- 18 Kasım 2020
- 2.662
- 3.243
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.661
Bitanem nasıl mutlu olacaksan o yolu seç, orda dimdik yürü. Kıbrıs uzak değil gözünde büyütme. Yorulduğunda benim başıma gelenleri düşün, pgtli embriyosu arka arkaya iki kere tutmayan belki de ilk ve tek kişiyimdir, başka örneği var mı hiç bilmiyorum. Ama o ışığı hep yanar durumda tut yoksa çekilmez bu kadar zahmet. Hiç kolay değil çok iyi biliyorum, bu kadar zorluğa dayanabilmek için psikolojik destek aldım ben de. Burada senden güzel bir müjde alalım inşAllah Benim duam hep "Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin" canım benimCanimmmBen ne yapayım uğraşıyorum hala, artık yoruldum diyorum hem fiziken hemde ruhen..zaten evlat edinme için başvuru yapmıştık ama henüz kuruma falan gitmedik hiç.. eşimde hamilelik duygusunu yasamami istiyor, belki esimden cok bende istiyorum o yuzden donasyon yaptıralım diyor..Bu ara onu araştırıyorum.. ama hala bir umut normal yoldan da hamile kalmak icin çaba sarfediyorum..hepimiz çok çok yorulduk burada ama insan bir yerde ışık görmek istiyor ben göremiyorum artık o ışığı sanırım