlere hamilesiniz çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı da bizlere ve isteyen herkese olsun

Ota jinemed de çok iyi bir embriyolog var Dr. Cenk Özcan hoca. Fertijini tanımıyorum canım. Bir de Maslak Acıbadem laboratuvarını tavsiye ediyorlar alternatif olarak. Benim doktorum Burçak Erzik Ota jinemed ile çalışıyor aklında bulunsun. Ön görüşmeler genelde ücretsizdir, araştırıp bir liste yap, tek tek görüş, içine en çok sinen yerde başla derim.Evet canım ikiz, çok teşekkür ederim. Ben de çok zorlu yollardan geçtim. Pgtli embriyosu iki kere ustuste tutmayan ilk insan olabilirim. Böyle bir çaresizliği Allah kimseye yaşatmasın. Sen inşAllah bu kadar zorluklar yaşamadan ilk pgtli embriyonu sağlıkla kucağına alırsın. Yaşın henüz 36, sağlıklı yumurtalar mutlaka çıkacaktır fazla uğraştırmadan. Güzel bir tatil yap, dinlen , araştırma yap, ön görüşmeler yap, programını belirle, kendini hazır hissettiğinde bereketli bir ayda başla inşAllah canimcim.

Bu yol zor evet ama bak olmuş çok çok sevindim. Çok güzel olmuş. Tamam bir kaç yerle görüşme yapacağım. Bu söyledikleriniz de aklımda. Peki memorial şişli için ne düşünüyorsunuz?

Bu yol zor evet ama bak olmuş çok çok sevindim. Çok güzel olmuş. Tamam bir kaç yerle görüşme yapacağım. Bu söyledikleriniz de aklımda. Peki memorial şişli için ne düşünüyorsunuz?
Bitanem ben pandemide başladım o yüzden hiç gitmedim kalabalık merkezlere.Ama forumda beğeniyorlar orayı da. Hatta onunla ilgili topik de var bir bak istersen.

Merhaba Memorial Şişli nin labaratuvarı çok çok iyidir,eğer pgt yaptıracaksaniz orayı tavsiye ederim

Selamlar canim, ben artik 8 ay olan ve cok hareketlenen bebisten dolayi takip edemez oldum buralari. Benim tek olmasina ragmen, doktorum yenidogan yogun bakimi (yastan dolayi dedi sanirim) ve yenidoganci ekibu iyi olsun demisti. Ikizlerde yenidogan yogun bakimi muhim. Dogumu Maslak Acibadem’de yaptim. Ama erken gelme durumum olsaydi Koc’ta yapacaklardi. Hem yenidogani yogun bakimi cok iyi hemde SGK tam karsiliyor bebeklerin yogunbakimini %100. Istanbulda olma durumunda aklinizda olsun.

Cok sevindim Saglikla kucaginiza alin.

ne guzel haberler Zaman cok cabuk geciyor ve ne oldugunu anlayamadan onunde kendine has kisiligi ile oyun oynarken goruyorsun. Zorluklar da unutuluyor. Insallah herkes bu guzel sonuclari alacak ve o zor gunler unutulacak. Her anin tadini cikarin

Yasiniz cok ileri degil. Hatta bana gore cok bebis bir yas Ben 42’de denemeler yapmaya baslamistim. Ben de test yaptirmafan transfer olsaydim 2 dusukle karsilasacaktim kesin. Testler bu sureci atlamanizi sagliyor. Tavsiyem sifirdan testli baslayin. Lady’ye katiliyorum. Avrupa yakasinda ise Ota Jinemed ve Memorial iyidir. Lab kosullari ve calisanlari cok cok muhim.

Selamlar bitanem ben o çok hareketli tatlıyı yerimmm Koç aklımda canimcim, tamamdır çok teşekkürler . Bayram öncesi Yalova Atakent Hastanesi'nde Dr Sedat Tekeli ile de tanıştık. Ağustostan itibaren onunla devam edeceğiz kontrollere, doğumu da normal şartlarda orda yapacağım. Hem doktor hem de hastane oldukça iyi, tamamen içime sindi. Allah a çok şükrediyorum böyle bir doktora denk gelebildigim için.

ne guzel haberler Zaman cok cabuk geciyor ve ne oldugunu anlayamadan onunde kendine has kisiligi ile oyun oynarken goruyorsun. Zorluklar da unutuluyor. Insallah herkes bu guzel sonuclari alacak ve o zor gunler unutulacak. Her anin tadini cikarin
inşAllah canım benim . Hepimizin güzel haberlerini almak nasip olsun inşAllah

Evet buyuk sans iyi hekim. Ailenin de yaninda olmasi sans olacak. Saglikla bebislerinize kavusun
Senin de seneye bu zamanlar hareketli bebis donemin olacak Yalova can olacak

Evet buyuk sans iyi hekim. Ailenin de yaninda olmasi sans olacak. Saglikla bebislerinize kavusun
Senin de seneye bu zamanlar hareketli bebis donemin olacak Yalova can olacak
inşAllah canım benim, ben İstanbul'da nefes alamıyorum artık. Çok da uzaklaşmadan saha sakin yerlere kaçmak lazım. Sen en güzelini yaptın bitanem. Alıştın değil mi?

inşAllah canım benim, ben İstanbul'da nefes alamıyorum artık. Çok da uzaklaşmadan saha sakin yerlere kaçmak lazım. Sen en güzelini yaptın bitanem. Alıştın değil mi?
Evet canim. Bebekle hele hele inanilmaz zor oluyordu evden cikip huzurla yuruyebilmek. Siz ikiz arabasiyla Yalova’da cok rahat edersiniz.Suan sessizlik, az insan, az trafik cok mutluyuz. Evin yakinlarinda da mobil olabilmek cok iyi geldi.

Çok teşekkür ederim. Sanırım ota jinemed le görüşeceğiz. Ancak şuan toparlanmam lazım. Aslında ilk gittiğim merkezde biz ngs yaptıralım hocam dedik. (baya ticarethane herkesin bildiği meşhur yer) Yok bence tablo çok iyi hiç gerek yok dedi. Bizde güvendik tabi. Ama keşke dinlemeseydik. Bende bu 2 düşüğü yaşamamış olurdum.

Yasiniz genc oldugu icin olabilir ngs yaptirmama onerisi. 38 olunca soru basliyor, hele hele bizim gibi 40lar olunca. Cogumuz yasadik bu surecte yanlis merkez, kayiplar ve stres. Insallah cok kisa surede atlatip hatirlamayacaksiniz bu gunleri.
Benim doktorum Gunseli hocaydi orada. Cok ozenle ve sefkatle ilgilendi bizlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…