Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Mutlu huzurlu bayramlar dilerim herkese.
Salı günü randevum var kendı doktorumda artık devam edemeyeblrm uzak kalıo demıstım ama yine aklımın bir köşesinde doktorum. Medıcalparka gttgım hocanın yorumlara baktım hepsi cok iyi ama alelacele baktı kalabalıkta yoktu, içime sinmedi yoksa paket alacaktım zam gelicekmış.
Medical Park şöyle bir güzelliği var mesela muayene oldun 10 gün içinde ikinci defa ucretsız gidebiliyorsunuz ve odaları güzel, yenidoğan anlasması varmıs sigorta ile. Ordan doktor bakmaya çalışıcam. Ulasim kolay olması avantaj.

Mutlu huzurlu bayramlar dilerim herkese.
Salı günü randevum var kendı doktorumda artık devam edemeyeblrm uzak kalıo demıstım ama yine aklımın bir köşesinde doktorum. Medıcalparka gttgım hocanın yorumlara baktım hepsi cok iyi ama alelacele baktı kalabalıkta yoktu, içime sinmedi yoksa paket alacaktım zam gelicekmış.
Medical Park şöyle bir güzelliği var mesela muayene oldun 10 gün içinde ikinci defa ucretsız gidebiliyorsunuz ve odaları güzel, yenidoğan anlasması varmıs sigorta ile. Ordan doktor bakmaya çalışıcam. Ulasim kolay olması avantaj.
Çok teşekkürler canım, ben de hepinize iyi bayramlar dilerim. Yenidoğan anlaşması önemli canimcim, ulaşım da öyle. İçine tam sinen bir doktor da bulursun umarım 🙏💜🤗

Yasiniz genc oldugu icin olabilir ngs yaptirmama onerisi. 38 olunca soru basliyor, hele hele bizim gibi 40lar olunca. Cogumuz yasadik bu surecte yanlis merkez, kayiplar ve stres. Insallah cok kisa surede atlatip hatirlamayacaksiniz bu gunleri.
Benim doktorum Gunseli hocaydi orada. Cok ozenle ve sefkatle ilgilendi bizlerle.
Evet bende ona gidebilirim. Bu başlık altındaki tüm yorumları okudum. Çok faydalı bilgiler vermişsiniz 🙂 bir de sigara kullanıyorum ve bir türlü bırakamıyorum. Ama bu sefer başlamadan önce ne yapıp edip bırakacağım. 3 4 ay önce. Ekim gibi başlamayı düşünüyoruz. Bana verebileceğiniz öneriler var mı özellikle sigara ile alakalı. Bunun zararlarını giderebilmek için. Önerdiğiniz vitaminleri aldım başlayacağım.

Evet bende ona gidebilirim. Bu başlık altındaki tüm yorumları okudum. Çok faydalı bilgiler vermişsiniz 🙂 bir de sigara kullanıyorum ve bir türlü bırakamıyorum. Ama bu sefer başlamadan önce ne yapıp edip bırakacağım. 3 4 ay önce. Ekim gibi başlamayı düşünüyoruz. Bana verebileceğiniz öneriler var mı özellikle sigara ile alakalı. Bunun zararlarını giderebilmek için. Önerdiğiniz vitaminleri aldım başlayacağım.
Ben de sigarayi birakip (12 yil) stresle donenlerdendim. Sonra bir arkadasin onerisiyle elektronik sigaraya basladim. Yavas yavas nikotin oranini dusurup 0 nikotine gectim ve sonra birakiliyor zaten.
C vitamini cok iyi bir antioksidan. Dilerseniz kan aldirip tum degerlerinize baktirin. Tiroid, D vitamini, B, folik vs. Yumurta gelisiminize faydasi olsun diye de bir gebe multivitamini alin. Ben folik asit degil, folat iceren bir multivitamin kullanmistim.

Ben de sigarayi birakip (12 yil) stresle donenlerdendim. Sonra bir arkadasin onerisiyle elektronik sigaraya basladim. Yavas yavas nikotin oranini dusurup 0 nikotine gectim ve sonra birakiliyor zaten.
C vitamini cok iyi bir antioksidan. Dilerseniz kan aldirip tum degerlerinize baktirin. Tiroid, D vitamini, B, folik vs. Yumurta gelisiminize faydasi olsun diye de bir gebe multivitamini alin. Ben folik asit degil, folat iceren bir multivitamin kullanmistim.
Omepa VM simdi buldum adini 🥰
Koyu yesil yaprakli gidalari iyi tuketmistik esimle. Bir de dusta kullandigimiz urunleri, rollonlari, camasir deterjanlarimizi ve bulasik deterjanlarimizi bitkisel veya organik almistik. Her attigimiz adimin minik de olsa faydasi oluyor.

Omepa VM simdi buldum adini 🥰
Koyu yesil yaprakli gidalari iyi tuketmistik esimle. Bir de dusta kullandigimiz urunleri, rollonlari, camasir deterjanlarimizi ve bulasik deterjanlarimizi bitkisel veya organik almistik. Her attigimiz adimin minik de olsa faydasi oluyor.
Çok teşekkürler bilgiler için şu sigarayı halletsek rahatlayacağım

Çok teşekkürler bilgiler için şu sigarayı halletsek rahatlayacağım
Ben hafiflete hafiflete bıraktım. Kendi sigaramdan aldığım keyfi alamayınca yavaş yavaş içmemek biraz daha kolay geldi. Transfer sürecinde bayağı hafif biseylere geçtim ve çok azalttım, transferden birkaç gün önce de tümden bıraktım. Pozitifi görene kadar zorlandım, gördükten sonra kolaylaştı.

