Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin inşallah 🤲🤲 hayır ilk defa ngs li oldu. Diğer 3 denemem 5.gün 1.kalite ikişer embriyo transferiydi hele sonuncuda laparoskopi+histereskopi ameliyatı oldum Rahime çizik atıldı , bağışıklık için eşimden kan alındı bana verildi lenfosit aşısı ama olmadı. Merkez değiştirdim bahçecide yaptırdım 4.denemeyi 4 tane gönderdik 2 tanesi sağlıklı geldi. Birini transfer ettik birini dondurduk. Eşimle bana hiç genetik yapılmamıştı doktorum onca onları istedi onlar normal çıktı. Sonrasında benden bazı testler daha istedi haşimatoyu gösteren anti tpo testi o biraz yüksek çıktı onun için transfere kadar ilaç kullandırdı d vitaminim düşük çıkmıştı hala d3 vitamini kullanıyorum. Şehirdışından gidiyordum transferden 1 gün sonra evime geldim önce uçak sonra otobüs şükür
Benim de ikinci denemem. İlkinde biyopsi için uygun değildi embriyolar öyle transfer edilmisti 2 tane. O yuzden sordum biraz umut arıyorum kendime.
Geçen hafta transfer hazırlığı için başlayacağız diye gittik doktor muayene sırasında adenomyozis bulguları var sende dedi. 2 ay sonra bir daha kontrole gideceğiz. Bir iğne yaptı onun etki göstermesini bekleyeceğiz.
Umarım hepimizin gönlündeki gibi olur, hayallerimizi yaşarız..

Benim de ikinci denemem. İlkinde biyopsi için uygun değildi embriyolar öyle transfer edilmisti 2 tane. O yuzden sordum biraz umut arıyorum kendime.
Geçen hafta transfer hazırlığı için başlayacağız diye gittik doktor muayene sırasında adenomyozis bulguları var sende dedi. 2 ay sonra bir daha kontrole gideceğiz. Bir iğne yaptı onun etki göstermesini bekleyeceğiz.
Umarım hepimizin gönlündeki gibi olur, hayallerimizi yaşarız..
Amin amin Rabbim sağ Salim hepimizin kucağını doldursun inşallah 🤲🤲 daha önceki doktorlar önermedi bana hiç genetiği bu doktorum önerince yaptık 10 sene sonra geldi mucizem. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur lafı gerçekten doğru 🥰🤲

Kızlar merhaba. Dün akşam keseyi gördük şükür. 4.denemeydi ngs genetikli tek embriyo. Doktor dün ekstra testlerde istedi rutin rubella , cmv, toxoplazma ve kanda gebelikte vardı içinde. Dün 21.günümdü 15.000 üstünde çıkmış en yüksek değerleri bu olduğu için ölçülememiş fazlası diğer testlerimde normal çıktı şükür 🤲🤲
hayirli olsun :)

Ben sekizinci güne kadar zor bekledim:)
Evde var bir tane kaset test var yapmadım. Doktorum 6 Nisan dedi 😵‍💫 bir gidip kan vermek istiyorum bir yanım tutuyorum.

Pgt ile tutan varmı kızlar. Doktor pgt önerdi aslında ben 1.transferimde 5. Gün 4bb ile de hamile kaldım 7. Haftada kaybettim, 2. Ve 3. Yine 5bc 5cc kalitelerde kan testinde pozitif fakat 14.günler onlarda kimyasal oldu artmadı değerler. CC değeri en son değerler doktor bile vakit kaybı dedi. Ama devlet hastanesi yinede denettiler.
Şimdi özelde pgt denedik bakalım ne olacak? 4.transfer. Belirti de yok öle aman aman. Progestan fitil zor gidio dıodum o zorluk kalmamış gibi geldi tutmadımı acaba. Yaşlandım yeminle 😵‍💫

Evde var bir tane kaset test var yapmadım. Doktorum 6 Nisan dedi 😵‍💫 bir gidip kan vermek istiyorum bir yanım tutuyorum.

Pgt ile tutan varmı kızlar. Doktor pgt önerdi aslında ben 1.transferimde 5. Gün 4bb ile de hamile kaldım 7. Haftada kaybettim, 2. Ve 3. Yine 5bc 5cc kalitelerde kan testinde pozitif fakat 14.günler onlarda kimyasal oldu artmadı değerler. CC değeri en son değerler doktor bile vakit kaybı dedi. Ama devlet hastanesi yinede denettiler.
Şimdi özelde pgt denedik bakalım ne olacak? 4.transfer. Belirti de yok öle aman aman. Progestan fitil zor gidio dıodum o zorluk kalmamış gibi geldi tutmadımı acaba. Yaşlandım yeminle 😵‍💫
Benim hep çok kolay gitmişti fitil ve tutmamisti. Zor ya da kolay fitil kullanımı bir belirt değildir kendinizi yormayın hiç. Tutunmustur inşallah sağlıklı bir embriyo o çünkü 🙂

Benim hep çok kolay gitmişti fitil ve tutmamisti. Zor ya da kolay fitil kullanımı bir belirt değildir kendinizi yormayın hiç. Tutunmustur inşallah sağlıklı bir embriyo o çünkü 🙂
Güzel desteğiniz için teşekkür ederim zor bu işler 1 hafta evdeydim ne yerde ne gökte vakit geçti ama. Bu gece uyuyamadım düşünceden, Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🫶

