- 23 Şubat 2011
- 440
- 519
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.601
Çok teşekkür ediyorum Ozlemcim, biliyorsun endişe ikinci adımız, durmuyor kaynıyor yandan hep kafamnopenoname canım çok şükür yapışıklık fark edilmiş ve düzeltilmiş.Çok sağlıklı ve güzel bir transfer sürecin olsun
Merhaba canım. NGS ye göndermek isteme sebebin ne? Ben yaştan dolayı tercih ettim. Bence 4 embriyodan iyi veya orta kalite çıkar, o zaman göndermen mantıklı, eğer NGS için sebebin varsa. Yaşlarınız genç ve genetik problem yoksa NGS ye de ihtiyaç olmayabilir.Merhaba herkese bol sans ve saglik diliyirum. Benim 4 embriyom var yarin 5.gun olacaklar. Ngs veya pgt ye gidio gitmemesinde kararsizim. Acaba NGS ve PGT icin embriyo kalitesinin ne olasi gerekli? Yani kalitesiz bir embriyoyu bosuna mi test e gondermis oluruz. Eger oyle ise.
Zaten blast olmayan emriyoyu göndermiyorlarki yani iyi durumda olanı gönderiyorlarMerhaba herkese bol sans ve saglik diliyirum. Benim 4 embriyom var yarin 5.gun olacaklar. Ngs veya pgt ye gidio gitmemesinde kararsizim. Acaba NGS ve PGT icin embriyo kalitesinin ne olasi gerekli? Yani kalitesiz bir embriyoyu bosuna mi test e gondermis oluruz. Eger oyle ise.
Merhaba canım. İlk başta kalite olarak en iyilerini yollamayı tercih ediyorlar ben iki tane 5. gün embriyosu gönderdim ama sağlıksız geldi ikiside daha sonra orta kalite 6.güne gelen embriyo gönderdik oda çok şükür sağlıklı geldi ve gebeyim şuan Rabbime şükürler olsun. Eğer genetik problemiz yoksa yaşınız gençse yada birden fazla başarısız denemeniz yoksa bence ihtiyaç yok çünkü hemn maddi hem manavi zor bir süreç oluyor. Allahım yardımcınız olsun işlerinizi kolaylaştırsın MevlaMerhaba herkese bol sans ve saglik diliyirum. Benim 4 embriyom var yarin 5.gun olacaklar. Ngs veya pgt ye gidio gitmemesinde kararsizim. Acaba NGS ve PGT icin embriyo kalitesinin ne olasi gerekli? Yani kalitesiz bir embriyoyu bosuna mi test e gondermis oluruz. Eger oyle ise.
Doktorun da tavsiye ediyorsa başarısız denemen de varsa en azından bu sefer de böyle dene canım içinde kalmasın en azından her yolu denedim ferahlığı olsun içinde. Aynen benim orta kalite embriyomdan pek ümidim yoktu ama çok şükür oluyormuş yaniMerhaba, cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Yasim 43 ve 2 basarisiz denemem var. 1 tanesi iyi kalite 3.gun 2 tane embriyo ile, digeri 5.gun orta kalite tek embriyo ile. Bugun yeniler icin kaliteler belli olacak. Saniyorum hepsi 5 e geldiyse ngs isteyecegim, Dr.um da tavsiye ediyor. 6.gun orta kalite saglikli geldiyse demek ki orta kalite de gondermeye deger.
Cok tesekkurlerDoktorun da tavsiye ediyorsa başarısız denemen de varsa en azından bu sefer de böyle dene canım içinde kalmasın en azından her yolu denedim ferahlığı olsun içinde. Aynen benim orta kalite embriyomdan pek ümidim yoktu ama çok şükür oluyormuş yaniümidini kesme Rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
İnşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versinCok tesekkurler2 tanesi 5 e gelmis. 3ab ve 2aa kaliteymis. 2 olan gun icinde 3 olacaktir dedi embriyolog. 2 sini de gonderiyorlar, artik hakkimizda hayirlisi. Dedigin gibi herbseyi yaptim rahatligi olur. Saglikli da gelsinler insallah
Cok sevindim, tebrik ederim :) Kocaman sevgiler size ve miniginize :)Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ? Herkes iyidir umarım benim mozaik embriyom büyük sınavı geçti Amniosentez sonucumuz normal çıktı Herkese umutlara karşılık güzel haberler diliyorum
Bitanem aklımdaydın, hatta yazdığını görünce noolur iyi haber gelsin Besteden diye geçirdim içimden. Çok sevindim canım benim. Önce A AnnelikUmuduKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ? Herkes iyidir umarım benim mozaik embriyom büyük sınavı geçti Amniosentez sonucumuz normal çıktı Herkese umutlara karşılık güzel haberler diliyorum
Çok teşekkür ederim Sizinde hamilelik epey ilerlemiş Son tatlı heyecanı bekleyişler vardır artıkCok sevindim, tebrik ederim :) Kocaman sevgiler size ve miniginize :)
Ben de seni merak ediyordum Transfer için Eylül ayı kalmış aklımda Güzel bir tatil yapmana sevindim Bebişle birlikte şehir değişikliği sizin için harika yeni bir başlangıç olacak inşallahBitanem aklımdaydın, hatta yazdığını görünce noolur iyi haber gelsin Besteden diye geçirdim içimden. Çok sevindim canım benim. Önce A AnnelikUmudu, sonra senden gelsin bebisler, buralar çiçek açsın . Ben güzel bir yaz geçirdim. Bol güneş, kum, deniz, havuz. Herşey yolunda giderse Ekim sonunda transfer olucam. Eğer bebiş işini halledebilirsem bir de şehir değişikliği planım var. Şimdilik beklemedeyim, pek düşünmemeye çalışıyorum. Bakalım zaman ne gostericek. Öpüyorum kocaman, çok sevgiler hepinize.
Ne guzel bir yaz olmus :) Hadi gelsin Ekim ayi ve suprizleri.Bitanem aklımdaydın, hatta yazdığını görünce noolur iyi haber gelsin Besteden diye geçirdim içimden. Çok sevindim canım benim. Önce A AnnelikUmudu, sonra senden gelsin bebisler, buralar çiçek açsın . Ben güzel bir yaz geçirdim. Bol güneş, kum, deniz, havuz. Herşey yolunda giderse Ekim sonunda transfer olucam. Eğer bebiş işini halledebilirsem bir de şehir değişikliği planım var. Şimdilik beklemedeyim, pek düşünmemeye çalışıyorum. Bakalım zaman ne gostericek. Öpüyorum kocaman, çok sevgiler hepinize.
Evet bakalim, bir miktar hicbirseye yetisemiyormus gibi bir his de var :) 20'den sonrasini anlamadim zaten. Sizin haberinize cok sevindim. Buradan sirayla gelsin guzel haberler :)Çok teşekkür ederim Sizinde hamilelik epey ilerlemiş Son tatlı heyecanı bekleyişler vardır artık
Gelsin artık bitanem, sürprizi de gelsinNe guzel bir yaz olmus :) Hadi gelsin Ekim ayi ve suprizleri.
Gelsin artık bitanem, sürprizi de gelsinNe guzel bir yaz olmus :) Hadi gelsin Ekim ayi ve suprizleri.
İnşAllah canım benimBen de seni merak ediyordum Transfer için Eylül ayı kalmış aklımda Güzel bir tatil yapmana sevindim Bebişle birlikte şehir değişikliği sizin için harika yeni bir başlangıç olacak inşallah