Ben hafiflete hafiflete bıraktım. Kendi sigaramdan aldığım keyfi alamayınca yavaş yavaş içmemek biraz daha kolay geldi. Transfer sürecinde bayağı hafif biseylere geçtim ve çok azalttım, transferden birkaç gün önce de tümden bıraktım. Pozitifi görene kadar zorlandım, gördükten sonra kolaylaştı.
Bugün bir bırakma girişimimiz oldu şuan içmiyoruz bugün itibariyle bakalım neler olacak. En azından yumurta toplamaya kadar Bi 3 4 ay bırakmış olalım diye düşündüm umarım yaparız 🙂🙏

Selamlar 🍀
doğum paket aldım Medical Park Hastanesi.. 28 bin TL. Zam geliyormuş 🤔 Yorumlara bakarak aldık konusan bir doktor. 5 dk muayene 5dk sohbet ettik. Hastaneyi Eve yakın die sectım acıkcası. Yalnız karnım ağrıyor dünden beri ara ara. Lavaboya gitmek istiyorum devamlı bu hep var Bayadır. Otururken sıkıştırıyor sanki aşağıdan bişey katlanıyorum sanki.

Selamlar 🍀
doğum paket aldım Medical Park Hastanesi.. 28 bin TL. Zam geliyormuş 🤔 Yorumlara bakarak aldık konusan bir doktor. 5 dk muayene 5dk sohbet ettik. Hastaneyi Eve yakın die sectım acıkcası. Yalnız karnım ağrıyor dünden beri ara ara. Lavaboya gitmek istiyorum devamlı bu hep var Bayadır. Otururken sıkıştırıyor sanki aşağıdan bişey katlanıyorum sanki.
Selamlar canım, içine sinen bı yer bulabildigine çok sevindim. Biz de Ağustos başında taşınacağız, Ben de kafamda netlestirdim. Doğum paketi yok, önceden de alınmıyor paketsiz halı de. Tahminim oda farkıyla 20.000 civarı olur heralde. 23. haftamızdayız. Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🙏

Selamlar 🍀
Hayirli olsun.
Karin agrisi sistit olabilir. Gebelerde olur, mutlaka doktorunuza soyleyin. Enfeksiyon istenmez.

Selamlar 🍀
Bir buçuk ay önce doç.dr. için 23 bin teklif vermişlerdi . Henüz çok erken diye almamıştım demek ki zamlanmis . Hangi Medicalparki kullanicaksiniz ? Memnun kalırsanız yazar mısınız :)

Hayirli olsun.
Karin agrisi sistit olabilir. Gebelerde olur, mutlaka doktorunuza soyleyin. Enfeksiyon istenmez.

A AnnelikUmudu Karın ağrısı Dün dinlendim biraz geçti, tuvalet olayı normal demıstı doktor. 2 hafta sonra kontrole gidicem. Bu sefer bişey soramadım.
S sunsea Medicalpark Ankara yalnız paket alınca doktor değişikliği yokmuş. Yorumdan baktım hocam yogun yani belli oluyordu ileri ki zamanlarda memnun kalırsam yazarım. Hastane güzel temiz. Bir defa muayene bir kontrol hakkı varmıs en azından 1 ayda 2 kez gidiliyor.

A AnnelikUmudu Karın ağrısı Dün dinlendim biraz geçti, tuvalet olayı normal demıstı doktor. 2 hafta sonra kontrole gidicem. Bu sefer bişey soramadım.
S sunsea Medicalpark Ankara yalnız paket alınca doktor değişikliği yokmuş. Yorumdan baktım hocam yogun yani belli oluyordu ileri ki zamanlarda memnun kalırsam yazarım. Hastane güzel temiz. Bir defa muayene bir kontrol hakkı varmıs en azından 1 ayda 2 kez gidiliyor.
Bende evime yakın olan medicalparktan fiyat almıştım . İstanbul'dayım. Bilgilendirme için çok tşk ediyorum 👍 Eğer karar verirsem gidip görüşmem daha doğru olur.

Selamlar güncelleyin Bayadır yazmadım ama nasılsınız. Bende iyim günler geciyor ayrıntılı ultrason iyi geçti amnıo sıvısı fazlaymış şekermi var die bakıldı. Oda bişey cıkmadı. Hastaneden memnunum bakalım ufak tefek de bebeğe bişeyler almaya başladım.
L Lady Starlight nasıl gidiyor baya ilerledin hafta olarak sağlığın hersey Yolundamı.
Herkesin gönlünce olsun. Güzel haberler almayı Allah nasip etsin.

Selamlar canım. Bu zamana çok iyi geldik çok şükür Allah'a. Şimdi 29.haftada çok ağırlaştım. Aslında 10 kg aldım ama yürümek bile yoruyor artık. Şeker bende de çıkmadı. Bu hafta ev taşıyorum. Yeni evim henüz oturuma hazır olmadığı için bir süre annemlerde kalıcaz. Bu arada ufak ufak evi yerleştiriniz. Haftaya doğum iznim başlayacak zaten bir süredir evden çalışıyorum. Bende haberler böyle canimcim..

Bende biraz kılo aldım tabi. Kısa süreli ekşın lar oluyor bu süreçte. Bende evı badana vs işleri yaptrdm havada sıcak iş ev derken biraz yoğunluk oldu. Bu hafta düzene girer. Yorgunluk oluyor cok yürüyemiyorum eskisi gibi.
Kısmetse oda yapmıcam şimdilik ama alınacakları ekim de almaya tamamlamaya başlarım. Sağlıkla gelsinler de. Ben de kaygı fazlaydı biraz sakinlemeye başladım. Ekim sonu gibi artık işten ayrılmayı düşünüyorum. Fazla da yorulmayım.
Allah kolaylıklar versin.

X