- 18 Kasım 2020
- 2.662
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.941
Canimcim bu ay natürel baktık, dediğin gibi çatlatma iğnesini de bugün vurucam. Dominant folikul 18.5 mm, endometrium 7,5. Biraz artması için prp yaptık bugün. Transfer olup olmayacağına son günler karar vereceğiz. Sana danışmak istediğim: ben bu akşam çatlatma iğnesi yapacağım. Yarın ve Cuma günleri bakılacak. Yarın çatlarsa Salı günü, Cuma çatlarsa Çarşamba günü transfer olacakmış. Memorial da çatlatma iğnesinden sonra direk altıncı gün yapılıyor değil mi? Benimki eğer cuma çatlarsa çatlatma iğnesinden sonra yedinci gün transfer olmuş olacak. Bu normal mi?Benim yaş 41 ama Şişli memorial çatlatma iğnesi verdi. Her doktorun bakış açısı farklı ama Semra Kahraman hoca bu konuda hata yapmayacak kadar profesyonel bir doktor. Fakat bu iğnenin uygulandığında oluşacak tüm sonuçları onlar daha iyi bilirler elbette.
İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla pozitifi görürsünüz.
Çok teşekkürler bitanem. Sen de altı gün sonra olmuşsun. Hiç yedinci gün duymadım, bana garip geldi. Taze transferde böyle yedinci günde oluyordu. Şaşırdım canim.Memorial de çatlatma iğnesinden sonra tahlil vs yapılmıyor not defterine kaydetmişim:
20 Eylül folüküller 10.1, 0.78, 0.82
rahim 7.1 cm
23 Eylül folükül 11.2, 14,2, 12,3
rahim 7.2
26 Eylül folüküller 18.4, 13.1, 15.1
rahim 8.2
26 Eylül de saat 20 ovitrelle yaptım.
28 Eylül litunus10 hafta, progestan Dex 10 hafta, monodoks dört gün prednol 4 gün başladım
2 ekim transfer
İnşAllah canım benim, çok teşekkürlerCanım 2 Ekim öğleden sonra 3-4 gibi olmuştum senin de bir günden az bir zamanda olacak. Saate çok takılma inşallah iyi olacak
Canim, hersey yolunda gider umarim. Tum kalbimle dualarim seninle.İnşAllah canım benim, çok teşekkürler. Senin nasıl gidiyor bitanem, herşey yolunda inşAllah
Çok şükür bitanem, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla mutlulukla büyüsün, hayırlı evlat olsun inşAllah22. Haftadayım bir sıkıntı yok çok şükür. Sağlıkla pozitifi görürsün inşallah canım
Canım A AnnelikUmudu , çok teşekkürler bitanem. Bu sefer oldukça umitliyim canimcim. Endometriuma prp yaptırdım, 8,2-8,5 mm oldu. Natürel yaptık transfer hazırlığını ama biraz modifiye natürel. Sonlara doğru iki gün meriofert 75 kullandım. Ertesi gün çatlatma iğnesi oldum. Catladiktan sonra Clinara bant ile destekledim. Bağışıklık baskılayıcı serum da yaptıracağım transferden önce. Artık yapılacak başka bir şey kalmadı dua etmekten başka. Güzel prensesimiz napıyor, o tatlıyı çok öp benim için olur mu canimcimCanim, hersey yolunda gider umarim. Tum kalbimle dualarim seninle.
Bitanem hepimiz çok üzgünüz, elimizden gelen; imkanlarımız elverdiğince yardımcı olmak ve dua etmek, Allah bolgedekilere yardım etsin, bizim de aklımızı korusunKızlar, hepimizin başı sağ olsun. Acımız büyük. Mecburen tedaviye devam edıyorum ama 2 aydır başlayamadm, önce ilk adette estrofem kullandm ama ıshalden dolayı yarıda bıraktım sonra duphaston kullandım ve regl oldum.
2.ayda ise gecen aydan yumurta kalmıs ve doğum kontrol hapı başladık o atılırmı bilgisi olan varmı kızlar
Bu ay moral olarak ta iyi değilim Rabbim herseyın en hayırlısını nasıp etsin tek yumurtam var o transfer olcak yasım 43 oldu
Merhabalar biraz geçmiş ama son durumunuz nedir bendede translokasyon varCanım, eşimde sperm çok ama ileri hareket yüzdesi düşük, morfoloji %2 ama bu ikisi tüp bebek için önemli değil diye biliyorum..birde eşimde translokasyon mevcut ,13 14. Günlerde.. döllenme noktasında çok çok şükür sıkıntı yok suanlik, onu ben sormuştum gönül hoca ya, o döllenme probleminde kullanılıyor demisti..bakalım yine arastirmalardayim..