Güzel desteğiniz için teşekkür ederim zor bu işler 1 hafta evdeydim ne yerde ne gökte vakit geçti ama. Bu gece uyuyamadım düşünceden, Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🫶
Hepimiz aynı süreçleri yaşasak bile sizi sizden iyi kimse anlayamaz. Çok heyecanlı ve stresli bir süreç haklısınız. Ama güzel hayaller kurun, olumlu düşünün sürekli. O stres tamamen yok olmaz ama bir nebze olsa da azalır. İşe başlayınca daha kolay geçer günler, insan çalışırken biraz da olsa aklından çıkıyor.
Geçen hafta gittiğimde doktor adenomyozis dediğinde transfer ertelendiği için kendimi çok kötü hissetmiştim, kavuşacağım kesin değilken bile kavuşma ihtimalimin ertelenmesi yetmisti. Ama siz kavuştuğunuzu bir kaç gün sonra öğreneceksiniz, sonra arkanızdan sıra ilerleyecek tıkır tıkır hepimiz kavuşacağız🙂🙂🙂

Ben. Yastan dolayi zaten testsiz macera olacakti. Benim de oyle aman aman belirtilerim olmamisti.

Ben evde erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkınca ağlaya ağlaya ertesi gün kan verdim vee beta 40 pozitif Ne belirtim oldu ne de fitilde zorlanma

Merhaba, tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏. Bence TSH da baktır, aile hekimliğinde ücretsiz bakıyorlar. Benim hiç tiroid problemim olmadığı halde gebelik sebepli hasimato olmuşum. İlaca başladık hemen. Sende büyük ihtimalle bir şey çıkmayacaktır ama olsun, baktitmis olursun. Sevgiler 🤗💜
çok geçmiş olsun canım, haşimatoyu tahmin etmiştim..
ilaçlar ile çözülecektir inşallah, bolca dinlen :dua: :KK36:

Kızlar acile gttm proluton iğne vurulcaktım elimden düştü kırıldı neyse eczane de yok baya yürüdüm iğneyi buldumda en son vurdurduk, bu sondu zaten. Bu da bugünün ekşını 😵‍💫.
İşe de başladım işle zor oluyor bu tedavi işleri. 7.gün bakalım.

Kızlar acile gttm proluton iğne vurulcaktım elimden düştü kırıldı neyse eczane de yok baya yürüdüm iğneyi buldumda en son vurdurduk, bu sondu zaten. Bu da bugünün ekşını 😵‍💫.
İşe de başladım işle zor oluyor bu tedavi işleri. 7.gün bakalım.
Evet canım, biraz zorlandım ben de. Progestan ignemi akşam iş çıkışı yaptırdım mecburen. Şimdi haftada bir depo, diğer günler karından olana geçtik progestan dex, iki ampul tek enjektöre çekip eşim yapıyor akşamlar.

Evet canım, biraz zorlandım ben de. Progestan ignemi akşam iş çıkışı yaptırdım mecburen. Şimdi haftada bir depo, diğer günler karından olana geçtik progestan dex, iki ampul tek enjektöre çekip eşim yapıyor akşamlar.
Transfer olurken doktor bana sormuştu kalçadan mı yoksa karından mı olanı daha rahat kullanırsın diye. Ben de bu kez karından olanı seçtim ayrıca doktora dedim fitil bende alerji gibi rahatsızlık yapıyor onu kullanmasam olmaz mı doktorum çok iyi karşıladı hiç zorlanmadan atlattım o süreci siz de zorlanıyorsanız doktorunuza iletebilirsiniz. Ben diğer transferlerimde hem fitil hem kalçadan iğne kullandım stres oldum bu kez kullanmak istemedim tuttu şükür 🙏

Transfer olurken doktor bana sormuştu kalçadan mı yoksa karından mı olanı daha rahat kullanırsın diye. Ben de bu kez karından olanı seçtim ayrıca doktora dedim fitil bende alerji gibi rahatsızlık yapıyor onu kullanmasam olmaz mı doktorum çok iyi karşıladı hiç zorlanmadan atlattım o süreci siz de zorlanıyorsanız doktorunuza iletebilirsiniz. Ben diğer transferlerimde hem fitil hem kalçadan iğne kullandım stres oldum bu kez kullanmak istemedim tuttu şükür 🙏
Çok şükür canimcim 🙏. Öpüyorum kocaman 😘

Çok teşekkürler bitanem, euthrox 125 mg alıyorum. Bu hafta tekrar test vericem ona göre yeniden düzenleyeceğiz ilaçları. Çok sevgiler 💜😘
Canim, ben de 25 mg devam. Cok minnacik bir destek ama bunaldim. Opudan once baslamisti. Sutum ve metabolizmam etkilenir diye dokunmamistik ama soracagim doktora birakmak icin.
Sana ne kadar sure kullanacagin soylendi mi?

Canim, ben de 25 mg devam. Cok minnacik bir destek ama bunaldim. Opudan once baslamisti. Sutum ve metabolizmam etkilenir diye dokunmamistik ama soracagim doktora birakmak icin.
Sana ne kadar sure kullanacagin soylendi mi?
Tsh, t3 ve T4 değerlerine göre karar verilecekmis bitanem. Bu hafta testleri yaptırıp Rüştü hocaya mail atacağım, sonuçlara göre bakacak hoca.

X