- 8 Temmuz 2021
- 158
- 271
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.641
Çok çok teşekkürlerSevgilinopenoname ve L Lady Starlight transferleriniz icin bol sans dilerim, umarim bizlere harika haberler verirsiniz bu ay. En guzel dileklerimi ve enerjimi yolluyorum ikinize de ♡ ♡
Çok teşekkürler bitanem, hepimiz için güzel bir ay olsun. Çok sevgilerSevgilinopenoname ve L Lady Starlight transferleriniz icin bol sans dilerim, umarim bizlere harika haberler verirsiniz bu ay. En guzel dileklerimi ve enerjimi yolluyorum ikinize de ♡ ♡
Bestecim çok teşekkürler bitanem. Bundan sonra hep güzel haberler paylaşırız inşAllahL Lady Starlight venopenoname bu sayfa bana ilk zamanlar manevi çok destek oldu Şimdi girip baktıkça güzel haberler duymak için sabırsızlanıyorum Dualarım sizinle
Canım benim ne yollardan geçtik beraber değil miSelamlar canlarim, Ekim ayi enerjisi guzel tatli bir ay:) L Lady Starlight cok az kalmis canim, olcumun de cok iyi. Insallah cok guzel haberlerle kapanacak Ekim.nopenoname senin daha da az kalmis oleyyyy. :)
Bu baslikta 3 opumu da sizlerle paylasmistim, tabii kaygilarimi ve hayal kirikliklarimi da. Inanilmaz destek oldugunuz. Simdi 4-5 hafta kaldi, buradan guzel haberlerinizi alacagim ve bana da super moral olacak :)
Selamlar canım, ben oda sıcaklığında tuttum hep ama seninki kalem şeklinde olanlardan heralde. O zaman yumurtaları koyduğun kapak kısmına koyabilirsin bitanem. Tedavin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar selamlar, menopur ve gonalf aldım ılacları. Ekım sonu baslıyorum ama buzdolabının neresınde saklayayım, sebzelik kısmı alt kısımda hani onun üzerindeki raftamı saklayayım havalarda soğudu.
Amin herkes için inşallah. Sağ ol canım, ekım son haftası başlıcam iğnelere pgt olcak bekleyişler v.s ..Acaba sonuc kac gunde gelıyor pgt sonucu ve ne zaman transfer oldunuz, acıkcası uzun süreç merak benimkisi. İlk defa pgt olcak bakalım 5. güne gidersek tabi.Selamlar canım, ben oda sıcaklığında tuttum hep ama seninki kalem şeklinde olanlardan heralde. O zaman yumurtaları koyduğun kapak kısmına koyabilirsin bitanem. Tedavin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Insallah canim benim. Cok tesekkurler guzel sozlerin ve destegin icin. Arkadaslari da arkadan gelsin biran evvel :) Ben de nefesimi tuttum, sizlerin guzel haberleri icin dua ediyorum. 2022'yi neseyle kapatalim :)Canım benim ne yollardan geçtik beraber değil mi. Ben senden aldığım güçle bu kadar zorlu bir yolda bu kadar uzun yürüyebildim. Seninle tanıştığım için çok şanslıyım . Senin başarman bana umut oldu ve hep o umutla yeniden ayağa kalktım. Şimdi nefesimizi tuttuk bekliyoruz prensesimizi. Sağlıkla, mutlulukla gelsin inşAllah. Sen çok güzel bir anne olacaksın. Harika bir anne babası olacak, çok şanslı miniğim. Ne zaman neye ihtiyacın olursa çok yakinindayim. Çok teşekkürler bitanem, çok sevgiler
merkezinize ve yogunluga bagli. 10 gun ile 20 gun icerisinde alirsiniz haberleri. herkesin transfer zamani da farkli. bende hsg cektirdiler, sonra histeroskopi oldu vs derken 2 ay gectikten sonra transfer olabildim.Amin herkes için inşallah. Sağ ol canım, ekım son haftası başlıcam iğnelere pgt olcak bekleyişler v.s ..Acaba sonuc kac gunde gelıyor pgt sonucu ve ne zaman transfer oldunuz, acıkcası uzun süreç merak benimkisi. İlk defa pgt olcak bakalım 5. güne gidersek tabi.
