Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Anladım, hiç bilgim yoktu çok teşekkür ederim

Korkma canım ben yaştan dolayı yaptırdım. Sende Dr gerek görmemiştir.

Çok teşekkürler canım. O yazıdan sonra başıma neler geldi, kaç kere düştüm kalktım ben bile unuttum sayısını . Sayısını bile unuttuğum opulardan sonra şu an ikizlere hamileyim. 17. Haftadayim. Mutlu sonla bitsin diye dua ediyorum.

Kızlar günaydın 12.hafta ya girdik Allaha şükürler olsun bugunlere geldim 2li teste gittim yinede. Kan verdım 10 güne sonuc cıkarmıs. Allah razı olsun perinatoloji bölümü hocası baya inceledi ekrandan ben göremedim ama olsun. aslında memnunum. Henüz özelemi gitsem ona karar veremedim. Ayrıntılı ultrason için de Ağustosa gün verdiler.
Sadece muayene 1500 - 2000 arası ücretler özelde. Perinatologların dogum paketı yok bıkac yerı aradım. Her muayenede ücret isteniyormuş. Doğum paketleri Medıcalpark docent 28bin, uzman doktor 25 bin. Memorial 35 bin. Yine özelde muayenehanesı olan perinatolog 40- 45 bın civarı.
Hoca bakıyorum tamam diyorum hasta yorumlarına bakınca vazgeçiyorum. Kendı hocamda takipte olup dogumu sehır hastanesine mi gitsem bilemiyorum.
Tavsiyeniz varmı Ankarada.

Canım umarım tam içine sinecek yeri bulabilirsin. Fiyatlar çok pahalıymış yalnız. Çok teşekkürler paylaşım için. Ben de detaylidan sonra araştırmaya başlıcam burdan yazarım tüm öğrendiklerimi. Şu an muayeneye ben de 1500 veriyorum ama çok içime siniyor, sağolsun doktorum çok özenli takip ediyor. Bir muayene bir kontrol şeklinde alıyor. İki haftada bir gidiyorum. İstanbul gerçi ama belki senin için bir kıstas olur diye yazdım. Çok öpüyorum, sevgiler

8.haftada gitmştm ve 12.haftada gidicem ayda 1 yani. Kontroller 7.aya kadar ayda 1 kere oluyormuş.
Sonra 2 haftada 1, 36 sonrası her hafta bu şekilde muayeneleri.
Kendi doktorum takibe gelirsen binTL alırım dedi eskı hastası olduğum için tabi bu son muayene de yine ücret ödücem. Yaş ileri olunca riske atmayalım diyoruz. Onunda doğum paketi hersey içinde su an 40bin.
Bende sağlıkla güzellikle kucağına almanı diliyorum bebeklerini.

Merhaba 2021 den itibaren sürecinizi okumaya başladım ama dayanamadım kitabın en son sayfasını açmış gibiyim. Çok çok çok tebrik ederim benim de opu geçen hafta oldu bugün 3 embriyom biyopsiye gitti ben de beklemedeyim. Sevgiler

Merhabalar, çok teşekkürler embriyoların üçünün de sağlıklı gelmesini gönülden diliyorum. Çok heyecanlı o bekleyişler, seni okurken bile gözyaşlarım pıt pıt. Mutlaka haber ver bize de olur mu? Çok sevgiler

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı gelirler benim de tüp bebek yaptırana kadar sürecim çok güllük gülistanlık olmadı yıpratıcı ve uzun bir süreçti o nedenle şuan heyecanlı bir bekleyişten ziyade kaygılı ve stresliyim. Haber vereceğim çok çok tatlısınız öpücükler

Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki, kaygı, stres, ya olmazsa korkusu. Umarım bu bekleyiş kısa sürer hemen mutlu haberi alırsın canım benim. Sonra gelsin transfer hazırlığı Benden de öpücükler, kocaman sarılıyorum sana

Selam canım, çok teşekkür ederim. Ben de seni merak ediyorum bitanem, nasılsın ne yapıyorsun herşey yolunda mı?
CanimmmBen ne yapayım uğraşıyorum hala, artık yoruldum diyorum hem fiziken hemde ruhen..zaten evlat edinme için başvuru yapmıştık ama henüz kuruma falan gitmedik hiç.. eşimde hamilelik duygusunu yasamami istiyor, belki esimden cok bende istiyorum o yuzden donasyon yaptıralım diyor..Bu ara onu araştırıyorum.. ama hala bir umut normal yoldan da hamile kalmak icin çaba sarfediyorum..hepimiz çok çok yorulduk burada ama insan bir yerde ışık görmek istiyor ben göremiyorum artık o ışığı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…