Neresi hayirli pozitif sevineceğimiz haber olacak ise oraya karar vermek nasip olsun ..
canim benim cok guzel haberler. cok sevindim. Guzel sonuclanacakCanım A AnnelikUmudu , çok teşekkürler bitanem. Bu sefer oldukça umitliyim canimcim. Endometriuma prp yaptırdım, 8,2-8,5 mm oldu. Natürel yaptık transfer hazırlığını ama biraz modifiye natürel. Sonlara doğru iki gün meriofert 75 kullandım. Ertesi gün çatlatma iğnesi oldum. Catladiktan sonra Clinara bant ile destekledim. Bağışıklık baskılayıcı serum da yaptıracağım transferden önce. Artık yapılacak başka bir şey kalmadı dua etmekten başka. Güzel prensesimiz napıyor, o tatlıyı çok öp benim için olur mu canimcim
Allah razı olsun. Güzel dileklerın için.Bitanem hepimiz çok üzgünüz, elimizden gelen; imkanlarımız elverdiğince yardımcı olmak ve dua etmek, Allah bolgedekilere yardım etsin, bizim de aklımızı korusun. Hepimizin başı sağolsun, Allah bir daha göstermesin. Canım sen anladığım kadarıyla ilaçlı transfer olacaksın değil mi? Yani estrofemli? Yumurtanın boyutuna bağlı, büyük olunca estrofem falan dinlemiyor, ama küçükse estrofem onu genellikle baskılar merak etme. Ona rağmen büyürse de transfer iptal oluyor, benim bir kere öyle oldu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, o tek embriyo sana hayırlı evlat olsun inşAllah bitanem
Yaa ben yerim onuucanim benim cok guzel haberler. cok sevindim. Guzel sonuclanacak
Ufaklik ne yapsin, butun gunum onunla. İnan son 3 aydir gecem gunduzum birbirine karisti. Ama cok sukur saglikli.
Gider canım merak etme, 15 mm olan büyür çatlar, gider.Allah razı olsun. Güzel dileklerın için.
İlaçlı estrofemle olacaktı ama yumurta kalmıs gecen aydan 15mm cıvarı galıba doğum kontrol hapı kullanıyorum 21 gunluk. Sonrasında tekrar reglle baslıcam inşallah o yumurta gider. Ya nasip.
Allah güzel mutlu günler yaşatsın ülkemize.
MerhabalarMerhabalar biraz geçmiş ama son durumunuz nedir bendede translokasyon var
Canım benim,. hangi kararı verirsen ver o kararınla çok mutlu olmanı diliyorum. Burdan bize güzel haberlerini bekliyorum. Önemli olan sensin bitanem, en mutlu olacağın yolu seç. Çok sarılıyorum sana.Merhabalar
Ben en son denememi de yaptım, yine aynı senaryo toplanan yumurtalara rağmen sadece 1 tane güç bela embriyo 5.gune gitti ama onda da çok umut yoktu zaten..o da sağlıksız geldi..
Artık ben bıraktım tüp bebek olayını..
Donasyon olabilir diyordum sonra ona da ne gerek var dedim..çok isterdim kendi evladıma hamile kalayım, hamilelik süreci geçireyim, doğum yapayimı. Gibi gibi.. ama nasip olmadı..
O yüzden evlat sahibi olmak için başvuru yapayım dedim..tabi bu ara psikolojim çok bozuk, bu deprem olayları beni hepten mahvetti..Toparlanamadim..
Bakalım mart nisan ayında ne karar vereceğiz.. ona göre yol alacağız..
Ama bende embriyo gelisim problemi da var, sadece translokasyon değil.. Ben bir sebep olsun demiştim hamile kalmamam için, çünkü rahat 3-4 sene sebepsiz diye dr gezdik...demekki doğru dua etmek gerekmiş..
Hakkınızda hayırlısı olsun zor bir durumla savaşıyoruz Allah her engele rağmen ol derse olur onun mucizeleri bitmez yatsı namazından sonra Hacet namazı kılabilirsiniz orda Allah’a dua edip yalvarabilirsiniz benimde bir toplamam oldu fakat 5.günde gelişimi durdu tekrar iğnelere başladık bu ay bakalım nasıl olacak yaşınız kaçtıMerhabalar
Ben en son denememi de yaptım, yine aynı senaryo toplanan yumurtalara rağmen sadece 1 tane güç bela embriyo 5.gune gitti ama onda da çok umut yoktu zaten..o da sağlıksız geldi..
Artık ben bıraktım tüp bebek olayını..
Donasyon olabilir diyordum sonra ona da ne gerek var dedim..çok isterdim kendi evladıma hamile kalayım, hamilelik süreci geçireyim, doğum yapayimı. Gibi gibi.. ama nasip olmadı..
O yüzden evlat sahibi olmak için başvuru yapayım dedim..tabi bu ara psikolojim çok bozuk, bu deprem olayları beni hepten mahvetti..Toparlanamadim..
Bakalım mart nisan ayında ne karar vereceğiz.. ona göre yol alacağız..
Ama bende embriyo gelisim problemi da var, sadece translokasyon değil.. Ben bir sebep olsun demiştim hamile kalmamam için, çünkü rahat 3-4 sene sebepsiz diye dr gezdik...demekki doğru dua etmek gerekmiş..