- 11 Eylül 2020
- 2.174
- 551
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.641
Anladım, hiç bilgim yoktu çok teşekkür ederimDoktor daha iyi bilir belirli sıkıntılardan sonra genetik yapılıyor herkese değil yasınız genç ve 39 yaştan sonra genetiğe ihtiyaç duyarım demıstı doktorum genetik te maliyet fazla cunku. Kafanızı hiç bulandırmayın düşük hikayeniz de yok.
Ozaman herkes genetikten geçmiş embriyo ile hamıle kalmaya çalışırdı. Keyifle kendi sürecinize bakın.
Çok teşekkürler canım, senin nasıl gidiyor, herşey yolunda değil mi?Ayy maşallah sevindim ne güzel iki meyvedende tatcan rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin❤
Korkma canım ben yaştan dolayı yaptırdım. Sende Dr gerek görmemiştir.Bu testler nasıl oluyor kızlar, ben geçen hafta transfer oldum hiç embriyoyu teste göndermedik, İyi kalite dendi 3. Gün transfer edildi. Korktum şimdi. Neye göre bu testler yapılıyor? Bize doktor hiç birşey demedi. Göndermeyince ne oluyor ki?
Çok teşekkürler canım. O yazıdan sonra başıma neler geldi, kaç kere düştüm kalktım ben bile unuttum sayısınışifa olsun tatlım. canını hiç sıkma. Elbette tek blastın sağlıklı gelme şansı var. PGT çok doğru bir karar. Sağlıksız embriyo transferi sonucun gebelik oluşup sonrasında kötü şeyler yaşamak çok daha kçtü. zaten sağlıklı gewlişim gösteren embriyonun genetik olarak sağlıklı olması daha yüksek ihtimal
Rica ederim cnm iyim cok şükür ama sadece şeker çıktı onla uğraşıyorumÇok teşekkürler canım, senin nasıl gidiyor, herşey yolunda değil mi?
İlaç mı başladınız canım?Rica ederim cnm iyim cok şükür ama sadece şeker çıktı onla uğraşıyorum
Evet ilac verdi doktorumİlaç mı başladınız canım?
Şifa olsun canım, kolaylıklar versin AllahEvet ilac verdi doktorum
Canım umarım tam içine sinecek yeri bulabilirsin. Fiyatlar çok pahalıymış yalnız. Çok teşekkürler paylaşım için. Ben de detaylidan sonra araştırmaya başlıcam burdan yazarım tüm öğrendiklerimi. Şu an muayeneye ben de 1500 veriyorum ama çok içime siniyor, sağolsun doktorum çok özenli takip ediyor. Bir muayene bir kontrol şeklinde alıyor. İki haftada bir gidiyorum. İstanbul gerçi ama belki senin için bir kıstas olur diye yazdım. Çok öpüyorum, sevgilerKızlar günaydın 12.hafta ya girdik Allaha şükürler olsun bugunlere geldim 2li teste gittim yinede. Kan verdım 10 güne sonuc cıkarmıs. Allah razı olsun perinatoloji bölümü hocası baya inceledi ekrandan ben göremedim ama olsun. aslında memnunum. Henüz özelemi gitsem ona karar veremedim. Ayrıntılı ultrason için de Ağustosa gün verdiler.
Sadece muayene 1500 - 2000 arası ücretler özelde. Perinatologların dogum paketı yok bıkac yerı aradım. Her muayenede ücret isteniyormuş. Doğum paketleri Medıcalpark docent 28bin, uzman doktor 25 bin. Memorial 35 bin. Yine özelde muayenehanesı olan perinatolog 40- 45 bın civarı.
Hoca bakıyorum tamam diyorum hasta yorumlarına bakınca vazgeçiyorum. Kendı hocamda takipte olup dogumu sehır hastanesine mi gitsem bilemiyorum.
Tavsiyeniz varmı Ankarada.
8.haftada gitmştm ve 12.haftada gidicem ayda 1 yani. Kontroller 7.aya kadar ayda 1 kere oluyormuş.Canım umarım tam içine sinecek yeri bulabilirsin. Fiyatlar çok pahalıymış yalnız. Çok teşekkürler paylaşım için. Ben de detaylidan sonra araştırmaya başlıcam burdan yazarım tüm öğrendiklerimi. Şu an muayeneye ben de 1500 veriyorum ama çok içime siniyor, sağolsun doktorum çok özenli takip ediyor. Bir muayene bir kontrol şeklinde alıyor. İki haftada bir gidiyorum. İstanbul gerçi ama belki senin için bir kıstas olur diye yazdım. Çok öpüyorum, sevgiler
Merhaba 2021 den itibaren sürecinizi okumaya başladım ama dayanamadım kitabın en son sayfasını açmış gibiyim. Çok çok çok tebrik ederim benim de opu geçen hafta oldu bugün 3 embriyom biyopsiye gitti ben de beklemedeyim. SevgilerÇok teşekkürler canım. O yazıdan sonra başıma neler geldi, kaç kere düştüm kalktım ben bile unuttum sayısını. Sayısını bile unuttuğum opulardan sonra şu an ikizlere hamileyim. 17. Haftadayim. Mutlu sonla bitsin diye dua ediyorum.
Merhabalar, çok teşekkürlerMerhaba 2021 den itibaren sürecinizi okumaya başladım ama dayanamadım kitabın en son sayfasını açmış gibiyim. Çok çok çok tebrik ederim benim de opu geçen hafta oldu bugün 3 embriyom biyopsiye gitti ben de beklemedeyim. Sevgiler
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı gelirler benim de tüp bebek yaptırana kadar sürecim çok güllük gülistanlık olmadı yıpratıcı ve uzun bir süreçti o nedenle şuan heyecanlı bir bekleyişten ziyade kaygılı ve stresliyim. Haber vereceğim çok çok tatlısınız öpücüklerMerhabalar, çok teşekkürlerembriyoların üçünün de sağlıklı gelmesini gönülden diliyorum. Çok heyecanlı o bekleyişler, seni okurken bile gözyaşlarım pıt pıt . Mutlaka haber ver bize de olur mu? Çok sevgiler
Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki, kaygı, stres, ya olmazsa korkusu. Umarım bu bekleyiş kısa sürer hemen mutlu haberi alırsın canım benim. Sonra gelsin transfer hazırlığıÇok teşekkür ederim inşallah sağlıklı gelirler benim de tüp bebek yaptırana kadar sürecim çok güllük gülistanlık olmadı yıpratıcı ve uzun bir süreçti o nedenle şuan heyecanlı bir bekleyişten ziyade kaygılı ve stresliyim. Haber vereceğim çok çok tatlısınız öpücükler
Ah benim de işlemlerim acıbadem fulya da dr um dışardanOta jinemed ve Acıbadem Fulya.
Hadi güzel haberler inşAllahAh benim de işlemlerim acıbadem fulya da dr um dışardan
SelamlarHadi güzel haberler inşAllah
Selam canım, çok teşekkür ederim.Selamlar
Uzun zamandır foruma girmiyordum, sen aklıma geldin baktım hemen.. çok cok sevindim hayırlı olsun inşallah.. sağlıkla sıhhat ile bebeklerini kucağına alman nasip olsun
CanimmmSelam canım, çok teşekkür ederim.Ben de seni merak ediyorum bitanem, nasılsın ne yapıyorsun herşey yolunda mı?