- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.441
Benim de ikinci denemem. İlkinde biyopsi için uygun değildi embriyolar öyle transfer edilmisti 2 tane. O yuzden sordum biraz umut arıyorum kendime.Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayır ilk defa ngs li oldu. Diğer 3 denemem 5.gün 1.kalite ikişer embriyo transferiydi hele sonuncuda laparoskopi+histereskopi ameliyatı oldum Rahime çizik atıldı , bağışıklık için eşimden kan alındı bana verildi lenfosit aşısı ama olmadı. Merkez değiştirdim bahçecide yaptırdım 4.denemeyi 4 tane gönderdik 2 tanesi sağlıklı geldi. Birini transfer ettik birini dondurduk. Eşimle bana hiç genetik yapılmamıştı doktorum onca onları istedi onlar normal çıktı. Sonrasında benden bazı testler daha istedi haşimatoyu gösteren anti tpo testi o biraz yüksek çıktı onun için transfere kadar ilaç kullandırdı d vitaminim düşük çıkmıştı hala d3 vitamini kullanıyorum. Şehirdışından gidiyordum transferden 1 gün sonra evime geldim önce uçak sonra otobüs şükür
Geçen hafta transfer hazırlığı için başlayacağız diye gittik doktor muayene sırasında adenomyozis bulguları var sende dedi. 2 ay sonra bir daha kontrole gideceğiz. Bir iğne yaptı onun etki göstermesini bekleyeceğiz.
Umarım hepimizin gönlündeki gibi olur, hayallerimizi yaşarız..