- 23 Şubat 2011
- 440
- 519
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.661
Başka bir şey de diyemiyorum, İyi ki varsınSelamlar canlarim, Ekim ayi enerjisi guzel tatli bir ay:) L Lady Starlight cok az kalmis canim, olcumun de cok iyi. Insallah cok guzel haberlerle kapanacak Ekim.nopenoname senin daha da az kalmis oleyyyy. :)
Bu baslikta 3 opumu da sizlerle paylasmistim, tabii kaygilarimi ve hayal kirikliklarimi da. Inanilmaz destek oldugunuz. Simdi 4-5 hafta kaldi, buradan guzel haberlerinizi alacagim ve bana da super moral olacak :)
Merhaba canım evet pgt ngs yapılan embriyom ile hamileyim çok şükürMerhabapgt yapılan embriyo ile hamile kaldımız dimi
bu durumda nasıl oluyor 2li test vs bunlara bakılıyor mu yinede
Harika bir haber, gercekten cok sevindim sizin adinizaHanımlar 5.güne giden 3 embiryodan biri down sendromu, biri monozomi geldi genetikten. Sağlıklı olan transfer oldum ve sonuç pozitif. Herkes için dua edeceğim. Neler yaşadığımızı, nelerle mücadele ettiğimizi biliyoruz. Yolun sonu güzel olacak inşallah. O yüzden umut olsun ışık olsun diye yazdım.
Çok teşekkür ederim. Sizin de güzel haberlerinizi duymaktan mutluluk duyacağım. Yazdıklarınız ilaç gibi gelmişti iki gün önce. Allahım sizin de yüzünüzü güldürür inşallah.Harika bir haber, gercekten cok sevindim sizin adinizaSizi ve esinizi tebrik ederim, saglikli ve mutlu bir gebelik doneminiz olsun.
Cok sevindim, Ekim ayinin ilk guzel haberi sizden, sira transferi bekleyen canlardan :) Saglikla tamamina ersin gebeliginiz, sevgiler.Hanımlar 5.güne giden 3 embiryodan biri down sendromu, biri monozomi geldi genetikten. Sağlıklı olan transfer oldum ve sonuç pozitif. Herkes için dua edeceğim. Neler yaşadığımızı, nelerle mücadele ettiğimizi biliyoruz. Yolun sonu güzel olacak inşallah. O yüzden umut olsun ışık olsun diye yazdım.
Çok teşekkür ederim, inşallah sizin de sağlıkla kucağınıza almanız nasip olur.Cok sevindim, Ekim ayinin ilk guzel haberi sizden, sira transferi bekleyen canlardan :) Saglikla tamamina ersin gebeliginiz, sevgiler.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim. Böyle haberler bana çok iyi geliyor. Çok teşekkürlerHanımlar 5.güne giden 3 embiryodan biri down sendromu, biri monozomi geldi genetikten. Sağlıklı olan transfer oldum ve sonuç pozitif. Herkes için dua edeceğim. Neler yaşadığımızı, nelerle mücadele ettiğimizi biliyoruz. Yolun sonu güzel olacak inşallah. O yüzden umut olsun ışık olsun diye yazdım.
HarikaHanımlar 5.güne giden 3 embiryodan biri down sendromu, biri monozomi geldi genetikten. Sağlıklı olan transfer oldum ve sonuç pozitif. Herkes için dua edeceğim. Neler yaşadığımızı, nelerle mücadele ettiğimizi biliyoruz. Yolun sonu güzel olacak inşallah. O yüzden umut olsun ışık olsun diye yazdım.
Aldım geldim şükürCanlarım ben de bugün kontroldeydim. Bugün adetin 10. Günü şimdiden nerdeyse 8 mm olmuş endometrium çok şükürtek problem 11 mm bir folikul gördük umarım o büyümez. Büyürse iptal olacak çünkü. O kısmı hiç düşünmemeye çalışıyorum. Doktorum pek ihtimal vermiyor büyüyeceğine ama Cuma günü belli olacak. Yani bir şeye gönlümce sevinemiyorum hep bir ama çıkıyor. Böyle olan var mı daha önce, bu folikuller estrofeme rağmen büyür mü hiç bilmiyorum.
