- 18 Kasım 2020
- 2.662
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.981
Canım, çok geçmiş olsun. İyi misiniz, ailen?Güzel haberini okuyunca çok sevindim. Artık rahatla sadece benim de ilk sonuç 260 gibi bir şeydi. Aynı yollardan geçiyoruz. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hatay depremini yaşadım malesef. Bu haftaki en güzel haberi aldım
İyiyiz canım herkes sağ çok şükür. Bebek de iyi detaylı ultrason yapıldı.Canım, çok geçmiş olsun. İyi misiniz, ailen?
Allah razı olsun bitanem, Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Ben de çok şükrediyorum. Ödüm kopuyordu bugün teste giderken. Hatta yine olumsuz olursa ne yapayım, nereye gideyim zaman geçirmek için onu bile planlanmıştım. Allah'a çok şükür, gerek kalmadıTüm emeğinin karşılığını alacaksın inşallah. Gebeliğin çok kıymetli. Çok emek var çünkü. 42 yaşındayım ve Allah’a hergün şükür ediyorum. Rabbim herkese nasip etsin.
Çok şükür bitanemİyiyiz canım herkes sağ çok şükür. Bebek de iyi detaylı ultrason yapıldı.
Ahh ladycim bu zor sürecte o kadar sevindirdinki beni seninle düzgün bı trasfer olmak için bile ne çabalar sarffetmistik bundan sonrası su gibi kolay geçsin canimmmÇok şükür bitanem
Maysacim aklım hep sende, ne yaptın canım? Neredesin, Mersin'de misin hala? İkizler iyi mi? Evet transfer olabilmek için bile aylarda bekledik, birbirinize tavsiyelerde bulunduk. Ben senin tavsiyenle ahududu yaprağı çayı ile tanıştım. Çok teşekkürler bitanem. Allah sağlıkla kucağıimiza almayı nasip etsinAhh ladycim bu zor sürecte o kadar sevindirdinki beni seninle düzgün bı trasfer olmak için bile ne çabalar sarffetmistik bundan sonrası su gibi kolay geçsin canimmm
Pgt ye gitmiş miydi o embriyo? Bu arada çok üzüldüm durumunuza umarım iyi olmuşsunuzdurTek sebep yaş kuzum, 44 yaşındayım. Onun dışında bir problem yok, Mayıs ayında tutmuştu ama 8+5 de kalbi durdu, kromozom bozukluğu sebebiyle.
Benim anlamadığım kromozom sıkıntısı varsa pht de gözükmüyor mu? Bizde bir defa denedik ama maalesef negatifPgt ye gitmiş miydi o embriyo? Bu arada çok üzüldüm durumunuza umarım iyi olmuşsunuzdur
Kalbi duran embriyom pgtsiz di malesef. Zaten kromozom anomalisi çıktı genetik testinde. Arkasından uzun opu süreçleri oldu, sürekli embriyo oluşturup teste gönderdik. Şimdi tekrar pozitifi gördüm pgtli embriyo ile. Umarım bu sefer devam eder.Pgt ye gitmiş miydi o embriyo? Bu arada çok üzüldüm durumunuza umarım iyi olmuşsunuzdur
O embriyo pgtli değildi bitanem. Sonra uzun süre bunun pişmanlığını yaşadım.Benim anlamadığım kromozom sıkıntısı varsa pht de gözükmüyor mu? Bizde bir defa denedik ama maalesef negatif
Bizim 6 embriyo 5. Güne ulaştı. fakat embriyolog, embriyoların çok yavaş geliştiklerini bu sebeple 6. Günü bekleyelim dedi. Bugün 6. Gün ve aramak üzere çok korkuyorumKalbi duran embriyom pgtsiz di malesef. Zaten kromozom anomalisi çıktı genetik testinde. Arkasından uzun opu süreçleri oldu, sürekli embriyo oluşturup teste gönderdik. Şimdi tekrar pozitifi gördüm pgtli embriyo ile. Umarım bu sefer devam eder.
Umarım günün sonunda bize boşuna korkmuşum çok güzel haberler aldım diye yazarsın canım benimBizim 6 embriyo 5. Güne ulaştı. fakat embriyolog, embriyoların çok yavaş geliştiklerini bu sebeple 6. Günü bekleyelim dedi. Bugün 6. Gün ve aramak üzere çok korkuyorum
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olurUmarım günün sonunda bize boşuna korkmuşum çok güzel haberler aldım diye yazarsın canım benim
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur
Canım evet hala mersindeyim ama kalmayacağız burda doktor sırası bile bulamıyorum özeller ilk depremzedeye ücretsizdi şimdi ücretliMaysacim aklım hep sende, ne yaptın canım? Neredesin, Mersin'de misin hala? İkizler iyi mi? Evet transfer olabilmek için bile aylarda bekledik, birbirinize tavsiyelerde bulunduk. Ben senin tavsiyenle ahududu yaprağı çayı ile tanıştım. Çok teşekkürler bitanem. Allah sağlıkla kucağıimiza almayı nasip etsin
Maysacim depremzede olduğunu, perinatolog ihtiyacın olduğunu twitterda @berkovicmd ve @tutituti3T ye yazar mısın? Adını soyadını iletişim nunarani yazarsan sana yardımcı olacak aslan gibi doktorlarımız var. İlk günden beri sahada çabalıyorlar. Lütfen yardım iste dediğim şekilde.Canım evet hala mersindeyim ama kalmayacağız burda doktor sırası bile bulamıyorum özeller ilk depremzedeye ücretsizdi şimdi ücretli
Her korkmamda aktif kanamam oluyor şimdilik iyiler inşallah bişey olmaz
Maalesef aradılar ve sonuç olumsuz. Blast oluşmayan embriyoları transfer etmenin anlamsız olacağını söyledilerUmarım günün sonunda bize boşuna korkmuşum çok güzel haberler aldım diye yazarsın canım benim
Canım benim o kadar çok yaşadım ki bunu ben. Ne zorluklarla içimiz parçalana parçalana ulaştık o blastlara. Devam edeceksin değil mi?Maalesef aradılar ve sonuç olumsuz. Blast oluşmayan embriyoları transfer etmenin anlamsız olacağını söylediler
Buyuk gecmis olsun, umarim siz ve sevdikleriniz iyidir.Güzel haberini okuyunca çok sevindim. Artık rahatla sadece benim de ilk sonuç 260 gibi bir şeydi. Aynı yollardan geçiyoruz. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hatay depremini yaşadım malesef. Bu haftaki en güzel haberi aldım
BilmiyorumCanım benim o kadar çok yaşadım ki bunu ben. Ne zorluklarla içimiz parçalana parçalana ulaştık o blastlara. Devam edeceksin değil mi?