Canım pgt sonucu genellikle 10 günde geliyor. Transferi de sonraki ay yapar rahim ve yumurtalık uygunsa, kist falan yoksa. inşAllah 5. Güne de gider, sağlıklı da gelir.Amin herkes için inşallah. Sağ ol canım, ekım son haftası başlıcam iğnelere pgt olcak bekleyişler v.s ..Acaba sonuc kac gunde gelıyor pgt sonucu ve ne zaman transfer oldunuz, acıkcası uzun süreç merak benimkisi. İlk defa pgt olcak bakalım 5. güne gidersek tabi.
inşAllah bitanem. Çok öpüyorum canım benimInsallah canim benim. Cok tesekkurler guzel sozlerin ve destegin icin. Arkadaslari da arkadan gelsin biran evvel :) Ben de nefesimi tuttum, sizlerin guzel haberleri icin dua ediyorum. 2022'yi neseyle kapatalim :)
Bana doktorlarimin aktardigi, Memorial'in kendi ic istatistiklerine gore PGT'li embryolarin tutunma oranlari diger merkezlere gore biraz daha yuksek %70 civarinda, elbette morfolojik deger de cok onemli ancak 7. gun henuz oldukca erken bir belirti gormek icin. Simdiden olumsuz dusunmeyin lutfen ve iyi tarafina odaklanin cunku cok sanslisiniz hastanedeki ilk denemenizde saglikli embriyo bulmussunuz demek ki reservleriniz gayet iyi. Cok zor oldugunu biliyorum cunku hepi topu iki gun kalmis test gununuze ama sabretmek ve olumlu dusunmek suan icin en iyisi. Size en guzel dileklerimi yolluyorum umid ederim cok guzel haberler verirsiniz bize yakinda.Tek pgt embiryo transferi oldum ağustosta başlamıştık tedaviye Şişli memorialde. 7. gün hiçbir belirti yok. Sonuç negatif olursa ne yapacağım diye düşünüyorum. Tekrar İstanbul’a gidip kalamayacağım iş güç var. Keşke iki tane embiryo olsaydı diyorum. Kader şans…
Ben de Şişli memorialde tedavi oldum Hatta evde 6. gün evde erken test yaptım negatif çıktı diye ağla ağla üzdüm kendimi 7. gün ilacımı bırakmak için kan verince hamile olduğumu öğrendim Adet öncesi çıkan sivilcem bile çıkmıştı düşünün belirtİ yoktuTek pgt embiryo transferi oldum ağustosta başlamıştık tedaviye Şişli memorialde. 7. gün hiçbir belirti yok. Sonuç negatif olursa ne yapacağım diye düşünüyorum. Tekrar İstanbul’a gidip kalamayacağım iş güç var. Keşke iki tane embiryo olsaydı diyorum. Kader şans…
Çok ince düşüncelisiniz teşekkür ederim. Yazdıklarınız iyi geldi. Bahsettiğiniz yüksek bir oran özelikle 41 yaşımda olduğumu hesaba katarsak. Hastaneden ve doktorlardan çok memnunum. Yücel bey transferi yaptı. Çok profesyonel ve kısa bir işlem oldu. Kendisi kaliteli bir embiryo dedi. Ama işte o kadar uzun ki bu 9 gün. Psikolojik savaş gibi, gardım düşüyor bazen. Bazı korkular bu süreçte gün yüzüne çıkıyor belki de. Korkularımız yersiz aslında olacaklar oluyor. Embiryolog, transfer öncesi bilgi vermeye geldi. Ona da sormuştum ne önerirsiniz bu süreçte diye. Normal hayatınıza devam edin ve tevekkül edin başka bir şeye gerek yok demişti. Bir de stresten uzak durun dedi. Sabırlı ve olumlu olarak beklemeye çalışacağım.Bana doktorlarimin aktardigi, Memorial'in kendi ic istatistiklerine gore PGT'li embryolarin tutunma oranlari diger merkezlere gore biraz daha yuksek %70 civarinda, elbette morfolojik deger de cok onemli ancak 7. gun henuz oldukca erken bir belirti gormek icin. Simdiden olumsuz dusunmeyin lutfen ve iyi tarafina odaklanin cunku cok sanslisiniz hastanedeki ilk denemenizde saglikli embriyo bulmussunuz demek ki reservleriniz gayet iyi. Cok zor oldugunu biliyorum cunku hepi topu iki gun kalmis test gununuze ama sabretmek ve olumlu dusunmek suan icin en iyisi. Size en guzel dileklerimi yolluyorum umid ederim cok guzel haberler verirsiniz bize yakinda.
İlaç gibi sözleriniz çok teşekkür ederim. Benim de sivilcelerim çıktı. Hatta canım tatlı istiyor. Aynı durumdayız ve çok sevindim umut oldunuz bana. Sağlıkla ve mutlulukla huzurla gelir bebeğiniz inşallah.Ben de Şişli memorialde tedavi oldum Hatta evde 6. gün evde erken test yaptım negatif çıktı diye ağla ağla üzdüm kendimi 7. gün ilacımı bırakmak için kan verince hamile olduğumu öğrendim Adet öncesi çıkan sivilcem bile çıkmıştı düşünün belirtİ yoktu
Çoook teşekkürlerL Lady Starlight venopenoname bu sayfa bana ilk zamanlar manevi çok destek oldu Şimdi girip baktıkça güzel haberler duymak için sabırsızlanıyorum Dualarım sizinle