-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.681
İnşallah çatlamaz. doğal siklus oldu evet benimki.Bitanem çok teşekkür ederim, aynen seninki gibi ilerliyor. Ama senin doğal transfer heralde, benimki ilaçlı transfer ya yumurta büyüyüp catlarsa iptal olacak. Endişem ondan. Benimkinin buyumenesi lazım, estrofeme rağmen büyümüş biraz.
10 güne bı mini dizi sığar doğru vallaHadi hayirli olsun canim:) Kan testine kadar oturup neseli filmler izlemek iyi gelir. Stresi azaltiyor.
Teşekkürler ederimÇöl teşekkürler ederim. Sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum dualarımdasınız
Hiiic düşünme bu düşünce olayı cidden yumurta büyüme çatlamasına etki ediyor, ben opularda buna net inandım yani. İlaçları da zaten kontrol etmek için veriyor onlara güven inan Lady'cim. İnşallah güzel geçecekBitanem bana söylenen fazla yatma, ağır işler de yapma normal kısa yürüyüşler, ağır olmayan günlük işler devam şeklindeydi.
Senin doğal transfer oldu sanırım, benimki ilaçlı ya, yumurta çatlamaması lazım. 11 mm bı tane var ama öyle kalırsa sorun yok, büyürse problem. Endometrium bu sefer iyiydi çok şükür. Yüzme, masaj ve nar suyu işe yaradı sanırım.
inşAllah bitanemHiiic düşünme bu düşünce olayı cidden yumurta büyüme çatlamasına etki ediyor, ben opularda buna net inandım yani. İlaçları da zaten kontrol etmek için veriyor onlara güven inan Lady'cim. İnşallah güzel geçecek
Canlarım benim 11 mm olan yumurta 13,4 mm olmuş. Transfer iptal. Önümüzdeki aya inşAllah. Endometrium ondan etkilenirmiş, ilaçlı transferde yumurta çatlaması istenmeyen bir şeymiş. Riske atmayalım dedik. Mecbur bekliycez Kasım "ı.
Aman bitanem sen düşme dur, senden güzel haberler bekliyoruz. Bu kadar bekledik bir ay çabucak geçer. Böyle pürüzle transfer olmaktansa bir ay daha beklemek daha iyi dediğin gibi. Bu ay nefesimizi tuttuk seni bekliyoruz bitanemYani elbette en güzel en hazır zamanında olsun, her şeyin en hayırlısında gerçekleşsin elbette bı zamanı vardır da ben bile düştüm burda, elbette senin de sınırın bozulmuştur.
Neyse isyan yoktransfer eldilip de tutmamasından iyidir, geç olsun guc olmasın.
Çok çok öpüyorum, az daha sabır Lady'cim
Takip doktorunuz da yücel bey miydi?Çok ince düşüncelisiniz teşekkür ederim. Yazdıklarınız iyi geldi. Bahsettiğiniz yüksek bir oran özelikle 41 yaşımda olduğumu hesaba katarsak. Hastaneden ve doktorlardan çok memnunum. Yücel bey transferi yaptı. Çok profesyonel ve kısa bir işlem oldu. Kendisi kaliteli bir embiryo dedi. Ama işte o kadar uzun ki bu 9 gün. Psikolojik savaş gibi, gardım düşüyor bazen. Bazı korkular bu süreçte gün yüzüne çıkıyor belki de. Korkularımız yersiz aslında olacaklar oluyor. Embiryolog, transfer öncesi bilgi vermeye geldi. Ona da sormuştum ne önerirsiniz bu süreçte diye. Normal hayatınıza devam edin ve tevekkül edin başka bir şeye gerek yok demişti. Bir de stresten uzak durun dedi. Sabırlı ve olumlu olarak beklemeye çalışacağım.
Hayır. İpek hanım takip yapmıştı.Takip doktorunuz da yücel bey miydi?
Canim olsun da en dogru zamanda olsun. Riske atmamak en dogru karar. O kadar sabrettin, 1 ay cabuk gecer.Canlarım benim 11 mm olan yumurta 13,4 mm olmuş. Transfer iptal. Önümüzdeki aya inşAllah. Endometrium ondan etkilenirmiş, ilaçlı transferde yumurta çatlaması istenmeyen bir şeymiş. Riske atmayalım dedik. Mecbur bekliycez Kasım "ı.
Evet haklısın bitanem, ben de şimdi kuaföre geldim, madem transfer yok bari saça Balyan yapayım dedim:) sen nasılsın canımcim, prensesimiz ne zaman geliyor?Canim olsun da en dogru zamanda olsun. Riske atmamak en dogru karar. O kadar sabrettin, 1 ay cabuk gecer.