Bitanem bana söylenen fazla yatma, ağır işler de yapma normal kısa yürüyüşler, ağır olmayan günlük işler devam şeklindeydi.Aldım geldim şükürYatsam mı kalksam mı bilemiyorum, ay lütfen tutun bana diyip duruyorum, değişik bir şeymiş
Benim adetin 15,16. günlerinde falan sanırım 7-8 gibiydi endometrium, yumurta da 15-16 falan oldu sonra çatladı, 5 gün sonra da transfer oldu.
Ay süper bu sefer senin endometriumyumurta da bişicik çıkarmaz normal gibi geldi bana o da,
geliyor gelmekte olan
8 mm masallah :) o folikul hoca buyumez dedi ise buyumez canim.Canlarım ben de bugün kontroldeydim. Bugün adetin 10. Günü şimdiden nerdeyse 8 mm olmuş endometrium çok şükürtek problem 11 mm bir folikul gördük umarım o büyümez. Büyürse iptal olacak çünkü. O kısmı hiç düşünmemeye çalışıyorum. Doktorum pek ihtimal vermiyor büyüyeceğine ama Cuma günü belli olacak. Yani bir şeye gönlümce sevinemiyorum hep bir ama çıkıyor. Böyle olan var mı daha önce, bu folikuller estrofeme rağmen büyür mü hiç bilmiyorum.
Hadi hayirli olsun canim:) Kan testine kadar oturup neseli filmler izlemek iyi gelir. Stresi azaltiyor.Aldım geldim şükürYatsam mı kalksam mı bilemiyorum, ay lütfen tutun bana diyip duruyorum, değişik bir şeymiş
Benim adetin 15,16. günlerinde falan sanırım 7-8 gibiydi endometrium, yumurta da 15-16 falan oldu sonra çatladı, 5 gün sonra da transfer oldu.
Ay süper bu sefer senin endometriumyumurta da bişicik çıkarmaz normal gibi geldi bana o da,
geliyor gelmekte olan
Çok teşekkür ederim güzel haberlerinizi okurum buradan inşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim. Böyle haberler bana çok iyi geliyor. Çok teşekkürler
Evet bitanem endometrium sorununu hallettik çok şükür, dokuzun üstüne çıkacak gibi duruyor8 mm masallah :) o folikul hoca buyumez dedi ise buyumez canim.
Çöl teşekkürler ederim. Sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum dualarımdasınızHarikaHuzurlu süper bi hamilelik dilerim
Bence rahatla. Süreçte günlük tutmuştum tek tek yazmıştım yapılan herşeyi. Örnek olsun diye ekliyorum.Evet bitanem endometrium sorununu hallettik çok şükür, dokuzun üstüne çıkacak gibi duruyor. Bu 11 mm folikul için de cuma günü kontrolde bakılacak. Büyük ihtimalle büyümez dedi ama büyürse de iptal olacak transfer. Bantları arttırdı büyümesin diye, estrofem zaten 4 e çıkmıştı. Umarım büyümez, ilk başta 7.5 mm bı tane vardı bu o heralde
Bitanem çok teşekkür ederim, aynen seninki gibi ilerliyor. Ama senin doğal transfer heralde, benimki ilaçlı transfer ya yumurta büyüyüp catlarsa iptal olacak. Endişem ondan. Benimkinin buyumenesi lazım, estrofeme rağmen büyümüş biraz.Bence rahatla. Süreçte günlük tutmuştum tek tek yazmıştım yapılan herşeyi. Örnek olsun diye ekliyorum.
13 Eylül adet oldum
14 Eylül sağda üç solda dört folikül bulundu
20 Eylül foliküller 10.1, 0.78, 0.82
rahim 7.1 cm
23 Eylül folikül 11.2, 14,2, 12,3
rahim 7.2
26 Eylül folikül 18.4, 13.1, 15.1
rahim 8.2
26 Eylül de saat 20 ovitrelle yaptım.
2 ekim transfer
11 ekim kan tahlili