Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Evet abla biz de inanamadık. Sadece bir embriyo olmuştu. Doktor dedi ki genetiğe göndermeyelim tutarsa tutar dedi. Farklı olarak histereskopi yaptı. Orda geçirdiğim tüp bebek tedavilerinden ve işlemlerden dolayı rahim iç zarı yumuşak doku enfeksiyonu olmuş endometrit. Ve onun hiç bi belirtisi olmazmış benim hiç ne ağrım ne akıntım va vardı tek belirtisi regl azalması imiş onu da çok tedavi olduk ilaçların etkisi deyip geçiyordum. İki hafta antibiyotik kullandım transfer oldum güzel haberi aldık çok şükür 🙏 sizler de hep dualarımdasınız. Sakın pes etmeyin mutlaka henüz keşfedemediğiniz bi şey vardır. Hiç ihmal etmeyin
merhaba, hayırlı olsun. sağlıkla gelsin 🙏😊

ben de galiba endometrit olmuşum:KK43: adetlerim birden azalmıştı benim de.

hangi antibiyotikleri kullandınız acaba? eşiniz de kullandı mı?
bana monodoks ve flagly verdi doktor, daha başlamadık. eşime de flagly kullansın dedi

bana monodoks ve flagly verdi doktor, daha başlamadık. eşime de flagly kullansın dedi
Yo benim esime antibiyotik vermedi ben adini unuttum ama kalcadan vurulan bi iğne vermişti. Ben çok fazla tüp bebek tedavisi oldum o tedaviler sırasında olabiliyormuş. Hiç bi belirtim akıntım ağrım yoktu sadece reglim azalmıştı onu da hep kullandığım ilaçlardan olduğunu düşündüm. Doktorlar da öyle diyordu hep.

Teşekkür ederim inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir 🙏 amin. Darısı size olsun

Nasıl teşhis konuldu muayenede cıkıyor mu?

Kızlar pgt li embrıyolarınızda yerleşme kanaması gordunuz mu? Bugun 7. Gunum hiç kanamam olmadı 😣
canım yerlesme kanaması pgt ye bakmaz ,
hatta herkeste de olmaz ..
endişelenme hiç.
yerlesme kanaması olmayan ıkı arkadasım var bırı dogum yapmak uzere bırısıde 13 haftalık hamile tüp bebek ile ..

Günaydın kızlar. Benim 9.gün transferin.
7.gün pozitif gördüm kanda. Hastaneye gitmiştim kan alalım dediler cihaza girecektim mecburen verdım çunku insan bu sefer arttımı diye endişe ediyor.

Asıl test günüm yarın yani 10.gün olacak.
Leke hiç olmadı transferden sonra 2 gün arayla pruluton depot ve progestan fitil (transfere 5 gün kala başlandı).
Su an sadece progestan fitil, oksapar ve Folık asit kullanıyorum bakalım neler olacak.

canım yerlesme kanaması pgt ye bakmaz ,
hatta herkeste de olmaz ..
endişelenme hiç.
yerlesme kanaması olmayan ıkı arkadasım var bırı dogum yapmak uzere bırısıde 13 haftalık hamile tüp bebek ile ..
Benım daha once tutan embrıyomda 12. Gunde kahve lekelenmem oldu, gerci tutmayandada cok cok az oldu ama daha pembe gibiydi (ilaçlardan olmuş) tutanda olunca şimdikinde niye olmadı diye ikilemde kaldım canım

Benım daha once tutan embrıyomda 12. Gunde kahve lekelenmem oldu, gerci tutmayandada cok cok az oldu ama daha pembe gibiydi (ilaçlardan olmuş) tutanda olunca şimdikinde niye olmadı diye ikilemde kaldım canım
hiç onlara takılma bence,
onumde benımde ıkı örnek var ve maşallah hamıleler ,
hatta onlarda yerlesme olmadı kesın negatıf dıyorlardı

Günaydın kızlar. Benim 9.gün transferin.
7.gün pozitif gördüm kanda. Hastaneye gitmiştim kan alalım dediler cihaza girecektim mecburen verdım çunku insan bu sefer arttımı diye endişe ediyor.

Asıl test günüm yarın yani 10.gün olacak.
Leke hiç olmadı transferden sonra 2 gün arayla pruluton depot ve progestan fitil (transfere 5 gün kala başlandı).
Su an sadece progestan fitil, oksapar ve Folık asit kullanıyorum bakalım neler olacak.
Sende tutunma lekelenmesi oldu mu canım?

X