- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.281
Vermezlerse de caktirmadan kullanayim diyorum artikMerhaba, ben geçen sene yani 2022de bir transfer oldum prednol kullandım. Verirler size de belki bu sefer. Bu defa tutunacak inşallah güzel düşünelim güzel olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermezlerse de caktirmadan kullanayim diyorum artikMerhaba, ben geçen sene yani 2022de bir transfer oldum prednol kullandım. Verirler size de belki bu sefer. Bu defa tutunacak inşallah güzel düşünelim güzel olsun
Bana ilk transferimde vermişlerdi taze transferdi kullandım negatif oldu. Sonraki transferlerimde vermedi doktorlar. 3 negatifim var. Bugün 4.transferimin 2.günü dondurulmuş transfer Buda , transfer öncesi 5 gün günde 1 tane prednol kullandım.Vermezlerse de caktirmadan kullanayim diyorum artik
Hamilelğin su gibi akıp geçsin inşallahAyy çok sevindim Bestecim, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşAllah . Benimki de seninki gibi natürel oldu, son dakka iptalletine o kadar alışmışım ki son ana kadar inanmadım transfer olacağıma. Sonra baktık endonetrium 8.5, yaptık işte. İkisi de tuttu:) Umarım sağlıkla ilerler inşAllah, çok şükür Allah'a
Canım benim çok teşekkürler . Bebişe de sana da kocaman sarılıyorum.Hamilelğin su gibi akıp geçsin inşallah
Umariim tutunur bebisiniz genetige gitmis mydi embriyolariniz bu aradaBana ilk transferimde vermişlerdi taze transferdi kullandım negatif oldu. Sonraki transferlerimde vermedi doktorlar. 3 negatifim var. Bugün 4.transferimin 2.günü dondurulmuş transfer Buda , transfer öncesi 5 gün günde 1 tane prednol kullandım.
Amin inşallah çok sağolun evet 4 tane gönderdik 2 tane sağlıklı geldi biri transfer edildi biri dondurulduUmariim tutunur bebisiniz genetige gitmis mydi embriyolariniz bu arada
Insallah guzel haberlerinizi aliriz, bizimle paylasmayi unutmayinAmin inşallah çok sağolun evet 4 tane gönderdik 2 tane sağlıklı geldi biri transfer edildi biri donduruldu
Amin cümlemizin inşallah paylaşırım inşallah güzel haberi hayırlısıylaInsallah guzel haberlerinizi aliriz, bizimle paylasmayi unutmayin
Cok uzuldum, insallah saglikla alirsiniz kucaginiza en kisa zamanda.Allah ım nasıl güzel maşallah canım bana hmut oldun inşallah bizimde öyle sağlıklı gelir birinci bebeğimi 5 aylık kaybettim ölü doğdu elime hepimize ve isteyen herkese dua ediyorum sürekli
Selamlar canim. Ayni biraktigin yerdeyiz. Dis kasinmalari ve huzursuzluklari basladi. OPU'da basladi, her gun ayri bir mucadeleymis bebisler.L Lady Starlight A AnnelikUmudu ve grubun . diğer kızları nasılsınız ? Sizleri çok özledim Herkes iyi mi ? Güzel haberler var mı ? Hesabım bir süre aktif değildi
Ayyyyy ne tatli haber :) Op kokla bizim icinde bebisini.Geriye gidip mesajları okyunca gördüm şimdi Çok ama çok sevindim İkiz olması çok tatlı Süreç nasıl geçti anlatsana merak eciyorum Sağ salim kucağına alırsın inşallah Ben bir ay önce doğum yaptım Bebeğimin sağlıklı doğduğu an mucize gibiydi Mozaik embriyo ileri yaş vs biliyorsun Bir de kafa şekli ve tek ayakta eğrilik falan denmişti Çok şükür normal doğdu kızımız
Yaa çok sevindim, beraber dua ettiğimiz arkadaşın mı? Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize Bu başlığı kendimi çok kötü hissettiğim bir günde çok umutsuzca açmıştım, sonra harika arkadaşlarım oldu burda, birbirimize kocaman sarıldık. Hep diyorum ama biyolojik ama kalben Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinSelamlar canim. Ayni biraktigin yerdeyiz. Dis kasinmalari ve huzursuzluklari basladi. OPU'da basladi, her gun ayri bir mucadeleymis bebisler.
Biri L Lady Starlight biri de forumda olmayan bir arkadasim, iki kisiden pozitif haberi aldim arka arkaya bu haftalarda cok neseliyim. Lady baslatti bu basligi, basliktaki herkese bulassin bu tatli sans.
Merhaba senden de haber aldığıma sevindim Biz de o aşamalara geleceğiz inşallah peşinizden Şimdi sesler çıkarıyordur oyunları anlıyordur di mi Şu an sadece emzirme süt gaz peşindeyiz Mastit oldum iyileşmeye çalışıyorum Bu sayfa çok kıymetli benim için Pozitif haberleri ile içim mutlulukla doluyorSelamlar canim. Ayni biraktigin yerdeyiz. Dis kasinmalari ve huzursuzluklari basladi. OPU'da basladi, her gun ayri bir mucadeleymis bebisler.
Biri L Lady Starlight biri de forumda olmayan bir arkadasim, iki kisiden pozitif haberi aldim arka arkaya bu haftalarda cok neseliyim. Lady baslatti bu basligi, basliktaki herkese bulassin bu tatli sans.
Evet :) Guzel pozitifi oldu onun da. Darisi herkesin basina.Yaa çok sevindim, beraber dua ettiğimiz arkadaşın mı? Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize Bu başlığı kendimi çok kötü hissettiğim bir günde çok umutsuzca açmıştım, sonra harika arkadaşlarım oldu burda, birbirimize kocaman sarıldık. Hep diyorum ama biyolojik ama kalben Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Evet canim, oyunlar basladi :)Merhaba senden de haber aldığıma sevindim Biz de o aşamalara geleceğiz inşallah peşinizden Şimdi sesler çıkarıyordur oyunları anlıyordur di mi Şu an sadece emzirme süt gaz peşindeyiz Mastit oldum iyileşmeye çalışıyorum Bu sayfa çok kıymetli benim için Pozitif haberleri ile içim mutlulukla doluyor
Evet :) Guzel pozitifi oldu onun da. Darisi herkesin basina.
İnşallah ngs li embrıyo kucagındaki bebegin olurEvet gerçekten düşüncesi güzel transfer yolundayım şuanda saat 2 de hastanede randevum var transfer olacağım. Tek Ngs li embriyoya karar verdik diğerinide donduracak hayırlısıyla
Carrefour’da nar suyu var. Ben nar yemek yerine suyunu icmistim.Selamlar kontrole gttm bır yumurta var önden giden. Ilac felan kullanmıyordum zaten. Kalınlık biraz artmış.kontrole gidicem hafta ıcı. Nar aldım hepsı kötü cıktı yıne bakıcam. 7.gündeyım su an.
Ama tutmayıncada bu sefer embrıyonun kalitesı e bakıyoruz demişti bana doktorumHayir, sadece 4AA gelmisti. Embriyologuma sormustum 2AA cok mu kucuk genetik teste gondermeye gerek var mi diye. Hic belli olmuyor 4AA'nin gecmeyip 2AA'nin gectigi durumlar oluyor bu nedenle teste gonderelim demisti.