- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.301
Yarın alayım ozaman.Carrefour’da nar suyu var. Ben nar yemek yerine suyunu icmistim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın alayım ozaman.Carrefour’da nar suyu var. Ben nar yemek yerine suyunu icmistim.
Amin inşallah Allah razı olsun cümlemizin kucağı dolsun inşallah bugün transferin 3.günü zaman geçmiyor gibi arada ağrılar gelip gidiyor 10 gün kaldı hayırlısıylaİnşallah ngs li embrıyo kucagındaki bebegin olur
Evet transferden sonra malesef zaman gecmiyor ama sonu guzel olsun yeter ki ngs ile pgt arasında ki farkı bılıyor musun canım?Amin inşallah Allah razı olsun cümlemizin kucağı dolsun inşallah bugün transferin 3.günü zaman geçmiyor gibi arada ağrılar gelip gidiyor 10 gün kaldı hayırlısıyla
Amin inşallah vallahi bildiğim kadarıyla pat 24 mu 44 kromozomo mu ne bakılıyormuş Ngs daha detaylı bir şekilde tüm problemler için inceleniyormuş. Pgt den daha detaylı inceleme olarak geçiyormuşEvet transferden sonra malesef zaman gecmiyor ama sonu guzel olsun yeter ki ngs ile pgt arasında ki farkı bılıyor musun canım?
Ben Badger Belly Balm kullandim, bir de Yves Rocher’den Reparation diye bir vucut kremini. Icerikleri temiz oldugundan hamilelik ve emzirme de kullanilabiliyor. Ben de hic catlak olmadi ama catlak irsi-kremlerle ilgisi de yok diyorlar.Merhaba ablalar çatlak oluşmaması için neler kullandınız çok çatlaklarınız oldu mu hamilelikte
Guzel nar varsa tabii daha iyi ama, yemesi cok zorYarın alayım ozaman.
Amin canım inşallah hepimiz alalım Allah razı olsunCok uzuldum, insallah saglikla alirsiniz kucaginiza en kisa zamanda.
Hamilesin sanırım tebrikler Kaç haftalık ? Ben lierac badem yağı ve biooil kullandım Bol su az kilo sıfır çatlak Ama geceleri farkında olmadan göbeğimi kaşıyıp kanatmışım onun izi kaldıMerhaba ablalar çatlak oluşmaması için neler kullandınız çok çatlaklarınız oldu mu hamilelikte
Dimes cam şisede mıgrosta buldum. 4 gün bırer bardak aldım. 7 cıvarı oldu şu an. Yarın kontrol var. 14.gündeyim.Guzel nar varsa tabii daha iyi ama, yemesi cok zor
Canimmm çok mutlu oldum . Sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım seni çok merak ettim ben. Nasılsın, bebiş nasıl? Ben iyiyim canimcim, son transferim tuttu 5+4 ikizlere hamileyim.Sende herşey yolunda mı?
Canım çok teşekkürler bitanem, sen nasılsın napiyorsun? Endometrial prp nin faydası oldu bende, hep aklımda sana da söyleyecektim. Ufak tefek görünmeyen problemleri de hallediyormus, çok da kolay bir işlem bitanem. Koldan aldığı kanı transfer yapar gibi endometriuma boşaltıyor. O orda hücreleri yeniliyor. Kocaman öpüyorum seniCanimmm çok mutlu oldum . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kızlar pazartesi transfer oluyorum
Oksapar ve progestan fitile başladım. Ramazanın da ilk sahuru bu gece. Allah im inşallah bizlere güzel haberler almayı nasip eder. En son transfer 2 sene önce olmuştum uzun zaman oldu. 3 transferimde 2 kez kimyasal bir kez de 7 haftaya kadar gittim. Devlette denemıstım. Özelde İlk defa pgt li denedik tek embriyo var bakalım heyecanlardayız. 5 gün orucu tutarım transfer sonrası bırakıcam mecburen.
Rabbim herkese herşeyin en güzelini nasip etsin. Duanızı beklıyorum. Allah kabul eylesin dualarımızı.
Tum kalbimle cok mutlu nihayete ersin bu surec diye diliyorum. Yurek dolusu sevgilerKızlar pazartesi transfer oluyorum
Oksapar ve progestan fitile başladım. Ramazanın da ilk sahuru bu gece. Allah im inşallah bizlere güzel haberler almayı nasip eder. En son transfer 2 sene önce olmuştum uzun zaman oldu. 3 transferimde 2 kez kimyasal bir kez de 7 haftaya kadar gittim. Devlette denemıstım. Özelde İlk defa pgt li denedik tek embriyo var bakalım heyecanlardayız. 5 gün orucu tutarım transfer sonrası bırakıcam mecburen.
Rabbim herkese herşeyin en güzelini nasip etsin. Duanızı beklıyorum. Allah kabul eylesin dualarımızı.
Ben normal prenatal vitamine (hamilelerin kullandigi multivitamin) devam ettim doguma kadar.icinde folik asit ve bedeninin ihtiyaci olan vitaminler var. ilk 3 ay miden bulanir da iyi beslenemezsen seni de ayakta tutar. Daha sonra bebek irilesince herseyi senden kuvvetle cekmeye baslayacak, doguma kuvvetli girmen ve akabinde saglikli lohusalik atlatman icin sart. Sut kaliteni de etkiler. Bana doktorum, dogumdan sonraki 6. Ay bitene kadar kullan dedi. Siddetle tavsiye ederim.Merhabalar.Opu öncesi 2.adetimi bekliyorum eğer bir sıkıntı olmazsa dondurulmuş embriyo transferi olacağım.Opu sonrası kullandığım folidoce folik asiti bırakmıştım şimdi tekrar başladım pgt sonucunu öğrenince.Peki başka birşey kullanmam gerekir mi transfer öncesi d vitamini, OMEGA 3 koenzim vs ?Zararı veya Bir yararı olur mu ?
Çok teşekkür ederim umarım tutar ve sağlıklı bir hamilelik geçiririm.Ben arastırıyım bi o zaman, doktoruma da danışayımBen normal prenatal vitamine (hamilelerin kullandigi multivitamin) devam ettim doguma kadar.icinde folik asit ve bedeninin ihtiyaci olan vitaminler var. ilk 3 ay miden bulanir da iyi beslenemezsen seni de ayakta tutar. Daha sonra bebek irilesince herseyi senden kuvvetle cekmeye baslayacak, doguma kuvvetli girmen ve akabinde saglikli lohusalik atlatman icin sart. Sut kaliteni de etkiler. Bana doktorum, dogumdan sonraki 6. Ay bitene kadar kullan dedi. Siddetle tavsiye ederim.
Bende adet olmayı bekliyorum ve beklediğim için bu ay gecikti doktorum bir tane multivitamin verdi ayrıca omega 3 ve d vitamini de ilave etti. Opudan önce başlamıştım aralıksız kullanıyorum öyle istedi çünkü.Merhabalar.Opu öncesi 2.adetimi bekliyorum eğer bir sıkıntı olmazsa dondurulmuş embriyo transferi olacağım.Opu sonrası kullandığım folidoce folik asiti bırakmıştım şimdi tekrar başladım pgt sonucunu öğrenince.Peki başka birşey kullanmam gerekir mi transfer öncesi d vitamini, OMEGA 3 koenzim vs ?Zararı veya Bir yararı olur mu ?