Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

İşte ikiz tutarsa sık sık doktora gidilmesi gerekıyo heralde ama kuzum nasip belkide herşey cok guzel olur ne bılım ikiz annesi olmakta cok guzel ya❤️
Evet gerçekten düşüncesi güzel ❤️ transfer yolundayım şuanda saat 2 de hastanede randevum var transfer olacağım. Tek Ngs li embriyoya karar verdik diğerinide donduracak hayırlısıyla

Benim bir tane 4AA ve bir tane 2AA gelmisti. Yas 42 olunca, NGS'den gecmez demistim. benim yasima gore en iyi durumda %20'si geciyordu. Yani yarım embriyo bile olmuyordu . Simdi o OPU'dan gelen 4AA embriyodan olan kizimi zorla uyuttum.
insallah sizinkide saglikli gelir.sevgiler
Allah ım nasıl güzel maşallah canım bana hmut oldun inşallah bizimde öyle sağlıklı gelir birinci bebeğimi 5 aylık kaybettim ölü doğdu elime 😢😢 hepimize ve isteyen herkese dua ediyorum 🤲 sürekli 💐💐💐

Kaliteli olması lazım demişti doktorum bana saglıklıda olsa embrıyonun enerjisi yüksek oluyomuş kaliteli olunca ve tutunması kolaylaşıyomuş. Kuzum benım 7 ay oluyo yaptıralı emb başına 250 mi 300 dolarmıydı neydi valla tam hatırlayamıyorum
Merhaba, tam olarak anlayamadım yazdığınızı. Diyelim ki embriyo sağlıklı geldi ama kalitesi iyi değil çok. O zaman kaliteli ve sağlıklı olan embriyolara göre daha mı düşük tutunma olasılığı? Ben de bunu öğrenmeye çalışıyorum bir tane embriyom var elimde dondurulmuş, 2aa ve sağlıklı geldi. Embriyolog AA olması güzel bir şey sayı boyutunu gösteriyor sadece küçük öyle düşün demişti ama daha önce negatif deneme olunca insan daha çok korkuyormuş.

Ah yok bitanem esas ben sizi korkutmak istemiyorum, biri bana en başında bunları yaşayacaksın dese başlar mıydım yoksa korkar mıydım bilmiyorum. Ama dediğim gibi ben iyi bir örnek değilim, tanıdığım hiç kimsenin bu kadar zor olmadı. En büyük hatayı yumurta kalitem iyi olduğu halde bilgisizlikten NGS siz transfer olmakla yaptım. Hop travma 1. Ondan sonrası zaten tam hunilik. Allah'a çok şükür tuttu bu sefer, inşAllah sağlıkla ilerler. Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🙏😘
Lady cim sizin hikayeniz tam bir umut hikayesi 😊 ben okuyunca içim umutla dolmuştu💕

L Lady Starlight A AnnelikUmudu ve grubun . diğer kızları nasılsınız ? Sizleri çok özledim Herkes iyi mi ? Güzel haberler var mı ? Hesabım bir süre aktif değildi
Canım seni çok merak ettim ben. Nasılsın, bebiş nasıl? Ben iyiyim canimcim, son transferim tuttu 5+4 ikizlere hamileyim.Sende herşey yolunda mı?

Canım seni çok merak ettim ben. Nasılsın, bebiş nasıl? Ben iyiyim canimcim, son transferim tuttu 5+4 ikizlere hamileyim.Sende herşey yolunda mı?
Geriye gidip mesajları okyunca gördüm şimdi Çok ama çok sevindim İkiz olması çok tatlı 😍 Süreç nasıl geçti anlatsana merak eciyorum Sağ salim kucağına alırsın inşallah Ben bir ay önce doğum yaptım Bebeğimin sağlıklı doğduğu an mucize gibiydi Mozaik embriyo ileri yaş vs biliyorsun Bir de kafa şekli ve tek ayakta eğrilik falan denmişti Çok şükür normal doğdu kızımız

Geriye gidip mesajları okyunca gördüm şimdi Çok ama çok sevindim İkiz olması çok tatlı 😍 Süreç nasıl geçti anlatsana merak eciyorum Sağ salim kucağına alırsın inşallah Ben bir ay önce doğum yaptım Bebeğimin sağlıklı doğduğu an mucize gibiydi Mozaik embriyo ileri yaş vs biliyorsun Bir de kafa şekli ve tek ayakta eğrilik falan denmişti Çok şükür normal doğdu kızımız
Ayy çok sevindim Bestecim, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşAllah 🙏. Benimki de seninki gibi natürel oldu, son dakka iptalletine o kadar alışmışım ki son ana kadar inanmadım transfer olacağıma. Sonra baktık endonetrium 8.5, yaptık işte. İkisi de tuttu:) Umarım sağlıkla ilerler inşAllah, çok şükür Allah'a 🙏

Merhaba arkadaslar, 5.gune giden 3 embriyoma biyopsi yapildi bir tanesi normal, bir tanesi monozomi, bir tanesi de trizomi olarak geldi, tek transfer sansim var, sizce tutar mi? Oncesinde 3 olumsuz denemem var, histeroskopi yapildi 😞

Merhaba arkadaslar, 5.gune giden 3 embriyoma biyopsi yapildi bir tanesi normal, bir tanesi monozomi, bir tanesi de trizomi olarak geldi, tek transfer sansim var, sizce tutar mi? Oncesinde 3 olumsuz denemem var, histeroskopi yapildi 😞
Endometrium 8 üzeri ve üç çizgi olursa, bağışıklık sorunu yoksa tutar canım inşAllah 🙏. Ngsli embriyonun normal bir rahimde, bağışıklık problemi de yoksa tutmaması çok düşük bir ihtimal. Bağışıklık için de prednol veriyorlar zaten. Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏💜😘

Endometrium 8 üzeri ve üç çizgi olursa, bağışıklık sorunu yoksa tutar canım inşAllah 🙏. Ngsli embriyonun normal bir rahimde, bağışıklık problemi de yoksa tutmaması çok düşük bir ihtimal. Bağışıklık için de prednol veriyorlar zaten. Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏💜😘
Endometrium transferlerimde hep cok iyi denmisti, ama pandemi surecinde prednol kullanmiyoruz diye 2 transferimde de kullandirmadilar. Umarim bu defa tutunur 🙏

Endometrium transferlerimde hep cok iyi denmisti, ama pandemi surecinde prednol kullanmiyoruz diye 2 transferimde de kullandirmadilar. Umarim bu defa tutunur 🙏
Merhaba, ben geçen sene yani 2022de bir transfer oldum prednol kullandım. Verirler size de belki bu sefer. Bu defa tutunacak inşallah güzel düşünelim güzel olsun 😊

Haftaya adet olunca gideceğim ben de. Bu üç çizgi ne demek tam olarak yani doktoruma bu sefer soracağım da doğru soruyu sorabilmek için size soruyorum. Sen karıştırma oraları demişti bana bir kere opu dan önce başka bir soru sorarken

Haftaya adet olunca gideceğim ben de. Bu üç çizgi ne demek tam olarak yani doktoruma bu sefer soracağım da doğru soruyu sorabilmek için size soruyorum. Sen karıştırma oraları demişti bana bir kere opu dan önce başka bir soru sorarken
Üç çizgi görünümü yaprak gibi oluyor canım. Yaprağın üstü, altı ve ortasındaki çizgi gibi düşün. Sen karıştırma dediğine göre herşey yolundadır, merak etme.

X