Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Özlemcim ben de çok duygulandım, bugünlerde herşeye ağlıyorum zaten. Bizi bizden başka da kimse anlamaz bitanem. Aklıma şöyle bir şey geldi, İzmir'de başvuru çoksa başka şehirlere basvursan olmuyor mu? En az sıra nerdeyse oraya başvursan olmuyor mu acaba? Yakın çevre iller mesela?
Canım ikamet adresine göre oluyor maalesef.

Bitanem sağlıkla gelsin gofretlisüt , bak olmuyor olmuyor diye üzülürken ne güzel oluvermiş 🧿☺️🤗🥰🧡❤️Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 🎉🧿
Evet abla biz de inanamadık. Sadece bir embriyo olmuştu. Doktor dedi ki genetiğe göndermeyelim tutarsa tutar dedi. Farklı olarak histereskopi yaptı. Orda geçirdiğim tüp bebek tedavilerinden ve işlemlerden dolayı rahim iç zarı yumuşak doku enfeksiyonu olmuş endometrit. Ve onun hiç bi belirtisi olmazmış benim hiç ne ağrım ne akıntım va vardı tek belirtisi regl azalması imiş onu da çok tedavi olduk ilaçların etkisi deyip geçiyordum. İki hafta antibiyotik kullandım transfer oldum güzel haberi aldık çok şükür 🙏 sizler de hep dualarımdasınız. Sakın pes etmeyin mutlaka henüz keşfedemediğiniz bi şey vardır. Hiç ihmal etmeyin

Canım ikamet adresine göre oluyor maalesef.
O zaman hiç zaman kaybetmeden hemen başvurmak lazım bitanem. Mart'ta güzel haberler bekliyoruz Özlemcim. Evlat edinme ile ilgili bir başlık vardı. Orda sıranın nasıl çabuk gelebileceğini paylasmislardi. Mahkemesi devam eden daha erken geliyormuş mesela.

Haberlerinizi okudum ve ınanın cok sevindim Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin sağlıkla gelsınler. Mutluluğunuz daim olsun.👣👣👣 etiket yapamadım.
Bu ay sonunda bende başlıyorum pgt den gelen tek embriyo var hıc pgt denemedim ilk oldu bu. Bikaç aydır ötelenıyor bu ay heveslıydim geçen aydan yumurta kalmıs 😑 dogum kontrol kullanıyorum mart başında başlıyorum.

Haberlerinizi okudum ve ınanın cok sevindim Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin sağlıkla gelsınler. Mutluluğunuz daim olsun.👣👣👣 etiket yapamadım.
Bu ay sonunda bende başlıyorum pgt den gelen tek embriyo var hıc pgt denemedim ilk oldu bu. Bikaç aydır ötelenıyor bu ay heveslıydim geçen aydan yumurta kalmıs 😑 dogum kontrol kullanıyorum mart başında başlıyorum.
Canım bu çok güzel bir haber, ay hadi 🥰🥰🥰 Güzel haberlerde buluşalım bitanem 🙏

Canlarım o gün geldi. Ödüm kopa kopa binbir karışık duyguyla kan testi vermeye gittim. Bugün transferimin sekizinci günü, beta hcg 260. Yani pozitif🙏. Bin tane duyguyu aynı anda yaşıyorum şu an. Allah 'a çok şükür 🙏 Umarım artışı da güzel olur, sağlıkla ilerler. Daha yolun çok başındayız dualarınıza talibim 🥰
Sizi takip ediyordum, görünce çok mutlu oldum yazayım dedim.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤗 Böyle benim gibi uğraşanları görünce benim için Umut oluyor 🙏

Sizi takip ediyordum, görünce çok mutlu oldum yazayım dedim.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤗 Böyle benim gibi uğraşanları görünce benim için Umut oluyor 🙏
Çok teşekkürler bitanem. Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🙏 Senden de güzel haberler duyalım inşAllah canım benim.

Merhabalar, benim carsamba gun 5.gun 3 tane embriyomun oldugu soylendi, sonraki surec nasil oluyor bilgi verebilecek olan var mi? Ne yapiyorlar, sonrasinda labaratuvara mi gidiyor
Merhaba canım. Sanırım opu oldun. Sonucunda 3 tane beşinci gün embriyon donduruldu. Şimdi transfer aşamasına geçeceksin. Büyük ihtimalle ilk adetle doktorun seni çağıracak ve transfere hazırlayacak . Sonra sen bize burda müjde vereceksin 🤗😉

Merhaba canım. Sanırım opu oldun. Sonucunda 3 tane beşinci gün embriyon donduruldu. Şimdi transfer aşamasına geçeceksin. Büyük ihtimalle ilk adetle doktorun seni çağıracak ve transfere hazırlayacak . Sonra sen bize burda müjde vereceksin 🤗😉
Pgt yontemi ile yapilacak o nedenle haber beklememiz gerekiyor sanirim ama henuz hastaneden veya labaratuvardan haber alamadim, acaba beni aramalari gerekmiyor muydu coktan 😞

X