Size pıhtılaşma vs bakıldı mı? Kan sulandırıcı coraspirin veya iğne veriliyor mu?Çok ince düşüncelisiniz teşekkür ederim. Yazdıklarınız iyi geldi. Bahsettiğiniz yüksek bir oran özelikle 41 yaşımda olduğumu hesaba katarsak. Hastaneden ve doktorlardan çok memnunum. Yücel bey transferi yaptı. Çok profesyonel ve kısa bir işlem oldu. Kendisi kaliteli bir embiryo dedi. Ama işte o kadar uzun ki bu 9 gün. Psikolojik savaş gibi, gardım düşüyor bazen. Bazı korkular bu süreçte gün yüzüne çıkıyor belki de. Korkularımız yersiz aslında olacaklar oluyor. Embiryolog, transfer öncesi bilgi vermeye geldi. Ona da sormuştum ne önerirsiniz bu süreçte diye. Normal hayatınıza devam edin ve tevekkül edin başka bir şeye gerek yok demişti. Bir de stresten uzak durun dedi. Sabırlı ve olumlu olarak beklemeye çalışacağım.
Kendi yumurtasi mı acabaHillary Swank da ikizlere hamileymiş 48 yaşında, yaş sebebiyle değil daha gençken de çocuk sahibi olmakta zorlanıyormus sonunda başarmış kadın.
Moral olsun bizemagazin servisi gibi bildirdim
Transfer oncesi sac-tirnak vs her turlu bakimi aradan cikarmak mantikli :) Benim 3 hafta kaldi, biraz stres var, birseylere yetisemiyorum gibi. Bakalim hayirlisi :) Ufaklik da iyi umarim, ayin 25'inde kontrol var.Evet haklısın bitanem, ben de şimdi kuaföre geldim, madem transfer yok bari saça Balyan yapayım dedim:) sen nasılsın canımcim, prensesimiz ne zaman geliyor?
Hayır kan sulandırıcı kullanmadım sormadım da bakıldı mı diye, kan tahlillerine bakmışlardı en baştaSize pıhtılaşma vs bakıldı mı? Kan sulandırıcı coraspirin veya iğne veriliyor mu?
Canım benim sen çok iyi bir anne olacaksın ve herşeye yetisebiliyorsun, yetisirsin. Ya ne zorlu yollardan geçtin bundan sonrası çok daha kolay olacak. İnan doğuma doğru bütün anneler senin hissettiğini hissediyor ama gayet de güzel üstesinden geliyorlar. Sen bilinçli, çok okuyan araştıran birisin üstelik. Çok güzel olacak, hem neye ihtiyacın olursa ben de çok yakinindayim. 7/24 seve seve yanındayım ne zaman ihtiyacın olursa canım benim. Gelsin prensesimiz hepimize umut olsun, sağlıkla doğsun, sağlıkla anneli babalı ve çok mutlu büyüsün inşAllahTransfer oncesi sac-tirnak vs her turlu bakimi aradan cikarmak mantikli :) Benim 3 hafta kaldi, biraz stres var, birseylere yetisemiyorum gibi. Bakalim hayirlisi :) Ufaklik da iyi umarim, ayin 25'inde kontrol var.
Yok ay düşmem ben, transfer öncesi stres vardı şimdi kalmadı o da. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum çok yormamaya çalışıyorum kendimi onun dışında aynıyım, belirti namına hiç bir şey yok belki de ondan bi durgunum yani.Aman bitanem sen düşme dur, senden güzel haberler bekliyoruz. Bu kadar bekledik bir ay çabucak geçer. Böyle pürüzle transfer olmaktansa bir ay daha beklemek daha iyi dediğin gibi. Bu ay nefesimizi tuttuk seni bekliyoruz bitanem. Güzel olacak herşey ben inanıyorum.
Canim benim cok cok tesekkur ederim guzel sozlerin ve destegin icin. Elimden geleni yapiyorum, tabii son demlere geldikce hep birseyler eksik gibi geliyor. Ufaklik kucuk ayaklarini surukleyerek gelsin, sizin minislerin habercisi olsun :)Canım benim sen çok iyi bir anne olacaksın ve herşeye yetisebiliyorsun, yetisirsin. Ya ne zorlu yollardan geçtin bundan sonrası çok daha kolay olacak. İnan doğuma doğru bütün anneler senin hissettiğini hissediyor ama gayet de güzel üstesinden geliyorlar. Sen bilinçli, çok okuyan araştıran birisin üstelik. Çok güzel olacak, hem neye ihtiyacın olursa ben de çok yakinindayim. 7/24 seve seve yanındayım ne zaman ihtiyacın olursa canım benim. Gelsin prensesimiz hepimize umut olsun, sağlıkla doğsun, sağlıkla anneli babalı ve çok mutlu büyüsün inşAllah
Benim tutan transferde hiçbir belirtim yoktu bitanem, olan da ilaçların etkisi oluyor zaten. Kalp atışını duyduğumda bile belirtim yoktu, içini ferah tut. Olacak inşAllahYok ay düşmem ben, transfer öncesi stres vardı şimdi kalmadı o da. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum çok yormamaya çalışıyorum kendimi onun dışında aynıyım, belirti namına hiç bir şey yok belki de ondan bi durgunum yani.
Bir de umutların sönmesi benim resmen hayattaki en nefret ettiğim şey, başka alanlarda da geçerli, seneler içinde beklentilerimi çok yüksek tutmamayı öğrendim bi şekilde, o nedenle tutmama ihtimalini cebime koyuyorum, Allah’ın takdiri bekliyorum bakalım